Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Тогава тази дърта американка какво прави в мойта версия?

http://img345.imageshack.us/my.php?image=camaro1pw.jpg

а ас тая колица е нямам

от каде си е дръпнал играта

може и да е някакъв бонус

да си получих от упгрейдите нещо

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Абе хора спокойствие.Играта на локалния не знам дали е Блек Едишън, но съм убеден, че Американските Мускули ги има.Неска с един приятел си говорихме точно за нея.Така, че споко и наистина ми се струва, че разликата в Блек Едишъна е ДВД-то и СаундТрака към играта.Нощо по-различно..... Играйте си тази версия и имайте търпение.Защото то ако си стойте на 12-13 човек от блек листа няма и да разберете има ли бонуси или няма........

Тогава тази дърта американка какво прави в мойта версия?

http://img345.imageshack.us/my.php?image=camaro1pw.jpg

Ти имаш 27 общо коли, сигурно не си с бляк единшън-а ? Защото аз съм с него и имам 32 коли (общо, не колко имам свободни ...)

Играта на локлания е Блек Едишън.Пуснтете си Челиндж Сериес и последната мисия е отключена и е именно с тая американската дърта кола.

Айде и моя ред дойде да пиша :( играта си ми тръгва АМА дърпам се с първия бияго,почвам да се састезавам с черния мерцедес и на финала Бам и ме исхвърля!

някви идеи?

обърнете и на мен внимание моля,понеже си чупих ръката и не мога да играя нищо друго :angry1

браво батка, а искам да те питам как става номера да чупиш хеликоптерите.

Deployed. не Destroyed. Ще рече че са били пуснати 3 хеликоптера да го гонят.

I az da se opla4a. Zna4i igrata mi raboteshe do kato ne si preinstalirah winXPto, i sled tova pak q installnah i pri startiraneto na igrata mi se poqvqva: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. Pak q preinstalirah ve4e za 3ti pat i neshte. Pro4etoh v temata i napravih uppdate na driveri za danoto i videoto i pak neshte pak sashtoto: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem i nz kak da podhodq...... Help!!

I az da se opla4a. Zna4i igrata mi raboteshe do kato ne si preinstalirah winXPto, i sled tova pak q installnah i pri startiraneto na igrata mi se poqvqva: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. Pak q preinstalirah ve4e za 3ti pat i neshte. Pro4etoh v temata i napravih uppdate na driveri za danoto i videoto i pak neshte pak sashtoto: The application has failed to start because d3dx9_26.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem i nz kak da podhodq...... Help!!

Direct X 9c последната версия си тури и тряа да ти се опраи проблема ;)

Deployed. не Destroyed. Ще рече че са били пуснати 3 хеликоптера да го гонят.

Точно Вака. И въпреки това съм виждал хеликоптер, кацнал на блокада! За съжаление вместо през него, минах през шиповете..

еми сигурно си с по-добра машина от мойта.....не е вапроса че няма да ти лагва на някво ПЦ с 2ГБ рам и ГФ7800 вапроса е как варви на по-слабите машини.......и примерно аз супер мнооо се кефа на КоД 2 затва щото си го играя на 1024 на мах всичко и АА х4 .....и неусещам лаг....ама тва не е донаправено според мен :(

Samo s tazi malka razlika,che igraesh CoD2 pod directtX7 i ne vijdash polovinata efekti ama tva e drug vapors! ;)

Pak ne stava! :( ,no zabelqzah neshto v dxdiag pishe 4e versiqta na dirctxa na kompa e 9.0b a na men mi trqbva 9.0c i pak se opitvam ama ne stava ne se promenq i nz ve4e nqkolko 9.0c sam izteglil i pak neshte da tragna bahti IGRATA :angry1 pomognete be maina pls!!!

Какво е спийдстоп???

Това е забавения кадар...

Не мога схвана за какво служат тези боунтита и защо ми дават състезания из града като може да се състезаваш за бляклистата

ОТГ:Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш..

Аз туко що излезнах от играта и вече съм потен.Играя за 7-мия от Блек Лист-а.И на боунтито искарах преди малко 2 милиона общо, което го покрива за този Номер 7 в листа. Та бая зор видях със спукана гума 7 минути да те гонят и 8 блокади, ужас направо.Поне сега знам, че ако продължавам в същия дух "мощно с 300" и дори хеликоптера няма да ме вижда :blink: :blink: :blink: Айде от мен толкова за днеска утре пак ще споделя до къде съм стигнал иначе като проценти мисля, че съм на 43%....

ас съм на 6-я от BlackList

но наистина зеха дастават големи мелета

още 5-ма и ще си върна моето возило

То хубаво ама някой че ми каже ли има ли или няма Ферарита в тая игра. Тъй като бяхте писали нещо такова а аз не виждам нито заключени нито отключени такива коли

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...