Jump to content
BulForum.com

подарявам коте

evi^^

Recommended Posts

значи имам коте,което мисля ,че няма и годинка.Женско е и много игриво.ако някой проявява интерес до края на деня ,да пише.имам и снимки :) :(

значи имам коте,което мисля ,че няма и годинка.Женско е и много игриво.ако някой проявява интерес до края на деня ,да пише.имам и снимки :)  :(

дай да видим де :rolleyes:

дай да видим де :rolleyes:

ама не знам как да ги кача тук,някой ще ми обясни ли и впрочем снимките ми са правени с web камерата ми и са малко мънички.

разбрах как става и сама и ще пробвам да кача снимки.

не става -аз давам на img и пиша един адрес ,ама ми пише че не може.ако някой иска снимки да си даде e-маил-а

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=3852

Прегледай тази тема и ако има място на варез ги качи там. После дай линк просто към папката със снимките, няма нужда да се занимаваш с таговете, щом не са ти ясни

praati snimki na misho@evrocom.net

хора,моля ви!!!!!!!!!!!!родителите ми ме пришпорват до петък да махам котето и то няма къде да отиде.има изградени хигиенни навици,ваксинирано е и го ПОДАРЯВАМ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ АКСЕСОАРИ!!МОЛЯ ВИ ДЕ

работя по въпроса със снимките.качих си flashFXP,ама нещо не мога да направя папка в pictures .ще продължа да се опитвам

работя по въпроса със снимките.качих си flashFXP,ама нещо не мога да направя папка в pictures .ще продължа да се опитвам

вече няма място на фтп-то ще трябва да почакаш докато освободят ;)

ето и обещаната снимка

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Evi%5e%5e/

е?казваите ако някой я хареса

П.С.имам и други 2 снимки,но като съм ги правила ,съм забравила да ги направя JPG или gif файл.ако някой ги иска да си даде е-маил-а

Аз съм заинтересован, търся си спешно коте и ако може да се видим след като така те пришпорват и да се разберем как да го взема.Ако все още е при теб котето прати един P.M. :)

и на мен ако ми даваха досега да съм го поискал ама моите родители неми дават защото живеем в апартамент :( и мама има алергиа от котки :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...