Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Относно пускането, при мен също имаше известни проблеми, но след следните операции тръгва без грижи:

1.В Daeon tools->Unmount all drives

2.Пускам програмата за криенето на устройствата

3.В Daemon tools->Mount image(първия диск на играта)

4.Пускате от иконката и газ :)

Ахам точно така става.А между другото този начин може да позлужи за всички игри които използват тоя SafeDisc 4...а те напоследък са повечето дето излизат

Подкарах яяяя! На джифорс мъхъ 440си върви със съвсееем леки засичания, на средни детайли :huh: Направо се шашнах, ама не смятам да протестирам :woot

Подкарах яяяя! На джифорс мъхъ 440си върви със съвсееем леки засичания, на средни детайли :huh: Направо се шашнах, ама не смятам да протестирам :woot

Препоръчвам ти да не я играеш докато не си земеш някоя по-хубава карта.Виждал съм я на МХ440 на максимални детайли и просто си нямаш идея какво изпускаш.Но пък ако не смяташ да прайш ъпгрейд скоро....няма ся да се ограничаваш я. :)

НАистина колкото повече играете толкава по интересно става ;) И по-нататък има и DRAG :punk Пък за тунинга мога да кажа че наистина няма голям избор ти сам с тея бодикитове Обаче колите стават мазало с тоя тунинг по яко Ъндърграунд :love

Мен много ме заребява като задържа копчето за

Pull Camera Back

камера от която дава колата е много бясна и ме заребява много

играта ме пленява все повече

в момента масаво се играе NFS MW това положението

нека хората в по напреднал етап от играта да си показват зверовете да се порадва ме и ние от по задния ранкинг

Препоръчвам ти да не я играеш докато не си земеш някоя по-хубава карта.Виждал съм я на МХ440 на максимални детайли и просто си нямаш идея какво изпускаш.Но пък ако не смяташ да прайш ъпгрейд скоро....няма ся да се ограничаваш я. :)

Е няма как... като ъпгрейдна, пак ще я изиграя, да не е проблем нещо? :wub: Аз се радвам че изобщо върви, ти... :woot

НАистина колкото повече играете толкава по интересно става ;) И по-нататък има и DRAG :punk Пък за тунинга мога да кажа че наистина няма голям избор ти сам с тея бодикитове Обаче колите стават мазало с тоя тунинг по яко Ъндърграунд :love

Ми горе-долу е така :)

Аз съм вече на 8мият в листата :tongue

И шпора с Porshe Cayman S B)

А в крайна сметка в тая игра ще ги има ли старите американски коли-онези от 69-та.....

И изобщо може ли някой да постне отново списака с колите,обаче да е официален. :)

А в крайна сметка в тая игра ще ги има ли старите американски коли-онези от 69-та.....

И изобщо може ли някой да постне отново списака с колите,обаче да е официален. :)

Mi za stari neznam..Obache Dodge viper e ima sas sigurnost ima i edin FOrd ne mnogo nov i e xubava retro kola..drugo ne moga da ti kaja..

Няма ли да излезне крак скоро???Колко време си изгубих с оная глупава програма :angry1 и пак не тръгва играта м***а и д***а :angry1 Писна ми вече!!!!!!!!!!!!!!!

Е както е казано по горе най вероятно няма да има крак ;)) бъдещето на игрите е клоне

:)

pravo.gif

hahaahhahahah kefi6 ma pi4 men taq programa mi precaka celiq komp se 4uda ot de da namera nqkoi 4ovek da mi q opravi prosto da q pocakam malko viq za kvo ne6to se draznite :)

Ами изключително много обичам НФС,а не мога да я играя.Пробвах абсолютно всички различни начина изписани досега и не става :angry1 :angry1 :angry1 От НФС Ъндърграунд ми създаде проблем,после 2-ката ми прецака целия комп и в резултат на това не правих нищо на компа 1 месец,,защото бая му бях е**л м*****а,а сега и Most Wanted :cry Оригинална е 80лв.,ама нямам пари да си я купя,пък и са много пари.Кофти късмет имам :(

Ами изключително много обичам НФС,а не мога да я играя.Пробвах абсолютно всички различни начина изписани досега и не става :angry1 :angry1 :angry1 От НФС Ъндърграунд ми създаде проблем,после 2-ката ми прецака целия комп и в резултат на това не правих нищо на компа 1 месец,,защото бая му бях е**л м*****а,а сега и Most Wanted :cry Оригинална е 80лв.,ама нямам пари да си я купя,пък и са много пари.Кофти късмет имам :(

Vij sia ako imash skype ili irc da se namerim dati obiasnia da si e pusnesh ...

Shtoto odeve na edin priatel sushtia problem kato nego imashe i mu go opraix po skype kvoto ttriashe mu kazax i se oprai...Ako iskash prati mi pm i sha se razberem niakade da vleznesh i sha te opravia kolkoto moga :0

V irc sam KyPo v skype mojesh da me tursish DaNbyX ako iskash kaji mi samo koga.

I sha si gotov....Smisal takuf che neznam do ko sam na kopma i sha se razberem :)

Sorry che go postvam obache ne moga da ti prata na pm shtoto tie full inbox-a....

dam kofti e ama 4eta forma tuka i se radvam na si4ki ume6ti det o bqsnqvat kat na tupaci kak da si pusnat drugite igrata iskam nqkoi na mene da mi obqsni kak taq programa kat i dadox hide i ne mi trqgna igrata sled kat si resnah kompa ve4e nqmam nikvi vertualni CD kat si instaliram na novo daemona ili alcohola mi izpisva new harswer faund sled koeto kato vidi6 v driverite PROSTO ISKA DRIVERI ZA DEAMON I ALCOHOL wtf are nqkoi po razbira6t da pomogne pls !!! 3 dena sa ma4a da q oprava i sam na 1 kra4ka ot formata

До Lil`Scrappy... Човече аз по-късно ще ти пратя снимка на мойто Пунто, да го видиш какво е яко без тунинг.Ония последните джантили дето ги водят Формула на Jo_Ro или нещо такова 20 цолови.И една бордо боя отиваща към тъмно червено... Някакъв междинен цвят е и количката кърти.Обаче трябва да помисля за нещо с тунинга защото ми се струва много несталбилна самата кола.Всичко ми е на Про по Перформанса. И въпреки това с бумперите (бодикита) е по-ниска, което само говори явно за по-добро окачване.Ще видим просто една кола като тази само джантите е правят вели.Ако някой дойде в Пловдив с такава, без нищо друго ще сабере точките на всички останали гелосани коли.Ама най-якото е че това е последния модел 1.8 140 коня. Аз се поинтересувах за нея.... Колата е убиец.Иначе сега събирам кинтари за нещо друго.Защото колкото и да съм и качил акселерейшън на старта без НОС съм угаснал като манастирска свещ...... Давайте предложения за коли който са бързи на старта, че в някой от състезанията така се печелят парите......

Айде и моя ред дойде да пиша :( играта си ми тръгва АМА дърпам се с първия бияго,почвам да се састезавам с черния мерцедес и на финала Бам и ме исхвърля!

някви идеи?

dam kofti e ama 4eta forma tuka i se radvam na si4ki ume6ti det o bqsnqvat kat na tupaci kak da si pusnat drugite igrata iskam nqkoi na mene da mi obqsni kak taq programa kat i dadox hide i ne mi trqgna igrata sled kat si resnah kompa ve4e nqmam nikvi vertualni CD kat si instaliram na novo daemona ili alcohola mi izpisva new harswer faund sled koeto kato vidi6 v driverite PROSTO ISKA DRIVERI ZA DEAMON I ALCOHOL wtf are nqkoi po razbira6t da pomogne pls !!! 3 dena sa ma4a da q oprava i sam na 1 kra4ka ot formata

Да и аз се радвам на всички,които са успели да я подкарят и ни обясняват като на тъпанари,но не иска да тръгне играта,нямам представа защо. :confused :huh: :( :cry :unsure:И още повече се изкушавам да я играя,като чета-черен мерцедес,20 цолови джанти,Астън мартин..... :unsure:

Да и аз се радвам на всички,които са успели да я подкарят и ни обясняват като на тъпанари,но не иска да тръгне играта,нямам представа защо. :confused :huh: :( :cry :unsure:И още повече се изкушавам да я играя,като чета-черен мерцедес,20 цолови джанти,Астън мартин

Nameri v Irc KyPo ............................i sha te oprava............

I si istrii malko v inbox-a che ne moga da ti prashtam..... pm.....

Sorry za psotvaneto......nooo.... Da pomogna :devil

supra27xw.jpg

Ей ми я Супрата.... Като си купа Астон-а и го пооправя и него ще постна :bgrin:

Eto nqkoi li4ni interesni snim4ici :P

Aide dzqpaite :P :woot

Kefish mnogo s porheto az niaam para za da napraa visualno xubava no skoro shte go napravia...

inache kato gi naprava vunshno xubavi sha gi pokaja...:)

Edit: Samo ne moga da razbera shto si go puskate tva deto vi pravi po tumna grafikata pri polojenie che kato napravish nad 220km nishto ne moje da se razbere...Pone pri men e taka...Smisal che staa sichko tolkova razmazano ot skorost che neznam kade se namiram

:) az i az da si pokaja zver4etata :) te malko si prili4at ama nqma zna4enie:)

Pepelqnkata mi :D

S tva iskarah polovinata igra:D

sq misla da mina na Carerra S 6a sloja 6ot i na nego kato go naprava:)

Mazalo

tva poslednoto go napravih sus purviq leksus :) be[e golqmsmqh:)

P.S. sry 4e sa bmpta ama sq ne mi se opravqt :/

P.S. 2 sry 4e pi6a na 6liokavica ama sum s nov djam i nesum slojil o6te flex:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...