KyPo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Абе минимална, ама половината имат проблеми с пускането на играта само заради това. Инсталирайте си Daemon tools 4 и няма да имате проблеми, поне аз нямах никви. Всичко си тръгна от първия път. А тя разликата неможе да бъде голяма, ти ква разлика искаш да има? Просто са поправени някой грешки от предишната версия, а това не е никак малко Mm ot kakto sa pusnali 3,47 e imam i ne e imala nikva zasechka pone pri mene..Mislia che ima edin bug no toi se sluchva tolkvoa riadko che daje ne se i zabeliazva no kakto i da e... Inache vinagi po novata versia e po dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Някой да е пробвал това? -> Cheat mode: Enter one of the following codes at the main menu to activate the corresponding cheat function. Effect Code Unlocked cars iammostwanted И ако да ... къде точно се пише.Много ми се кара Каррера ГТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 И с sd4hide не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Aston Martin DB9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дам, Астън Мартина е много хубав.За жалост няма да мога да се радвам на музика, и собствен тунинг.Всичко е бодикти и ей такива.Няма ги стоповете вече.Няма ги и фаровете, да не говорим, че и състезанията почват да бъдат скучни... Кофти........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Нещо интересно е настроиката на колата. аз днес се зарибявах с това Докато си нацеля настроиките за моя стил на каране мина време, но пък сега съм Unbeatable! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 а не е ли време ЕА да спрат с тия простотии. Undeground1 добре, втора част - добре, ама хойде стига вече. Одобрявам идеята за костюмизиране на колите, но ми омръзна геймплей ала Ъндърграунд. А за ниската трудно няма какво да говорим, НИЕ сма номер едно. амин Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 @WoW_Lo6iq ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ БАТКО .. пример тряя се зима от тебе :) браво добре си се постарал за темичката @Liverpool`Fan`1 ще видиш ти колко са скучни състезанията като минеш под 7-я къртат ти мифката .. особено куките Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 8. Ако и сега играта не ви тръгва, значи сте объркали форума и вероятно сте объркали и играта която искате да играете. Пуснете си Азис и се радвайте на живота. Така и така тази игра не е за вас. Тази точка най-много ми харесва дано я спазват, че ми псна от хора които искат да могат, но без да знаят! @kumcata наистина са мноо гадни куките деа особенно джиповете ауу мноо блъскат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мани, мани. След 7-мия куките започват да се разцепват. Някакви хеликоптери те следят постоянно, само да си подадеш носа от safe house-a и вече те преследват 30 джипа и още 60 обикновенни ... направо те разцепват. Съзтезанията не са толкова трудно (поне при мен не са , защото съм на 5-тия), но онова bounty-то не мога да го направя и последния ми каза, че не може да ме чака повече и затова се съзтезавах с него предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Тази точка най-много ми харесва дано я спазват, че ми псна от хора които искат да могат, но без да знаят! @kumcata наистина са мноо гадни куките деа особенно джиповете ауу мноо блъскат батко мене скапаните джипове не ма притесняват щото да ти кажа с SL-a кат ги измлата и ги пращам на другия край на града ама ония черните понтиаци дето са специалните служби с тях те ме ибават винаги от чопара бягам от тия копеленца немога... някой ако знае някаква тактика да обади че немоа да си събирам Баунти-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 На челиндж сериите последното е направо лудник!Направи 1 ,000 ,000 ма не успях да се скрия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 a we az li ne6to sam tap ili kvo na4i moutnaw sam CD 1 v DAEMON tools puskam hidera natiskam hide startiram igrata i mi dava da moutna vernoto CD sled okolo 10-15 opita me puska da vlezna ot parviq pat nikoga imam i o6te 1 problem ako vse pak uspeq da vlezna sled 10-15 min igra mi izliza sin ekran i mi se resva PC-to tova pa ot kvo moje da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 .52 от диск 1 в wareza е прецакан, чак след като го свалих пред DCC от dulgiq ми се разархивира нормално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Някой има ли сейв на играта превъртяна ... че свалих игричката само заради Carrera GT П.С. Вече съм 3ти в класацията.Ама нямам свободно време за да довърша Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 тая игра се подкарва и без инсталиране! ... аз моят проблем така го разреших Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 хаха и как си я подкарал без инсталиране? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 някой да качи сейвове ако е превъртял или е стигнал почти до края на играта 10X предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Някой има ли сейв на играта превъртяна ... че свалих игричката само заради Carrera GT Хмм. Едва ли това ще стане в следващите 2-3 дена . Има хора, които още не са почнали да свалят играта, а са "големи фенове" някой да качи сейвове ако е превъртял или е стигнал почти до края на играта 10X предварително И за какво да качва сейфове ? Защото вас ви мързи да играете и искате всичко на готово ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 И за какво да качва сейфове ? Защото вас ви мързи да играете и искате всичко на готово ? сега за едни сейвове чак такива изказвания да правиш .... само попитах извинявай ако съм те засегнал с нещо ама можеше да не правиш излишни коментари Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 a we az li ne6to sam tap ili kvo na4i moutnaw sam CD 1 v DAEMON tools puskam hidera natiskam hide startiram igrata i mi dava da moutna vernoto CD sled okolo 10-15 opita me puska da vlezna ot parviq pat nikoga imam i o6te 1 problem ako vse pak uspeq da vlezna sled 10-15 min igra mi izliza sin ekran i mi se resva PC-to tova pa ot kvo moje da e Sloji si DaemonTools 4 i sha ti se opravi problema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 q da vi popitam ne6o: 1-vo moje li da ne ti vzemat kolata ot na4alo na edin ot zavoite ne6to se razvalq i taka zagubih ako go pusna oniq tarikat da mine parvi dali pak 6te mi se razvali 2-ro : kakvo e onova "pink" koeto mojelo da ti se poqvi kato pobedi6 nqkoi ot blacklista i posle kato moje6 da si izbere6 nagradite 3-to i za6to na golfa sega sam 13- v black lista ne moga da si sloja po dobar engin i tem podobni koito gi ima v shopovite mi moga da si salgam samo tva koeto polu4a kato nagrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 q da vi popitam ne6o:1-vo moje li da ne ti vzemat kolata ot na4alo na edin ot zavoite ne6to se razvalq i taka zagubih ako go pusna oniq tarikat da mine parvi dali pak 6te mi se razvali Да това е нещо като сценарии . Винаги така се получава и след като те вкарат и освободят от затвора си избираш кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Хмм. Едва ли това ще стане в следващите 2-3 дена . Има хора, които още не са почнали да свалят играта, а са "големи фенове" И за какво да качва сейфове ? Защото вас ви мързи да играете и искате всичко на готово ? Мен не ме мързи да играя,просто нямам време.Иначе съм 4ти в БлекЛист-а. Когато си на 5ти левъл heat няма как да избягаш от ченгетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Niamashe kvo da pravia i smao da vi pokaja malka chast ot moite prostotii koito pravia kato igraia ot nfs ProStashka raota... I sushto da pitam tva bug li e Ili az sam Mnogo zle Smisal tozi bodycit go imam a vav sushtoto vreme mi go dava zakluchen ??????ScReen????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.