Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

4. Необходим е DirectX 9c. Ако ви е по-стар, инсталирайте си 9с. Ако уиндоуса ви е скапана не финална версия на XPSP2, преинсталирайте го с финалната версия и тогава няма да има проблеми с DirectX 9c.

В цялата тема по тоя проблем има само тва...Пробвай с реинстал на Директ Х-са

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
В цялата тема по тоя проблем има само тва...Пробвай с реинстал на Директ Х-са

ми аз точно "финалната" версия имам :huh: ... с интегрирания sp2

ми аз точно "финалната" версия имам :huh: ... с интегрирания sp2

autorun-a от кадето инстралираш играта го пусни на компитабал мод за win2000 и ще трагне и аз имах сащия проблем.. :)

Едно въпросче:къде мога в играта да си продам колата с която съм?Има опция в гаража,но когато я дам,не ми я продава.Пише нещо от сорта,че тук,демек в гаража не може да я продам.Ами тогава къде?

Едно въпросче:къде мога в играта да си продам колата с която съм?Има опция в гаража,но когато я дам,не ми я продава.Пише нещо от сорта,че тук,демек в гаража не може да я продам.Ами тогава къде?

otiva6 kudeto si izbira6 koq kola da kara6 v safe house-a i dava6 1 za sell ;) ne e mnogo slojno ama qvno ve4e ne samov temite nikoi ne4ete mi i po igrite ;)

За всички дето им дава грешката с DX9.0c при инсталация

Давате десен бутон на AutoRun.exe от диск 1 и избирате Compatable Win 2000

Сигурно нямаш друга купена кола и затва не ти дава да я продадеш.Все пак ако си продал последната си кола с какво ще отидеш да си вземеш нова :D?С автобуса :lol: .Па може и ченгетата да те закарат :P

autorun-a от кадето инстралираш играта го пусни на компитабал мод за win2000 и ще трагне и аз имах сащия проблем.. :)

ми, пак не става :(

picz00090fq.png

п.п. напоследък намям късмет с тея нови игри. то не бяха "защити", то не беше стар-мар-форсове, то не беше чудо :P

btw този прозорец след въвеждането на серийния номер при вас излиза ли:

picz00100hg.png

otiva6 kudeto si izbira6 koq kola da kara6 v safe house-a i dava6 1 za sell ;) ne e mnogo slojno ama qvno ve4e ne samov temite nikoi ne4ete mi i po igrite ;)

Xахахах,ами нали това и аз написах,ама там не ми дава,за това питам къде става ;)-btw гаража=safe house

Според мен темата тряя се затвори,щото пак стана някво мазало - хората,които имат проблеми НЕ четат и същевремено спамят! - който играл - играл,който НЕ,ами.......да прочете темата! :inqn

Ами просто сложете обяснението за ПУСКАНЕТО на играта и за ОТСТРАНЯВАНЕТО на проблемите по пускането и игрането в 1-вия пост на играта щото като обикновен Юзър наистина е мн отегчително да изчетеш 15 страници тема и тогава евентуално ако не си намерил нещо да пишеш

поне основните неща...

а собственика на темата може да се постарае малко повече като сложи и обложка и си подреди малко по добре 1-вия пост ;)

Изтеглих, пробвах, изтрих :angry:

От игра на игра ЕА правят само простотии с НФС серията.

NFS HP2 ;)

дава ми че .r52 от CD1 е прецакан и след повторно сваляне само на него пак дава същото, някой има ли този проблем?

Шернал съм ги в DC++ и четирите диска, пробвай от там да го дръпнеш.При мен не е имало проблем.

@u3poga аи научи се да upload-ваш на jpg вече уе дееба. И освен това то е лесно да напраиш 10000000000 bounty ама важното е да го завършиш!!!!!!!

Вапроса не е до научаването а до желанието:) просто вчера ме мързеше:) иначе за наградата не е толкова лесно да се направи щото 1 в началото на преследването куките са мнооо тъпи и не е лесно да не ги изгубиш и 2 като станеш х3 х4 и като разчистат пътя иняма друга кола освен тебе и като викнат SUVовете хеликоптера и cross-овете и става малко сложна ситуацията щом даже взех да исползвам SpeedBreaker за да се ориентирам откъде да мина на блокадите че станаха хитри куките..от едната страна на пътя шипове от другата 2 SUVа и зад тях още един :wacko: та голямкупон е :) а щом давам такъв шот се предполага че съм избягал :lol: ама тва преследване беше като бях 6 в листа...ся като съм 5 и се притеснявам малко тея куки кво ще измислат :lol:

ми, пак не става :(

picz00090fq.png

п.п. напоследък намям късмет с тея нови игри. то не бяха "защити", то не беше стар-мар-форсове, то не беше чудо :P

btw този прозорец след въвеждането на серийния номер при вас излиза ли:

picz00100hg.png

Emi niama i da stane s taa bugava versia na SP2 deto si slojil.....slagash FInal-nata versia i DaemonTools 4 i zabraviash za vsichki poblemi po igrata!!!

Da vi kaja chestno Razlikata mejdy daemon 3.47 i daemon 4 razlikata e minimalna !

Moje i taka da e,no pri i men pri moi priatel tazi versia napravi igrata da vurvi 100% bezproblemno!!!.......vurveshe mi i s 3.47 ama trugvashe sled chovurkane vseki put!

Da vi kaja chestno Razlikata mejdy daemon 3.47 i daemon 4 razlikata e minimalna !

Абе минимална, ама половината имат проблеми с пускането на играта само заради това. Инсталирайте си Daemon tools 4 и няма да имате проблеми, поне аз нямах никви. Всичко си тръгна от първия път. А тя разликата неможе да бъде голяма, ти ква разлика искаш да има? Просто са поправени някой грешки от предишната версия, а това не е никак малко :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...