Lil Scrappy Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Тогава тази дърта американка какво прави в мойта версия?http://img345.imageshack.us/my.php?image=camaro1pw.jpg а ас тая колица е нямам от каде си е дръпнал играта може и да е някакъв бонус да си получих от упгрейдите нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Абе хора спокойствие.Играта на локалния не знам дали е Блек Едишън, но съм убеден, че Американските Мускули ги има.Неска с един приятел си говорихме точно за нея.Така, че споко и наистина ми се струва, че разликата в Блек Едишъна е ДВД-то и СаундТрака към играта.Нощо по-различно..... Играйте си тази версия и имайте търпение.Защото то ако си стойте на 12-13 човек от блек листа няма и да разберете има ли бонуси или няма........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Тогава тази дърта американка какво прави в мойта версия?http://img345.imageshack.us/my.php?image=camaro1pw.jpg Ти имаш 27 общо коли, сигурно не си с бляк единшън-а ? Защото аз съм с него и имам 32 коли (общо, не колко имам свободни ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Играта на локлания е Блек Едишън.Пуснтете си Челиндж Сериес и последната мисия е отключена и е именно с тая американската дърта кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 браво батка, а искам да те питам как става номера да чупиш хеликоптерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Какво е спийдстоп??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Не мога схвана за какво служат тези боунтита и защо ми дават състезания из града като може да се състезаваш за бляклистата Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Айде и моя ред дойде да пиша играта си ми тръгва АМА дърпам се с първия бияго,почвам да се састезавам с черния мерцедес и на финала Бам и ме исхвърля!някви идеи? обърнете и на мен внимание моля,понеже си чупих ръката и не мога да играя нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 браво батка, а искам да те питам как става номера да чупиш хеликоптерите. Deployed. не Destroyed. Ще рече че са били пуснати 3 хеликоптера да го гонят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 I az da se opla4a. Zna4i igrata mi raboteshe do kato ne si preinstalirah winXPto, i sled tova pak q installnah i pri startiraneto na igrata mi se poqvqva: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. Pak q preinstalirah ve4e za 3ti pat i neshte. Pro4etoh v temata i napravih uppdate na driveri za danoto i videoto i pak neshte pak sashtoto: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem i nz kak da podhodq...... Help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 I az da se opla4a. Zna4i igrata mi raboteshe do kato ne si preinstalirah winXPto, i sled tova pak q installnah i pri startiraneto na igrata mi se poqvqva: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. Pak q preinstalirah ve4e za 3ti pat i neshte. Pro4etoh v temata i napravih uppdate na driveri za danoto i videoto i pak neshte pak sashtoto: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem i nz kak da podhodq...... Help!! Direct X 9c последната версия си тури и тряа да ти се опраи проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Dobre sega shte probvam! Makar 4e to si go ima v igrata i az installnah ot tam ama sq shte go drapna ot drugade......pak da vidim kakvo shte stane..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Deployed. не Destroyed. Ще рече че са били пуснати 3 хеликоптера да го гонят. Точно Вака. И въпреки това съм виждал хеликоптер, кацнал на блокада! За съжаление вместо през него, минах през шиповете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 еми сигурно си с по-добра машина от мойта.....не е вапроса че няма да ти лагва на някво ПЦ с 2ГБ рам и ГФ7800 вапроса е как варви на по-слабите машини.......и примерно аз супер мнооо се кефа на КоД 2 затва щото си го играя на 1024 на мах всичко и АА х4 .....и неусещам лаг....ама тва не е донаправено според мен Samo s tazi malka razlika,che igraesh CoD2 pod directtX7 i ne vijdash polovinata efekti ama tva e drug vapors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Pak ne stava! ,no zabelqzah neshto v dxdiag pishe 4e versiqta na dirctxa na kompa e 9.0b a na men mi trqbva 9.0c i pak se opitvam ama ne stava ne se promenq i nz ve4e nqkolko 9.0c sam izteglil i pak neshte da tragna bahti IGRATA pomognete be maina pls!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 В диска с играта я има последната версия на ДХ. Пробвай от там да я инсталираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Играта изобщо не е виновна. Инсталирал си скапана версия на XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Какво е спийдстоп??? Това е забавения кадар... Не мога схвана за какво служат тези боунтита и защо ми дават състезания из града като може да се състезаваш за бляклистата ОТГ:Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 aide be nqma li ve4e da izliza crack ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 aide be nqma li ve4e da izliza crack ? Ako napraish .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 aide be nqma li ve4e da izliza crack ? И аз го чакам, ама го няма още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Аз туко що излезнах от играта и вече съм потен.Играя за 7-мия от Блек Лист-а.И на боунтито искарах преди малко 2 милиона общо, което го покрива за този Номер 7 в листа. Та бая зор видях със спукана гума 7 минути да те гонят и 8 блокади, ужас направо.Поне сега знам, че ако продължавам в същия дух "мощно с 300" и дори хеликоптера няма да ме вижда Айде от мен толкова за днеска утре пак ще споделя до къде съм стигнал иначе като проценти мисля, че съм на 43%.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 ас съм на 6-я от BlackList но наистина зеха дастават големи мелета още 5-ма и ще си върна моето возило Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 ас съм на 6-я от BlackList но наистина зеха дастават големи мелета още 5-ма и ще си върна моето возило То хубаво ама някой че ми каже ли има ли или няма Ферарита в тая игра. Тъй като бяхте писали нещо такова а аз не виждам нито заключени нито отключени такива коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.