BoqoJIa3a Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Black Edition от няколко дена е в в арената Къде мога да кача некоя снимка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 към The Big Rubbish : един въпрос - американският мускул на една от снимките кога го отключва и има ли други такива колици?! Имам чуството,че NFS-a в локалния , не е Black Edition,ама не съм сигурен! Така мисля ,шото още от началното меню надписа който е Need For Speed : Most Wanted e черен,а фона е бял,някъде бях чел,че на Black Edition,този същия надпис е бял,а фона е черен! Знам ,че логиката ми е някак си глупава,ама имам такова чувство... А ти,The Big Rubbish,от 'де си я теглил играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Извинявам се за глупавия вупрос, може да го има някъде написано, но са много страници да търся. Как може да си направя да ми показвам км/ч, а не мили/ч . Търся на всякъде но изглежда не гледам внимателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 сега я свалям- ако не ми хареса ще ви бия на почивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Искам да питам няколко неща. 1. Какво трябва да стане, за да спечеля колата на някой, който съм бил от блеклиста? Кой маркер? 2. Ония неща, които ги печеля в backroom-а само за една кола ли могат да се използват или мога да си ги слагам на всяка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Относно пускането, при мен също имаше известни проблеми, но след следните операции тръгва без грижи:1.В Daeon tools->Unmount all drives 2.Пускам програмата за криенето на устройствата 3.В Daemon tools->Mount image(първия диск на играта) 4.Пускате от иконката и газ Правя го същото но нестава неиска диск но след като излезе малкото прозорче седи 1секунда маха се и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 ай дерзайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEM Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Толкова нерви имам сус стартирането че няма накъде вече!!! Колко начина пробвах не е истина просто ... направих и Относно пускането, при мен също имаше известни проблеми, но след следните операции тръгва без грижи:1.В Daeon tools->Unmount all drives 2.Пускам програмата за криенето на устройствата 3.В Daemon tools->Mount image(първия диск на играта) 4.Пускате от иконката и газ но след тва излиза прозорчето за старт, скрива се, и след няколко секунди ми излиза Error report send и don't send. Много голям фен сум на серията Need For Speed и много се ядосвам . Може ли някой да ми даде някакъв съвет или нещо щот изпушвам вече! Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 При мен по този начин тръгва, нямам идея защо не ще при вас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Освен въпроса за турбото - с кое копче се пука, имам и още един въпрос - какво е онова, което обгражда километража и пише x1, x2 ... за какво служи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Толкова нерви имам сус стартирането че няма накъде вече!!! Колко начина пробвах не е истина просто ... направих и но след тва излиза прозорчето за старт, скрива се, и след няколко секунди ми излиза Error report send и don't send. Много голям фен сум на серията Need For Speed и много се ядосвам . Може ли някой да ми даде някакъв съвет или нещо щот изпушвам вече! Благодаря предварително. И аз имам същия проблем.Някой може ли да каже как се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Освен въпроса за турбото - с кое копче се пука, имам и още един въпрос - какво е онова, което обгражда километража и пише x1, x2 ... за какво служи ? turbo ??? NOS mai e s N po defaut , az sym si go napravil s ctrl onova do kiometraja sa ti ne6to kato zvezdi4kite na gta x1 zvezdi4ka x2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 @Kumcata Ai drazni ti:P ina4e si nqmate ideq kuv smqh e kato si x4 i samo kato si pokaje6 nosa navunka i nqkoi te vidi i vednaga 20 koli i vukat SUVovete ihelikoptera:D luda rabota...... i samo edin suvet kum tezi koito mislat da si vzemat viper......prigotvete si o6te edna kola 4e moje da e perfekten za sustezaniq ama kato trugne6 da bqga6 ot kukite stava mnogo slojno 6toto varti gumi po polovin 4as i kato te zabiqt v stenata dokato trugne6 i sa te hvanali ve4e:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Ai drazni ti:P Как ги правите тея неща ? Аз не мога да ги мина , а един път направих 300 000, ама после ме хванаха ченгетата ... и са супер гадни тея, дайте някаква идея как да ги мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Така с много търпение изчетох цялата тема. Играта още не съм я свалил. (Свалям от арената на 81,7 % съм) Искам да ви питам на какви настройки ще мога да се насладя на играта максимално. Компа ми е що-годе добър: Pentium 4 2,4 GHz, 512 RAM, ATI 9600 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 19, 2005 Author Share Posted November 19, 2005 Така с много търпение изчетох цялата тема. Играта още не съм я свалил. (Свалям от арената на 81,7 % съм) Искам да ви питам на какви настройки ще мога да се насладя на играта максимално. Компа ми е що-годе добър: Pentium 4 2,4 GHz, 512 RAM, ATI 9600 Pro Ako беше изчел темата , или поне погледнал моя първи пост ,щеше да видиш изискванията!Ти ше подкараш играта без проблем , но може и да не е съвем на макс!За макс май ти трябжа повечко рам и херци Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Така с много търпение изчетох цялата тема. Играта още не съм я свалил. (Свалям от арената на 81,7 % съм) Искам да ви питам на какви настройки ще мога да се насладя на играта максимално. Компа ми е що-годе добър: Pentium 4 2,4 GHz, 512 RAM, ATI 9600 Pro Mi az na Athlon 2200+(@1.8) 512 DDR/400 i Radeon 9550(OC@ 380:550 neznam to4no na kakvi 4istoti raboti 9600 ama edva li 6te sa mnogo razli4ni q igraq na 1024 s vsi4ko na max bez AA i Vsync.....taka 4e predpolagam na su6tite nastroiki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 q daite da vi popitam ne6to svalih igrata na edno pc i tam si tragna perfekno (kato si mauntna cd1 i si startiram onova za safediska i si varvi perfektno),no iskam da q ka4a na moeto pc i ne iskam da q svalqm a da q zapi6a ot drugoto na cd-ta.kak da go napravq.zapisah gi s alcohol i 4etirite diska ma sq kato sloja da igraq s cd1 i mi ispisava 4e e gre6no cd-to kvo da napravq(toq safedisk mai ne ba4ka kato e obiknoveno cd a samo kato e prez daemon-na) Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 @KumcataAi drazni ti:P ina4e si nqmate ideq kuv smqh e kato si x4 i samo kato si pokaje6 nosa navunka i nqkoi te vidi i vednaga 20 koli i vukat SUVovete ihelikoptera:D luda rabota...... i samo edin suvet kum tezi koito mislat da si vzemat viper......prigotvete si o6te edna kola 4e moje da e perfekten za sustezaniq ama kato trugne6 da bqga6 ot kukite stava mnogo slojno 6toto varti gumi po polovin 4as i kato te zabiqt v stenata dokato trugne6 i sa te hvanali ve4e:D Като ти върти гуми 1 час ... просто натискаш шифт(смяна на предавка една нагоре... и при автоматика действа) Иначе версията която играя Аз е БлекЕдишън и съм я свалял от локалния сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 off,seriozno obmislqm da se upgreidna kompa za tazi igra. Za6toto imam procesor celleron 1.8,256 ram i 32 karta ama ne6to ne vyrvi i si mislq 4e e to4no ot iziskvaniqta. Men i underground 1 mi prave6e nqkfi problemi. ZAradi kartata spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Извинявам се за глупавия вупрос, може да го има някъде написано, но са много страници да търся. Как може да си направя да ми показвам км/ч, а не мили/ч . Търся на всякъде но изглежда не гледам внимателно kato vleznesh vav options davash na gameplay ima edno Kadeto pishe imperial smenish go i si vav km\h prosto sega ne mi se vliza v nfs da vida..Ako nee taka sha se editna Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 не съм чел цялата тема .... та ще питам направо - при инсталацията ми дава, че съм нямал инсталиран directx9.0c (а аз имам) и ми отказва инсталацията. каква е причината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 19, 2005 Author Share Posted November 19, 2005 не съм чел цялата тема .... та ще питам направо - при инсталацията ми дава, че съм нямал инсталиран directx9.0c (а аз имам) и ми отказва инсталацията. каква е причината? Ми прочети я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 не съм чел цялата тема .... та ще питам направо - при инсталацията ми дава, че съм нямал инсталиран directx9.0c (а аз имам) и ми отказва инсталацията. каква е причината? Service Pack 2 имаш ли?Иска SP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 да, имам ... Ми прочети я! заради подобни малки келешчета като теб, на които повечето от постчетата им са "жив спам" съм се отказал отдавна да изчитам темите за дадена игра ... предполагам, че точно тази тема можеше да е на половина по-малка, ако нямаше постове от сорта на твоя! у лево ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.