ToRmEnToR Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 ТЪРПЕНИЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Егати спама... такава тема не съм виждал от КОТОР2 насам... Нищо, че и аз я чакам, запазете мястото за когато излезе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Пичове - 10 минути!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Пичове - 10 минути!!!!!!!! 10 min ,te minaha 20 ama 4akame vsi4ki s netarpenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Оле спама стана убийствен майна..спрете се ве..и аз нямам търпение ама не пляскам тъпи постове Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Оле спама стана убийствен майна..спрете се ве..и аз нямам търпение ама не пляскам тъпи постове а какво мислиш направи в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Пичове - 10 минути!!!!!!!! Е ок де ... ти го кажи още 4839284321 пъти и после пак кажи кой спам-и ... Та да кажа нещо и по темата, по-точно да питам - защо след като от арената има повече лиичъри от дата-та, свалям по-бързо от там ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Аиде качено е .Сваляи народе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 ka4vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat http://www.gamez.com.tw/info.php?id=1228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 А ве няма друго освен Блак Едишън! Не разбрахте ли! http://www.eagames.com/official/nfs/mostwa...?src=collectors Повече се надявам никой да не пита защо е Блак Едишън! и още нещо: "Спирам СПАМА в общината" ПП>Иначе аз съм на 99% пффф .. няма да спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Теглииим! Ако на някой му прегори сървъра ние ще сме виновни... А кой вече е гласувал? Не ви вярвам за 15 минути да сте я свалили, инсталнали, разцъкали и да сте отворили сайта да гласувате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Шарени леймърси игрички, дето всяка година излизат по веднъж с по-нова графика и по-леснички за огромната общност ламери дето се кефят на картинки.НЕ мога да НЕ съм съгласен с мнението на КИЛЛЕРИНЧО и май тва е единственото свястно в темата НЕ мога да повярвам,че никой не го забеляза Наистина,както и с всичките останали бизнеси в Холивуд(музика,филми и т.н.) се прекомерсиализираха(въри я прочети )Или,че станаха в машина за бързи пари и лесно смилаеми за средностатистическия(едвам я написах ) "геймърин" Е все пак ще я пробваме де,нали сме си фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 .r11 и някой други не искат да се свалят що така само при мен ли е така ? Да не би да се натовари сървъра ?! не разбирам обеснете ми.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 .r11 и някой други не искат да се свалят що така само при мен ли е така ? При мен се свалят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 При мен се свалят . и при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 и при мен Още 30 мин макс и ще съм я свалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Има ли крак или ще трябва пак по шибания начин да се стартираа???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Утре ше лома НФС преди даскало Б*си щастието, Някой играл ли е вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Утре ше лома НФС преди даскало Б*си щастието, Някой играл ли е вече? за мен утре въобще НЯМА ДА ИМА ДАСКАЛО :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Хмм, за 20 минути я свалих . Сега ще джътна малко и ще кажа дали ми харесва или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Има ли крак или ще трябва пак по шибания начин да се стартираа???? Май е ранко още, обаче този път нямам зор и ще изчакам, защото ми омръзна да се изчанчвам. Пък като гледам мненията, тази рожба не е върхът! Предполагам до два - три дни ще има крак. Разправят, че с SR7STOP ще я излъжем, а дано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Имам вапроси и нека само хората които са инсталнали играта да кажат 1- Иска ли се алкохол или с демон толса и онзи крак ще стане Моля ви нека няма "МИ МАЙ ЩЕ СТАНЕ" "НАДЯВАМЕ СЕ" пс: тук се иска постоянен админ само за този топик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 И на ъндърграунда 1 и 2 графиката не е нищо особено. Да ти кажа графиката е напълно доволна и да не забравяме, че са на по една и две години. А в Underground 2 и ма супер ефекти, които я правят да изглежда ненормално (стига да имаш карта с поне DX8). Не знам дали сте забелязали, не съм чел старите постове, но играта вече е факт. Уж трябва да е Black Edition, ама никво допълнително DVD не виждам. Сигурно не са го качили. Дано все пак е Black Edition, щото е по-яко. Ся свалям ама утре как ще издържа в училище незнам . Ще имам или 4 или 6 часа. Дано са 4 . edit: Май не сте го пропуснали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Имам вапроси и нека само хората които са инсталнали играта да кажат1- Иска ли се алкохол или с демон толса и онзи крак ще стане Моля ви нека няма "МИ МАЙ ЩЕ СТАНЕ" "НАДЯВАМЕ СЕ" пс: тук се иска постоянен админ само за този топик Аз я инсталирах с Daemon Tools 3.47. Как се сейфа ? Защото след съзтезанието има смао Restart, Race Stats and Contunue ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.