evi^^ Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 значи имам коте,което мисля ,че няма и годинка.Женско е и много игриво.ако някой проявява интерес до края на деня ,да пише.имам и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 значи имам коте,което мисля ,че няма и годинка.Женско е и много игриво.ако някой проявява интерес до края на деня ,да пише.имам и снимки <{POST_SNAPBACK}> дай да видим де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ех ако наште нямаха против отдавна да съм го поискал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 дай да видим де <{POST_SNAPBACK}> ама не знам как да ги кача тук,някой ще ми обясни ли и впрочем снимките ми са правени с web камерата ми и са малко мънички. разбрах как става и сама и ще пробвам да кача снимки. не става -аз давам на img и пиша един адрес ,ама ми пише че не може.ако някой иска снимки да си даде e-маил-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=3852 Прегледай тази тема и ако има място на варез ги качи там. После дай линк просто към папката със снимките, няма нужда да се занимаваш с таговете, щом не са ти ясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 praati snimki na misho@evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 никой ли не проявява интерес?хайде бе,хора!!!малко коте си търси дом и хора,които ще го обичат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ето ТУК пък се търси котарак,пробвай се Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 хора,моля ви!!!!!!!!!!!!родителите ми ме пришпорват до петък да махам котето и то няма къде да отиде.има изградени хигиенни навици,ваксинирано е и го ПОДАРЯВАМ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ АКСЕСОАРИ!!МОЛЯ ВИ ДЕ работя по въпроса със снимките.качих си flashFXP,ама нещо не мога да направя папка в pictures .ще продължа да се опитвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Дай снимки де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 работя по въпроса със снимките.качих си flashFXP,ама нещо не мога да направя папка в pictures .ще продължа да се опитвам <{POST_SNAPBACK}> вече няма място на фтп-то ще трябва да почакаш докато освободят Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 ето и обещаната снимка http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Evi%5e%5e/ е?казваите ако някой я хареса П.С.имам и други 2 снимки,но като съм ги правила ,съм забравила да ги направя JPG или gif файл.ако някой ги иска да си даде е-маил-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аз съм заинтересован, търся си спешно коте и ако може да се видим след като така те пришпорват и да се разберем как да го взема.Ако все още е при теб котето прати един P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAS Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 и на мен ако ми даваха досега да съм го поискал ама моите родители неми дават защото живеем в апартамент и мама има алергиа от котки Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAS Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Да жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.