INCINERATOR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Niamashe kvo da pravia i smao da vi pokaja malka chast ot moite prostotii koito pravia kato igraia ot nfsProStashka raota... I sushto da pitam tva bug li e Ili az sam Mnogo zle Smisal tozi bodycit go imam a vav sushtoto vreme mi go dava zakluchen ??????ScReen????????? Така е щото си го спечелил от някой конкурент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 q da vi popitam ne6o:2-ro : kakvo e onova "pink" koeto mojelo da ti se poqvi kato pobedi6 nqkoi ot blacklista i posle kato moje6 da si izbere6 nagradite 3-to i za6to na golfa sega sam 13- v black lista ne moga da si sloja po dobar engin i tem podobni koito gi ima v shopovite mi moga da si salgam samo tva koeto polu4a kato nagrada 2- нарича се pink slip и това е талона на колата 3- защото ще видиш едно катинарче до тях, което значи че още не са отключени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Така е щото си го спечелил от някой конкурент. Като го спечелиш от конкурен, не ти ли се отваря нормално ? И на мен ми се струва малко странно да го имаш, когато би трябвало да е заключено ... А, и айде някой по-напреднал да каже някаква стратегия за bounty-то ? Какво ли не опитвам, ама все ме хващат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Като го спечелиш от конкурен, не ти ли се отваря нормално ? И на мен ми се струва малко странно да го имаш, когато би трябвало да е заключено ... А, и айде някой по-напреднал да каже някаква стратегия за bounty-то ? Какво ли не опитвам, ама все ме хващат ... Не се отключва.. Просто като спечелиш колата от конкурента и тя си е тунингована така. На баунтито аз гледам първо да почнат да ме гонят повечко полицейски коли и след това ги водя до ония оранжевите триъгълници ,дето има за разрушаване, след това като ги смажа и дава много баунти.. после минавам много блокади и гледам да карам максимално ,като ме преследват. После отиваш ,разрушаваш куките ,гледаш да те гони само 1.. дърпаш я на някоя права и се скриваш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Не се отключва.. Просто като спечелиш колата от конкурента и тя си е тунингована така. На баунтито аз гледам първо да почнат да ме гонят повечко полицейски коли и след това ги водя до ония оранжевите триъгълници ,дето има за разрушаване, след това като ги смажа и дава много баунти.. после минавам много блокади и гледам да карам максимално ,като ме преследват. После отиваш ,разрушаваш куките ,гледаш да те гони само 1.. дърпаш я на някоя права и се скриваш.. Твойта тактика работи до едно време. После като почнат да те гонят с хеликоптер ... понтиаци и корвети ... а и чат пат да слагат шипове ... става много весело Аз си печеля боунти на серийки ... правя си по 10 000 и наново ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Имам вапросче...Има ли трудности на играта и откаде да ги променя?!А и това Bountly или нещу си подобно като пари ли се водят или някав друг бонус и как се ползват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Имам вапросче...Има ли трудности на играта и откаде да ги променя?!А и това Bountly или нещу си подобно като пари ли се водят или някав друг бонус и как се ползват!!! Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Bounty е колко си издирван от куките.. Необходимо е ,за да станеш No1 в блак листата.. всеки от нея иска определено Bounty ,за да го предизвикаш.. За жалост, колкото повече качваш нивата на играта толкова по сложно става да запазиш това Bounty.Защото, колкото и да бягаш от Pontiac GTO няма отърване.Как е да мина през 8 блокади, от който последните три бяха поне с по 3 джипа, на всичкото отзад ме гонят минимум 9-10 коли.И бягам си аз от тях с около 250-260км/ч и нещеш ли блъскам се в един ръб понеже ми лагва в тоя момент.И 3 секунди по-късно съм Busted.Хубаво поне, че имам Маркер x3, че иначе съм угаснал като манастиркса свещ.Абе яко е ама в някой моменти не е спреведливо.Пък и за сефте бях натрупал над 150 000 bounty. Карай де другия път ще успея.А иначе има едно "...... hue" или нещо от сорта и при мен е 22 000 000 това съм го правил с Fiat Punto и не знам за какво е.Ако някой може да ми каже.... И също така няма ли да излиза пач с нещо повечко по туинга, че така ми се струва много постничак..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Какво стана с Black edition??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Яката гонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Какво стана с Black edition??? остава да питаш кво става с NFSMW и как да си я пуснеш и...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 SLed vsicko koeto ste ispisali tuk ochakvax instaliraneto da e mnogo drudno i napregnato...no tia ssi tragna ot parvia pat...chax se vazbudix kato se poiavi matskata v nachaloto Samo se chuda zashto mi nakasva tolkova mnogo sled kato sam s P 1.7 GF4 440 256 ram kakvo poveche iska tazi igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 SLed vsicko koeto ste ispisali tuk ochakvax instaliraneto da e mnogo drudno i napregnato...no tia ssi tragna ot parvia pat...chax se vazbudix kato se poiavi matskata v nachaloto Samo se chuda zashto mi nakasva tolkova mnogo sled kato sam s P 1.7 GF4 440 256 ram kakvo poveche iska tazi igra? играта си тръгва ако се спазват инструкциите ама някои хора..... а иначе иска 2 неща... 1 По-мощна машина 2 тъпанарите от ЕА да си бяха свършили добре работата и да я бяха оптиматизирали като хората щото ся играта си лагва квато и машина да имаш като я пусна на 800:600 ми лагва повече отколкото като я пусна на 1024.....като се махне Visual treatment или по-точно като се сложи на Low и съответно блъра намалее бая и няма кво да замазва недомислиците им ми лагва повече отколкото като е на High....трябва да пробвам да си пусна аз и ААто и Vsynca та токувиж взела да спре да лагва че без тях ми лагва исклщчително неоправдано на бая места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Imam nqkolko vaprosa 1.Probvah s edin priqtel da igraem po LAN ama ne6to nito toi me vijda6e noto az ... ako nqkoi e igral ili znae kak stava da kaje ... i nqma da e lo6o da igraem LAN ? 2.Moje li primerno ot vanyli-te d si sloja body i posle primerno nqkava lepenka i o6te edna lepenka .... ili moje samo po edno ... 6tot az moga ili samo lepenka ili samo body ... i se draznq 6tot s nqkolko lepenki e po qko ? 3.Moje li milite da se smenqt v km/h 6tot ne vidqh v opciite ? Mersi predvaritelno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Никои не каза нищо за трудностите и има ли такивА!?Нещу от сорта на Easy,Normal,Hard !?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Никои не каза нищо за трудностите и има ли такивА!?Нещу от сорта на Easy,Normal,Hard !?!?! Няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Imam nqkolko vaprosa 1.Probvah s edin priqtel da igraem po LAN ama ne6to nito toi me vijda6e noto az ... ako nqkoi e igral ili znae kak stava da kaje ... i nqma da e lo6o da igraem LAN ? 2.Moje li primerno ot vanyli-te d si sloja body i posle primerno nqkava lepenka i o6te edna lepenka .... ili moje samo po edno ... 6tot az moga ili samo lepenka ili samo body ... i se draznq 6tot s nqkolko lepenki e po qko ? 3.Moje li milite da se smenqt v km/h 6tot ne vidqh v opciite ? Mersi predvaritelno . 1-vo estestveno che moojesh da igraesh lan stiga da ste na edin dostavchik:) 2-ro do kolkoto az sam se probval(to e bilo samo edin put..Shtoto ne sum fen na lepenki)moje samo po edna.. 3-to otivash vav Gameplay ot tam turish edno "Imperial" i go promeniash na "Metric" tva e dimek ot mili v chas na kilometri v chas:) Edit: w00x Mersi za edit-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 3-to otivash vav Gameplay ot tam turish edno "Imperial" i go promeniash na "Static" tva e dimek ot mili v chas na kilometri v chas:) Искаш да кажеш Metric. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Искаш да кажеш Metric. Айде бе майсторче, тая версия нищо не ни показваш.На Need For Speed - Underground 2 се скъса от яки колици, а сега няма даже един шот.Прати да видим над какво си поработил или не ти се занимава. Аз при първа възможност ще пратя на Fiat Punto, Mitsubishi Eclipse, Toyota Supra и онова жълтото Ламборджини (се му забравям името).... Айде, ако ти се занимава постни някой друга снимчица... Да се радваме ;pP~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Оле тва Porshe Carrera GT мноо яко върви дига си 350 без проблем и без нитро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 И ето го това за което си мечтая(в реалността обаче) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Исках да питам SLR-a може ли да се тунингова??? Питам просто,защото съм още на 5-я от blacklist-a и се чудех просто дали да пазя пари да тунинговам SLR-чето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Айде бе майсторче, тая версия нищо не ни показваш.На Need For Speed - Underground 2 се скъса от яки колици, а сега няма даже един шот.Прати да видим над какво си поработил или не ти се занимава. Аз при първа възможност ще пратя на Fiat Punto, Mitsubishi Eclipse, Toyota Supra и онова жълтото Ламборджини (се му забравям името).... Айде, ако ти се занимава постни някой друга снимчица... Да се радваме ;pP~ Още не съм свалил играта. Нямам място. Пък и така като гледам няма големи възможности за тунинг, особено на лепенките, затова няма да е много креативно каквото и да направя. мога да ти покажа коли за UG2 които не съм показвал тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 а е хора няма ли no cd crack,защото нещо не мога да я подкарам играта;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Car ---> това е моето нищожество ... Много е зле, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.