Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Niamashe kvo da pravia i smao da vi pokaja malka chast ot moite prostotii koito pravia kato igraia ot nfs

ProStashka raota...

I sushto da pitam tva bug li e Ili az sam Mnogo zle

Smisal tozi bodycit go imam a vav sushtoto vreme mi go dava zakluchen ??????ScReen?????????

Така е щото си го спечелил от някой конкурент.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
q da vi popitam ne6o:

2-ro : kakvo e onova "pink" koeto mojelo da ti se poqvi kato pobedi6 nqkoi ot blacklista i posle kato moje6 da si izbere6 nagradite

3-to i za6to na golfa sega sam 13- v black lista ne moga da si sloja po dobar engin i tem podobni koito gi ima v shopovite mi moga da si salgam samo tva koeto polu4a kato nagrada

2- нарича се pink slip и това е талона на колата

3- защото ще видиш едно катинарче до тях, което значи че още не са отключени.

Така е щото си го спечелил от някой конкурент.
Като го спечелиш от конкурен, не ти ли се отваря нормално ? И на мен ми се струва малко странно да го имаш, когато би трябвало да е заключено ... А, и айде някой по-напреднал да каже някаква стратегия за bounty-то ? Какво ли не опитвам, ама все ме хващат ...

Като го спечелиш от конкурен, не ти ли се отваря нормално ? И на мен ми се струва малко странно да го имаш, когато би трябвало да е заключено ... А, и айде някой по-напреднал да каже някаква стратегия за bounty-то ? Какво ли не опитвам, ама все ме хващат ...

Не се отключва.. Просто като спечелиш колата от конкурента и тя си е тунингована така. На баунтито аз гледам първо да почнат да ме гонят повечко полицейски коли и след това ги водя до ония оранжевите триъгълници ,дето има за разрушаване, след това като ги смажа и дава много баунти.. после минавам много блокади и гледам да карам максимално ,като ме преследват. После отиваш ,разрушаваш куките ,гледаш да те гони само 1.. дърпаш я на някоя права и се скриваш..

Не се отключва.. Просто като спечелиш колата от конкурента и тя си е тунингована така. На баунтито аз гледам първо да почнат да ме гонят повечко полицейски коли и след това ги водя до ония оранжевите триъгълници ,дето има за разрушаване, след това като ги смажа и дава много баунти.. после минавам много блокади и гледам да карам максимално ,като ме преследват. После отиваш ,разрушаваш куките ,гледаш да те гони само 1.. дърпаш я на някоя права и се скриваш..

Твойта тактика работи до едно време. После като почнат да те гонят с хеликоптер ... понтиаци и корвети ... а и чат пат да слагат шипове ... става много весело :) Аз си печеля боунти на серийки ... правя си по 10 000 и наново ... :)

Имам вапросче...Има ли трудности на играта и откаде да ги променя?!А и това Bountly или нещу си подобно като пари ли се водят или някав друг бонус и как се ползват!!!

Имам вапросче...Има ли трудности на играта и откаде да ги променя?!А и това Bountly или нещу си подобно като пари ли се водят или някав друг бонус и как се ползват!!!

Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш..

Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш..

За жалост, колкото повече качваш нивата на играта толкова по сложно става да запазиш това Bounty.Защото, колкото и да бягаш от Pontiac GTO няма отърване.Как е да мина през 8 блокади, от който последните три бяха поне с по 3 джипа, на всичкото отзад ме гонят минимум 9-10 коли.И бягам си аз от тях с около 250-260км/ч и нещеш ли блъскам се в един ръб понеже ми лагва в тоя момент.И 3 секунди по-късно съм Busted.Хубаво поне, че имам Маркер x3, че иначе съм угаснал като манастиркса свещ.Абе яко е ама в някой моменти не е спреведливо.Пък и за сефте бях натрупал над 150 000 bounty. Карай де другия път ще успея.А иначе има едно "...... hue" или нещо от сорта и при мен е 22 000 000 това съм го правил с Fiat Punto и не знам за какво е.Ако някой може да ми каже.... И също така няма ли да излиза пач с нещо повечко по туинга, че така ми се струва много постничак.....

SLed vsicko koeto ste ispisali tuk ochakvax instaliraneto da e mnogo drudno i napregnato...no tia ssi tragna ot parvia pat...chax se vazbudix kato se poiavi matskata v nachaloto :love Samo se chuda zashto mi nakasva tolkova mnogo sled kato sam s P 1.7 GF4 440 256 ram kakvo poveche iska tazi igra? :wacko:

SLed vsicko koeto ste ispisali tuk ochakvax instaliraneto da e mnogo drudno i napregnato...no tia ssi tragna ot parvia pat...chax se vazbudix kato se poiavi matskata v nachaloto :love Samo se chuda zashto mi nakasva tolkova mnogo sled kato sam s P 1.7 GF4 440 256 ram kakvo poveche iska tazi igra? :wacko:

играта си тръгва ако се спазват инструкциите ама някои хора..... :angry1

а иначе иска 2 неща...

1 По-мощна машина

2 тъпанарите от ЕА да си бяха свършили добре работата и да я бяха оптиматизирали като хората щото ся играта си лагва квато и машина да имаш :angry1 като я пусна на 800:600 ми лагва повече отколкото като я пусна на 1024.....като се махне Visual treatment или по-точно като се сложи на Low и съответно блъра намалее бая и няма кво да замазва недомислиците им ми лагва повече отколкото като е на High....трябва да пробвам да си пусна аз и ААто и Vsynca та токувиж взела да спре да лагва че без тях ми лагва исклщчително неоправдано на бая места :angry1

Imam nqkolko vaprosa

1.Probvah s edin priqtel da igraem po LAN ama ne6to nito toi me vijda6e noto az ... ako nqkoi e igral ili znae kak stava da kaje ... i nqma da e lo6o da igraem LAN ?

2.Moje li primerno ot vanyli-te d si sloja body i posle primerno nqkava lepenka i o6te edna lepenka .... ili moje samo po edno ... 6tot az moga ili samo lepenka ili samo body ... i se draznq 6tot s nqkolko lepenki e po qko ?

3.Moje li milite da se smenqt v km/h 6tot ne vidqh v opciite ?

Mersi predvaritelno .

Imam nqkolko vaprosa

1.Probvah s edin priqtel da igraem po LAN ama ne6to nito toi me vijda6e noto az ... ako nqkoi e igral ili znae kak stava da kaje ... i nqma da e lo6o da igraem LAN ?

2.Moje li primerno ot vanyli-te d si sloja body i posle primerno nqkava lepenka i o6te edna lepenka .... ili moje samo po edno ... 6tot az moga ili samo lepenka ili samo body ... i se draznq 6tot s nqkolko lepenki e po qko ?

3.Moje li milite da se smenqt v km/h 6tot ne vidqh v opciite ?

Mersi predvaritelno .

1-vo estestveno che moojesh da igraesh lan stiga da ste na edin dostavchik:)

2-ro do kolkoto az sam se probval(to e bilo samo edin put..Shtoto ne sum fen na lepenki)moje samo po edna..

3-to otivash vav Gameplay ot tam turish edno "Imperial" i go promeniash na "Metric" tva e dimek ot mili v chas na kilometri v chas:)

Edit: w00x Mersi za edit-a :)

Искаш да кажеш Metric.

Айде бе майсторче, тая версия нищо не ни показваш.На Need For Speed - Underground 2 се скъса от яки колици, а сега няма даже един шот.Прати да видим над какво си поработил или не ти се занимава. Аз при първа възможност ще пратя на Fiat Punto, Mitsubishi Eclipse, Toyota Supra и онова жълтото Ламборджини (се му забравям името).... Айде, ако ти се занимава постни някой друга снимчица... Да се радваме ;pP~

Исках да питам SLR-a може ли да се тунингова??? :confused

Питам просто,защото съм още на 5-я от blacklist-a и се чудех просто дали да пазя пари да тунинговам SLR-чето? :)

Айде бе майсторче, тая версия нищо не ни показваш.На Need For Speed - Underground 2 се скъса от яки колици, а сега няма даже един шот.Прати да видим над какво си поработил или не ти се занимава. Аз при първа възможност ще пратя на Fiat Punto, Mitsubishi Eclipse, Toyota Supra и онова жълтото Ламборджини (се му забравям името).... Айде, ако ти се занимава постни някой друга снимчица... Да се радваме ;pP~

Още не съм свалил играта. Нямам място. Пък и така като гледам няма големи възможности за тунинг, особено на лепенките, затова няма да е много креативно каквото и да направя. мога да ти покажа коли за UG2 които не съм показвал тук :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...