Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Car ---> това е моето нищожество ... :( Много е зле, нали ? :(

бе важното е тебе да си те кефи:) щом не те кефи направи си го наново:)примерно мене Доджа ми не ме радваше много много както беше и си го преработих :lol:

Цък

засега си ме радва така:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ето и обещаните от мен коли...

* Fiat Punto

* Lamborghini Gallardo

* Mazda RX-8

* Mitsubishi Eclipse

Ами то това са.Играя на Career само с Fiat Punto... Всичко останало е фенщина.Хубавото от тези работи, е че за всичко съм се трудил да ги отключа и така крайния продукт е още по-сладък....

играта си тръгва ако се спазват инструкциите ама някои хора..... :angry1

а иначе иска 2 неща...

1 По-мощна машина

2 тъпанарите от ЕА да си бяха свършили добре работата и да я бяха оптиматизирали като хората щото ся играта си лагва квато и машина да имаш :angry1 като я пусна на 800:600 ми лагва повече отколкото като я пусна на 1024.....като се махне Visual treatment или по-точно като се сложи на Low и съответно блъра намалее бая и няма кво да замазва недомислиците им ми лагва повече отколкото като е на High....трябва да пробвам да си пусна аз и ААто и Vsynca та токувиж взела да спре да лагва че без тях ми лагва исклщчително неоправдано на бая места :angry1

не е така. На мен не ми лагва грам на 1024 с АА и всички екстри

еми сигурно си с по-добра машина от мойта.....не е вапроса че няма да ти лагва на някво ПЦ с 2ГБ рам и ГФ7800 вапроса е как варви на по-слабите машини.......и примерно аз супер мнооо се кефа на КоД 2 затва щото си го играя на 1024 на мах всичко и АА х4 .....и неусещам лаг....ама тва не е донаправено според мен :(

Някой теглил ли е Black Edition-a на играта . Да каже заслужават ли си допълнителните возила и карти ? Аз тегля нея :)

Ми то за ПЦ само тя излезна ве пич ;) :excl:

nfsmw_black_logo.gif

NFS: Most Wanted Black Edition

И така станха известни различията на новото колекционерско издание от обичайния NFS Most Wanted.

Две уникални машини - Камаро`67 год., единственият представител на американската класика в Most Wanted и BMW M3 GTR с уникален тунинг.

Осем машини с уникален тунинг, на които сами можем да променяме body kit, спойлери, анти крила и др. Машини достъпни в режим Quick Race и в мрежа:Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S и Corvette C6.R.

Специален режим на гонки с полицията, в който полицайте използват специални автомобили и джипове и много по- хитри тактики от колкото в нормалната игра.

Три ексклузивни трасета достъпни от самото начало на играта.

Ексклузивни и отключени винили, които в нормалната версия по принцип са заключени и такива, които съществуват само в Black Edition.

Бонус DVD от което ще можете да научите повече за създаването на деветата част на играта, видео филмчета, ексклуцивен фан-арт, включително и подробности за създаването на ролята на Josie Maran - Мия.

Black Edition трябва да излезе в едно и също време с обичайния NFS: Most Wanted. Но за съжеление дата за релийз в Европа все още няма.

black.jpg

Ми то за ПЦ само тя излезна ве пич ;) :excl:
Така ли :confused я дайте линк да я погледна щото аз в момента играя само Most Wanted

Така ли :confused я дайте линк да я погледна щото аз в момента играя само Most Wanted

Аз мисля че се е обаркал...Помислил си е че тва е черното издание :)...Ако наистина някои има линк за него да дава ;)!

Може ли да ви питам нещо. Преди да излезне играта имаше списък с коли където имаше и ФЕРАРИТА. Някои знае ли изобщо има ли такива коли щото аз само заради тва я играя. Даже продавам всичко япоснко нарочно. ИМА ЛИ ФЕРАРИТА :pirate

Някой теглил ли е Black Edition-a на играта . Да каже заслужават ли си допълнителните возила и карти ? Аз тегля нея :)

nfsmw_black_logo.gif

NFS: Most Wanted Black Edition

Black Edition трябва да излезе в едно и също време с обичайния NFS: Most Wanted. Но за съжеление дата за релийз в Европа все още няма.

Е ShitHappen вече я тегли,така че значи има релийз!!!Къв бъркоч стана в тоя моя поуст.:bgrin:

vas90 винаги избираш някви яки аватари. :D

Ти нормален ли си?!?! :blink: Не е тва Блек едишъна,да виждаш някъде да пише бляк едишън в гамез-а. :huh:

Съгласен съм.Едва ли е от липса на обложка....!!!!

Това на уареза е Black Edition. Просто не го пише. Вижте proper notes на другия релийз http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&m...iewnfo&id=99032

ST0N3D's rlease was mislabeled;it was the Black Edition.

Û If only it wasn't for the scene regulations... We're sorry to

Û do this, but rules are rules; nonetheless good job!

Û Enjoy another great release from your friends at CLONECD.

Ako tria kaja chestno...Sichko mi stana motano ...ednite vikat cheee drugite ne.......nak oi da viarvam i az neznam......mmm v interes na istinata tva ako ne beshe black edition togava black edition kva sha e razlikata dve koli i niakvi filmcheta li ...TO ako e samo tva...Niama smisal.......I kato se zamisla...Moje i da e black edition.....Neznam sha razberem sas vremeto...Niakoi po navutre v neshtata da obiasni.....

ас пък до колкото знам

в Black Edition

няма нищо ново просто има едно допълнително ДВД в което еима материал как е правена играта и разни коли поне така казват в арената където го има това допълнително ДВД

ас пък до колкото знам

в Black Edition

няма нищо ново просто има едно допълнително ДВД в което еима материал как е правена играта и разни коли поне така казват в арената където го има това допълнително ДВД

Ако прегледаш Post #607 от тази тема ще ти стане ясно. ;)

Това на уареза е Black Edition. Просто не го пише. Вижте proper notes на другия релийз http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&m...iewnfo&id=99032

Мисля ,че си в грешка . Състой се от 4те диска + 1 ДВД . Който иска може да я раздърпа от Арена ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...