basten Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Az ne sam polzval programata za hide...prosto mount instal & play. Btw ako vi lagva i ste sigurni, 4e ne e ot videoto vi i imate minimum 512 ram (za predpo4itane 1 GB). Puskate igrata...posle minimize, otvarqte task managera...otivate na services i ot tam smenqte priorityto na high. Po tozi na4in igrata shte si zadelq pove4ko pamet i nqma da ima nakusvaniq, koito ina4e se polu4avat pri nenujen swap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ole bahti nestabilnite koli!!!kvo mi sa slu4i na 1 zavoi kolata za okolo secunda karashe samo na dve gumi!!!nastrani golqm smqx!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 За sd4hider : Просто някой път става друг -не,защото преди да натиснете HIDE , изчакайте малко,около 20-30 секунди! При мен секи път става! А,иначе ся съм на тоя пич с Porshe Cayman S,казва се "Baron"!!! Иначе играя с Golf-a,много маже,особено , ако си взимате всеки път unique upgrades след като биете някой от Blacklist-a! Иначе не знам защо така сте лошо настроени към играта! На мен ми харесва , хубава е и като графика,и като геймплей! Абе с една дума - лудница! Айде и успех с mount-ването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ole bahti nestabilnite koli!!!kvo mi sa slu4i na 1 zavoi kolata za okolo secunda karashe samo na dve gumi!!!nastrani golqm smqx!!!! A mene Kolko Iad me beshe fanalo predi niama 2 chasa ...Pak i nasichkoto otgore si biax pusnal i fraps... Gonka sas kukite koi Shte nadeeleee i kakvo stava vav edin moment.....na niakva babunka se spuva kolata.. Vav vuzdoxa se varti na 360 gradusa i pada na kolela i prodaljavam i durja nitroo ..Tva prosto AKo go biax zapisal SHTIAXTE MAXIMALNO DA SE RACEPITE..SIGUREN Sam.......No kakto i da e sha se postaria niakoi put da pochvam da pravia Prostotii sas kolite da se zapisvat...No tova sha stane sled kato se vrutne igrata Niama kvo da rugaete sia igrata kachili stava vse po interesno natatka i se niakvi lud prostotii stavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Аз с играта и със стартирането се оправих. Изтрих CD2, CD3, CD4 na NFS MW но искам да ви кажа че това е играта на която компа ми се побърква от мислене. Червената лапма не му спира да свети. Постоянно мисли и "рони царевица". Значи процесора ми е 2400мегахерца атлон май. 512 ДДР РАМ памет и ВИДЕО радеон 9200-128 мега байта. Нормално ли е да ми прави така тая игра. Играя я на 800 по 600 и всичко на друго на макс и бая ми насича. Та искам да разбера от компа ли ми е или от нещо друго. За сравнение НФС U2 съм я играл на 1024*768 и пак всичко на макс само без анти алайзинг и не ми насичаше. Ако може някои да ми обясни за кво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Някой да знае Aston Martin-а с предно или задно предаване е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Някой да знае Aston Martin-а с предно или задно предаване е? Задно май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 ок сичко е така обаче има едно обаче Daemon v 3.47 защо не ми скрива виртуалните дискове? с тази програма?Едит: Така за пичовете дет имаха тоя същия проблем Unmount All Drives , Стартират SafeDisc 4 Hider,натискат restore mountvat cd1 в даемона след което натискат hide и стартират играта GL & HF ,поне при мен така стана ако съм збъркал се извинявам !! S novata versia na DaemonTools demek 4 nema nikvi griji.....az dopredi da si ia sloja postoinno bazikah po neshto....sega neam problemi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 на 40% съм на 7 от бляклиста и играта става все по-безмилостна като свършат състезанията (конкоретно за 8-та) и ми остана да събера към 200,000 Bounty куките ме изкъртиха и хеликомптери идваха и кво ли не за тунинга: БАХТИ ПОВЪРНЯТА тва няма нищо общо с тунинг и е супер зле от към тая страна, добре че сложиха някви по накипренки коли и якия геймплей който ще им направй играта малко по обичана иначе засега с SL500 и ъпгрейд почти на макс кърта мифките из NFSMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Еее, някои хора не се научиха да четат из темата, какво предлагат хората за решение на тоя проблем. Ако беше погледнал 2 страници по-назад, щеше да си спестиш цял ден опити. И понеже съм добричък ще ти кажа, какво да направиш. Влизаш в диска с инстала, на AutoRun цъкаш дясно копче -> пропъртис и му даваш Win2000 compatible, след това си го пускаш и си инсталираш играта без проблеми... СТАНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 на 40% съм на 7 от бляклиста и играта става все по-безмилостнакато свършат състезанията (конкоретно за 8-та) и ми остана да събера към 200,000 Bounty куките ме изкъртиха и хеликомптери идваха и кво ли не за тунинга: БАХТИ ПОВЪРНЯТА тва няма нищо общо с тунинг и е супер зле от към тая страна, добре че сложиха някви по накипренки коли и якия геймплей който ще им направй играта малко по обичана иначе засега с SL500 и ъпгрейд почти на макс кърта мифките из NFSMW V interest na istina kato se zamislish te sigurno narochno sa slojili tolkova smeshni tunig raoti .. Zashtoto akto se zamislish povecheto koli mnogo mnogo ne plachat za tuning(stavav vapros za teia sportnite) Az sega sam na 10-tia ne sum vidial na kolko %sam no kato se zamisla ti kade si....... i shto mxelikopteri veche ima.......Predstaviam si kolko po nadaleche da rechem primerno na 2-tia za kakvo shte stava vapros a da ne govorim za tozi Razor glavnata ni cel v igrata......ima ima action goliam ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Да и ас не мога да разбера какво не ви харесва и само е плюете да не би да очаквате чудеса що се отнася до нея играта е супер бясна различна има нови елементи графиката е много добре направена гейм-плея на доста добро ниво още съм в началото на 12 от Blacklist (някаква жена) но вмомента колата ми лети представям си като е опъна на мах гонидбите с куките са луди щом и по нататък и хилекоптери идват си представям за какво става въпрос ( а и сега така сам си набелязал колата че само като ме видят и без да съм направил нищо ме почват ) по едно време бая се погаврих с тея гадини играта определено си заслужава в това няма никакъв спор пак вие си говорете че и куца това онова била ви писнала хаааа смяхххх Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Igrata naistina nadmina o4akvaniqta mi edinstveniq minus e 4e sa mahnati mnogo ne6ta ot minalite 2 zaglaviq.Ama naistina ne o4akvah EA da se spravqt ama sum gre6al. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 значи първо аз никога несъм казал че играта е ГАДНА и че и куцат разни работи (е тунинга и драг-а но комент) но като цяло играта си е СУПЕР а ти като си на 12 нищичко не си видял още от играта и аз до към 10-я сико минавах от първия път и беше лудница но.. по нататъка екшъна става ЛУД ... с което НЕ искам да кажа че играта не е хубава или нещо такова колкото до самите тези които трябва да се бият т.е. от бляклист-а са СУПЕР елементарни.. по-сложното е да стигнеш до там че да можеш да го предизвикаш т.е. състезанията, Milestones and Bounty ПП: с този геймплей графика коли и т.н. ако бяха оставили всичко от ъндърграунда 1 и 2 тази игра сигурно нито щеше да излезе тая година нито щеше да е толкова малка пък и ЕА щяха да си отрежат тотално пазара за 2-те си стари култови и мн добри заглавия така че всичко е направено умишлено според мен и няма нищо лошо в това Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 ай ай земете поспете малко аз мисля да лягам макар че ми се играе супер в началото съм ама е мн доволна игричката и на който не му харесва да не я играе !!! ае GL & HF на сички манияци дет не спат по тва време ами цъкат яко !!! лека NFSMW rullezzz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Задно май. Ако е със задно, се женя за тая кола (Супрата много ме зариби как поднася, повече коли с предно предаване в тая игра нема да барна ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Мен не ме кефят куките как са ги направили. МИ значи движа се аз с около 180 200 км/н и ме среща една патрулка която се движи обратно на моято посока и докато се осетя тя о бърнала и вече е ускорила. Това с първа и задна скорост при куките е все едно като при електрокар, но иначе играта е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Ако е със задно, се женя за тая кола (Супрата много ме зариби как поднася, повече коли с предно предаване в тая игра нема да барна ) Питай мен аз вече съм влюбен в нея (от 3-4 години ) - задно от първата 1982 до последната 2000г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Eeee , dobre, koi gi e izmislil teia .mdf i .mds . Niamam nervi da se rapraviam s dtools ne mojeshe li prosto da sa bin i cue ili iso . Teia tupi failove niama na4in da se pishat na disk, nali? 100 4oveka mi ia iskat taia igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 за тунинга: БАХТИ ПОВЪРНЯТАтва няма нищо общо с тунинг и е супер зле от към тая страна, добре че сложиха някви по накипренки коли и якия геймплей който ще им направй играта малко по обичана иначе засега с SL500 и ъпгрейд почти на макс кърта мифките из NFSMW Eй с това изказване намали мнението ми за играта с 50%. аз главно затова играех предните версии. заради тунинга. да имам всичките части на края и да мога да си тунинговам. а от друга страна можеби не са искали да продължават с Underground елементите, което е глупаво като се има на предвид колко добър елемент беше това. V interest na istina kato se zamislish te sigurno narochno sa slojili tolkova smeshni tunig raoti ..Zashtoto akto se zamislish povecheto koli mnogo mnogo ne plachat za tuning(stavav vapros za teia sportnite) всяка кола може да се тунингова. ако не друго, поне една боя да и се сложи като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 След "оскъдното" разяснение на KILLERINCHO играта почти ми се самоинсталира... Не съм върл фен на този вид игри, затова сигурно ми харесва. Това, което ми липсва или не го намирам като опция е: в NFSU2 при челен удар даваха на забавен каданс катастрофата все едно, че си страничен наблюдател и много ме кефеше, даже нарочно се удрях, за да си го гледам това, а тук го няма този ефект... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Няма ли да излезне крак скоро???Колко време си изгубих с оная глупава програма и пак не тръгва играта м***а и д***а Писна ми вече!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Играта е лудница...Направо се разбивам...За отрицателно време направихте пак една камара страници с пални глупости и всички пишат едно и сащо...Я се стегнете...Играта си е трепач!!! ЕДИТ:Играта трагва с парвия диск в Даемон тоолс и сас СД Хаида...Слагаш парвия диск в даемон пускаш Хаида и стартираш....Тва Е!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 След "оскъдното" разяснение на KILLERINCHO играта почти ми се самоинсталира... Не съм върл фен на този вид игри, затова сигурно ми харесва. Това, което ми липсва или не го намирам като опция е: в NFSU2 при челен удар даваха на забавен каданс катастрофата все едно, че си страничен наблюдател и много ме кефеше, даже нарочно се удрях, за да си го гледам това, а тук го няма този ефект... jojo kade e tfa obiasnenie 4e izrovih cialata tema i ne moga da go nameria. Tova beshe nai-goliamata glupost te filove 4esno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Относно пускането, при мен също имаше известни проблеми, но след следните операции тръгва без грижи: 1.В Daeon tools->Unmount all drives 2.Пускам програмата за криенето на устройствата 3.В Daemon tools->Mount image(първия диск на играта) 4.Пускате от иконката и газ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.