Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Абе минимална, ама половината имат проблеми с пускането на играта само заради това. Инсталирайте си Daemon tools 4 и няма да имате проблеми, поне аз нямах никви. Всичко си тръгна от първия път. А тя разликата неможе да бъде голяма, ти ква разлика искаш да има? Просто са поправени някой грешки от предишната версия, а това не е никак малко :ghost

Mm ot kakto sa pusnali 3,47 e imam i ne e imala nikva zasechka pone pri mene..Mislia che ima edin bug no toi se sluchva tolkvoa riadko che daje ne se i zabeliazva no kakto i da e...

Inache vinagi po novata versia e po dobra :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Някой да е пробвал това? ->

Cheat mode:

Enter one of the following codes at the main menu to activate the corresponding cheat function.

Effect Code

Unlocked cars iammostwanted

И ако да ... къде точно се пише.Много ми се кара Каррера ГТ.

AstonMartinDB9.jpg

Aston Martin DB9 :wub:

Дам, Астън Мартина е много хубав.За жалост няма да мога да се радвам на музика, и собствен тунинг.Всичко е бодикти и ей такива.Няма ги стоповете вече.Няма ги и фаровете, да не говорим, че и състезанията почват да бъдат скучни... Кофти........

Нещо интересно е настроиката на колата. аз днес се зарибявах с това:) Докато си нацеля настроиките за моя стил на каране мина време, но пък сега съм Unbeatable!

а не е ли време ЕА да спрат с тия простотии. Undeground1 добре, втора част - добре, ама хойде стига вече. Одобрявам идеята за костюмизиране на колите, но ми омръзна геймплей ала Ъндърграунд.

А за ниската трудно няма какво да говорим, НИЕ сма номер едно.

амин

@WoW_Lo6iq ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ БАТКО .. пример тряя се зима от тебе :):)

браво добре си се постарал за темичката

@Liverpool`Fan`1 ще видиш ти колко са скучни състезанията като минеш под 7-я

къртат ти мифката .. особено куките

8. Ако и сега играта не ви тръгва, значи сте объркали форума и вероятно сте объркали и играта която искате да играете. Пуснете си Азис и се радвайте на живота. Така и така тази игра не е за вас.

Тази точка най-много ми харесва дано я спазват, че ми псна от хора които искат да могат, но без да знаят! @kumcata наистина са мноо гадни куките деа особенно джиповете ауу мноо блъскат :blink:

Мани, мани. След 7-мия куките започват да се разцепват. Някакви хеликоптери те следят постоянно, само да си подадеш носа от safe house-a и вече те преследват 30 джипа и още 60 обикновенни ... направо те разцепват. Съзтезанията не са толкова трудно (поне при мен не са , защото съм на 5-тия), но онова bounty-то не мога да го направя и последния ми каза, че не може да ме чака повече и затова се съзтезавах с него предварително :)

Тази точка най-много ми харесва дано я спазват, че ми псна от хора които искат да могат, но без да знаят! @kumcata наистина са мноо гадни куките деа особенно джиповете ауу мноо блъскат :blink:

батко мене скапаните джипове не ма притесняват щото да ти кажа с SL-a кат ги измлата и ги пращам на другия край на града ама ония черните понтиаци дето са специалните служби с тях те ме ибават винаги от чопара бягам от тия копеленца немога...

някой ако знае някаква тактика да обади че немоа да си събирам Баунти-то

a we az li ne6to sam tap ili kvo

na4i moutnaw sam CD 1 v DAEMON tools puskam hidera natiskam hide startiram igrata i mi dava da moutna vernoto CD sled okolo 10-15 opita me puska da vlezna ot parviq pat nikoga

imam i o6te 1 problem ako vse pak uspeq da vlezna sled 10-15 min igra mi izliza sin ekran i mi se resva PC-to tova pa ot kvo moje da e

Някой има ли сейв на играта превъртяна ... че свалих игричката само заради Carrera GT
Хмм. Едва ли това ще стане в следващите 2-3 дена ;). Има хора, които още не са почнали да свалят играта, а са "големи фенове" :)
някой да качи сейвове ако е превъртял или е стигнал почти до края на играта 10X предварително
И за какво да качва сейфове ? Защото вас ви мързи да играете и искате всичко на готово ?

И за какво да качва сейфове ? Защото вас ви мързи да играете и искате всичко на готово ?

сега за едни сейвове чак такива изказвания да правиш .... само попитах извинявай ако съм те засегнал с нещо ама можеше да не правиш излишни коментари

a we az li ne6to sam tap ili kvo

na4i moutnaw sam CD 1 v DAEMON tools puskam hidera natiskam hide startiram igrata i mi dava da moutna vernoto CD sled okolo 10-15 opita me puska da vlezna ot parviq pat nikoga

imam i o6te 1 problem ako vse pak uspeq da vlezna sled 10-15 min igra mi izliza sin ekran i mi se resva PC-to tova pa ot kvo moje da e

Sloji si DaemonTools 4 i sha ti se opravi problema!!!

q da vi popitam ne6o:

1-vo moje li da ne ti vzemat kolata ot na4alo na edin ot zavoite ne6to se razvalq i taka zagubih ako go pusna oniq tarikat da mine parvi dali pak 6te mi se razvali

2-ro : kakvo e onova "pink" koeto mojelo da ti se poqvi kato pobedi6 nqkoi ot blacklista i posle kato moje6 da si izbere6 nagradite

3-to i za6to na golfa sega sam 13- v black lista ne moga da si sloja po dobar engin i tem podobni koito gi ima v shopovite mi moga da si salgam samo tva koeto polu4a kato nagrada

q da vi popitam ne6o:

1-vo moje li da ne ti vzemat kolata ot na4alo na edin ot zavoite ne6to se razvalq i taka zagubih ako go pusna oniq tarikat da mine parvi dali pak 6te mi se razvali

Да това е нещо като сценарии ;). Винаги така се получава и след като те вкарат и освободят от затвора си избираш кола.

Хмм. Едва ли това ще стане в следващите 2-3 дена ;). Има хора, които още не са почнали да свалят играта, а са "големи фенове" :)

Мен не ме мързи да играя,просто нямам време.Иначе съм 4ти в БлекЛист-а.

Когато си на 5ти левъл heat няма как да избягаш от ченгетата:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...