KyPo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ai stia me plashete we ..Sha spra da igraia...kat va slusham az sam na 8-mia niam problemi nikvi.. Vie sia mi govorete potene mnogo neznam si kvo....nedeite me plashete taka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Аз съм на 2-рия и ми се е***а мамата то не са хеликоптери не са блокади, 2млн bounty трябва да праа ся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Мога ли да питам как мога да играя онлайн, защото кея не става, има ли вариант, все пак ползвам стария ми еа-акаунт, и ми е супер тъпо защото нямам лан и не мога да играя мулти. Някой да знае нещо по въпроса ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 То хубаво ама някой че ми каже ли има ли или няма Ферарита в тая игра. Тъй като бяхте писали нещо такова а аз не виждам нито заключени нито отключени такива коли Няма Ферарита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ето сегашното ми возило с него съм от началото на играта: ще пускам и други шотове като си е направя още по бясна и сега сабирам пари за един още по голям звяр но ми е заключен още ( на 43% срещу BlackList 6 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 dobre samo 1 ne moga da razbera instaliral sam igrata po to4niq na4in tragvam da q startiram puskam hidera davam hide (v daemon tools-a ve4e e zareden parvi disc) cukvam na ikonkata na igrata i mi dava 4e mi iska disc ?!? kakvo da naprava ?!!?!? ve4e po4vam da guba nadejda 4e nqkoga 6te poigraq i az kato xorata ne moga da razbera na kakvo se dalji problema ?! dobre samo 1 ne moga da razbera instaliral sam igrata po to4niq na4in tragvam da q startiram puskam hidera davam hide (v daemon tools-a ve4e e zareden parvi disc) cukvam na ikonkata na igrata i mi dava 4e mi iska disc ?!? kakvo da naprava ?!!?!? В мод. мод съм, затва ти пиша тук. Като натиснеш HIDE изчакай поне 20ина секунди преди да пуснеш играта...тва е начина. Успех i taka ne stava Играта изобщо не е виновна. Инсталирал си скапана версия на XP vazmojno li e da e ot tova ? kak da vida kuv mi e windowsa i ako ne stava s moq da vikna edin priqtel da mi go napravi principno sam s XP ama neznam ni6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 zlobil Приател то си е описано първо слагаш СД1 в д.тулса след това HIDE-ваш и накрая play-ваш по реда както е описано Едит: рестартирай си машината и пробвай пак и при мен някой път ми вади същия проблем но като си го направя по реда описан по горе играта тръгва от рас Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 zlobilПриател то си е описано първо слагаш СД1 в д.тулса след това HIDE-ваш и накрая play-ваш по реда както е описано priatelio prava si4ko to4no kakto si e opisano slagam cd1 v tools-a puskam hidera , cukam hide startiram igrata i mi pi6e da sloja verniq disc i da restartiram aplikaciqta parviq pat kogato q bqx instaliral pak taka mi prave6e ama sled okolo 10 opita tragva6e a sega izob6to ne iska ne vijdam kade moje da e problema @SCRAPPY i s restart na pc-to ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ако не си с D-Tools 4 си го свали и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 priatelio prava si4ko to4no kakto si e opisano slagam cd1 v tools-a puskam hidera , cukam hide startiram igrata i mi pi6e da sloja verniq disc i da restartiram aplikaciqta parviq pat kogato q bqx instaliral pak taka mi prave6e ama sled okolo 10 opita tragva6e a sega izob6to ne iska ne vijdam kade moje da e problema @SCRAPPY i s restart na pc-to ne stava Пробвай да restore-неш , после от Dtools да маунтнеш другия файл на ЦД1 (дето е 2.8 кб ли де да го зн) , после като се зареди даваш hide стратираш ... ако пак не стане , пак restore-ваш и маунтаваш отново големия файл (mdf) , hide-ваш и цъкаш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Nfs Most Wanted Dvd....... Ima li smisal da go durpam ili ne tva dvd da vida za ko staa vapros ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Nfs Most Wanted Dvd.......Ima li smisal da go durpam ili ne tva dvd da vida za ko staa vapros ? Има ли смисъл да го дърпаш????? Що за въпрос???? Играта е яка,ако ти допада тоя жанр....Дърпаш. Двд или СД какво е значението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 А на някой от вас,случайно някога да му е давало по време на игра "Debug error"? На мен ми даде един път точно като бях направил всички milestone-ове и ми се прецака 'сичко! Не е нещо съществено,не е нещо страшно,ама е доста неприятно! И найстина струва ли си да се тегли DVD-то? - който го изтегли пръв, да казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Има ли някакъв шанс това DVD да е допълнителното включено в Black Edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Има ли някакъв шанс това DVD да е допълнителното включено в Black Edition. Играта качена преди това е Black Edition, но без допълнителното DVD и Soundtrack. Това DVD е цялата игра (не black edition) и е вместо на дискове, на DVD. crack няма. просто е CloneCD вместо AlcoholClone. незнам колко пъти от колко хора трябва да се каже, че вече качената версия си е black edition, но само играта, без екстрите. Black Edition е цял комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Играта качена преди това е Black Edition, но без допълнителното DVD и Soundtrack. Това DVD е цялата игра (не black edition) и е вместо на дискове, на DVD. crack няма. просто е CloneCD вместо AlcoholClone. незнам колко пъти от колко хора трябва да се каже, че вече качената версия си е black edition, но само играта, без екстрите. Black Edition е цял комплект. не могат да разберат колкото и да им обясняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 http://img382.imageshack.us/my.php?image=carr5gb.jpg http://img382.imageshack.us/img382/9817/adf8zj.jpg Мойта бракма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 http://img382.imageshack.us/my.php?image=carr5gb.jpg готина колица.......тряа и аз да постна някоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Каква може да е причината да ми дава "insert the correct cd" oще в началото на инсталацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 taka igrata si q opravix i az neznam kak no ve4e si ba4ka si4ko e ok ama edno ne moga da razbera kvo trqbva da prava izlizam na free ride i trqbva da tarsa znamenca za da se sastezavam a te nikade ne se poqvqvat ne6to drugo koeto az neznam li se pravi ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 влизаш в оптион има сеиф каща избираш я и там влизаш в БЛАК ЛИСТ и има састезания а на фрее риде да видиш знаменцата цакаш на ляво да смениш това което да ти показва радара опитаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Каква може да е причината да ми дава "insert the correct cd" oще в началото на инсталацията? іі іі 1) extract and mount іі іі 2) install (serial PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9) іі іі 3) mount cd1 using d-tools іі іі 4) use sd4hider to hide virtual drives (if needed) іі іі 5) play Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 @THE SHAMAN Виждам какво е написано в заглавния post,обаче не става.Стартирам инсталацията и изобщо не стига до въвеждането на serial-a.Веднага ми дава "Please insert..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 ve4e po4vam da se ot4aivam 4e nqkoga 6te moga da q poigraq kato 4ovek taq igra baxti predi malko si ba4ka6e sega pak ne iska vseki pak kato probvam mi izliza tova http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobi...map%20Image.JPG kakto se vijda pusnal sam hidera , daemon toolsa i pak ne stava nqkoi po-gore misla 4e JOROBOY be6e spomenal za nqkuv daemon tools 4 nqkoi moje li da dade link kum nego ?! ve4e sam ot4aqn neznam kvo da prava a za originalna pari nqma da dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Никой не ми отговори за Online режима, само някви тъпотии разисквате... Ае отговорете ми на въпроса, моля ви се!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.