Dulgia Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 4. Необходим е DirectX 9c. Ако ви е по-стар, инсталирайте си 9с. Ако уиндоуса ви е скапана не финална версия на XPSP2, преинсталирайте го с финалната версия и тогава няма да има проблеми с DirectX 9c. В цялата тема по тоя проблем има само тва...Пробвай с реинстал на Директ Х-са Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 В цялата тема по тоя проблем има само тва...Пробвай с реинстал на Директ Х-са ми аз точно "финалната" версия имам ... с интегрирания sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Абе що не мога да си намера крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 ми аз точно "финалната" версия имам ... с интегрирания sp2 autorun-a от кадето инстралираш играта го пусни на компитабал мод за win2000 и ще трагне и аз имах сащия проблем.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Абе що не мога да си намера крака Няма крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Абе що не мога да си намера крака Щото няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Едно въпросче:къде мога в играта да си продам колата с която съм?Има опция в гаража,но когато я дам,не ми я продава.Пише нещо от сорта,че тук,демек в гаража не може да я продам.Ами тогава къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Едно въпросче:къде мога в играта да си продам колата с която съм?Има опция в гаража,но когато я дам,не ми я продава.Пише нещо от сорта,че тук,демек в гаража не може да я продам.Ами тогава къде? otiva6 kudeto si izbira6 koq kola da kara6 v safe house-a i dava6 1 za sell ne e mnogo slojno ama qvno ve4e ne samov temite nikoi ne4ete mi i po igrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 За всички дето им дава грешката с DX9.0c при инсталация Давате десен бутон на AutoRun.exe от диск 1 и избирате Compatable Win 2000 Едно въпросче:къде мога в играта да си продам колата с която съм?Има опция в гаража,но когато я дам,не ми я продава.Пише нещо от сорта,че тук,демек в гаража не може да я продам.Ами тогава къде? Сигурно нямаш друга купена кола и затва не ти дава да я продадеш.Все пак ако си продал последната си кола с какво ще отидеш да си вземеш нова ?С автобуса .Па може и ченгетата да те закарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 autorun-a от кадето инстралираш играта го пусни на компитабал мод за win2000 и ще трагне и аз имах сащия проблем.. ми, пак не става п.п. напоследък намям късмет с тея нови игри. то не бяха "защити", то не беше стар-мар-форсове, то не беше чудо btw този прозорец след въвеждането на серийния номер при вас излиза ли: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 @u3poga аи научи се да upload-ваш на jpg вече уе дееба. И освен това то е лесно да напраиш 10000000000 bounty ама важното е да го завършиш!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 otiva6 kudeto si izbira6 koq kola da kara6 v safe house-a i dava6 1 za sell ne e mnogo slojno ama qvno ve4e ne samov temite nikoi ne4ete mi i po igrite Xахахах,ами нали това и аз написах,ама там не ми дава,за това питам къде става -btw гаража=safe house Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 дава ми че .r52 от CD1 е прецакан и след повторно сваляне само на него пак дава същото, някой има ли този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Няма крак a za6to mi pi6e insert correct CD_ROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 a za6to mi pi6e insert correct CD_ROM Оф , не четете ли ?! Трябва да пуснеш sd4hide!!! И няма да ти го дава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Според мен темата тряя се затвори,щото пак стана някво мазало - хората,които имат проблеми НЕ четат и същевремено спамят! - който играл - играл,който НЕ,ами.......да прочете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ами просто сложете обяснението за ПУСКАНЕТО на играта и за ОТСТРАНЯВАНЕТО на проблемите по пускането и игрането в 1-вия пост на играта щото като обикновен Юзър наистина е мн отегчително да изчетеш 15 страници тема и тогава евентуално ако не си намерил нещо да пишеш поне основните неща... а собственика на темата може да се постарае малко повече като сложи и обложка и си подреди малко по добре 1-вия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Изтеглих, пробвах, изтрих От игра на игра ЕА правят само простотии с НФС серията. NFS HP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Оф , не четете ли ?! Трябва да пуснеш sd4hide!!! И няма да ти го дава... Аз съм го пуснал и пак ми иска ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 дава ми че .r52 от CD1 е прецакан и след повторно сваляне само на него пак дава същото, някой има ли този проблем? Шернал съм ги в DC++ и четирите диска, пробвай от там да го дръпнеш.При мен не е имало проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 @u3poga аи научи се да upload-ваш на jpg вече уе дееба. И освен това то е лесно да напраиш 10000000000 bounty ама важното е да го завършиш!!!!!!! Вапроса не е до научаването а до желанието просто вчера ме мързеше иначе за наградата не е толкова лесно да се направи щото 1 в началото на преследването куките са мнооо тъпи и не е лесно да не ги изгубиш и 2 като станеш х3 х4 и като разчистат пътя иняма друга кола освен тебе и като викнат SUVовете хеликоптера и cross-овете и става малко сложна ситуацията щом даже взех да исползвам SpeedBreaker за да се ориентирам откъде да мина на блокадите че станаха хитри куките..от едната страна на пътя шипове от другата 2 SUVа и зад тях още един та голямкупон е а щом давам такъв шот се предполага че съм избягал ама тва преследване беше като бях 6 в листа...ся като съм 5 и се притеснявам малко тея куки кво ще измислат Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ми, пак не става п.п. напоследък намям късмет с тея нови игри. то не бяха "защити", то не беше стар-мар-форсове, то не беше чудо btw този прозорец след въвеждането на серийния номер при вас излиза ли: Emi niama i da stane s taa bugava versia na SP2 deto si slojil.....slagash FInal-nata versia i DaemonTools 4 i zabraviash za vsichki poblemi po igrata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Da vi kaja chestno Razlikata mejdy daemon 3.47 i daemon 4 razlikata e minimalna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Da vi kaja chestno Razlikata mejdy daemon 3.47 i daemon 4 razlikata e minimalna ! Moje i taka da e,no pri i men pri moi priatel tazi versia napravi igrata da vurvi 100% bezproblemno!!!.......vurveshe mi i s 3.47 ama trugvashe sled chovurkane vseki put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Da vi kaja chestno Razlikata mejdy daemon 3.47 i daemon 4 razlikata e minimalna ! Абе минимална, ама половината имат проблеми с пускането на играта само заради това. Инсталирайте си Daemon tools 4 и няма да имате проблеми, поне аз нямах никви. Всичко си тръгна от първия път. А тя разликата неможе да бъде голяма, ти ква разлика искаш да има? Просто са поправени някой грешки от предишната версия, а това не е никак малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.