EXTASY Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 za vkushti 17' e idealno.dostata4no mqsto ima i ne zaema mnogo plosht. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Колкото по-голям толкова по-добре! Имах щаститието да работя около месец на един 21 инчов TFT и мога да кажа, че все едно бях на огромно поле...беше изключително удобно. В момента съм със 17" TFT. Мога да кажа, че напоследък пристрастията ми клонят вече към TFT, докато едно време бях твърдо за CRT-тата...освен това забелязвам голямо подобрение в образа когато монитора ми е вързан към цифровия изход, в сравнение с аналоговия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 17" spored men e dobre nai mnogo 19" ne pove4e pone za vka6ti de Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Колкото по-голям толкова по-добре! Имах щаститието да работя около месец на един 21 инчов TFT и мога да кажа, че все едно бях на огромно поле...беше изключително удобно. В момента съм със 17" TFT. Мога да кажа, че напоследък пристрастията ми клонят вече към TFT, докато едно време бях твърдо за CRT-тата...освен това забелязвам голямо подобрение в образа когато монитора ми е вързан към цифровия изход, в сравнение с аналоговия. <{POST_SNAPBACK}> Тъй тъй. Човек свиква лесно с хубавото А като свикнеш после усещаш разликата като се опиташ да работиш на по-кофти. Ако седнеш за 30 мин може и да си мислиш - е не са толкова пък по-добри TFT-тата и нормалните тръби стават, ама поработиш ли известно време после всичко друго ти се струва нефокусирано и трептящо. На цифровия изход е просто задължително да се закачат, иначе леееко размазва, а колкото и малко да е се усеща (а с добра лупа се вижда стига да знаеш как да го търсиш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Колкото по-голям толкова по-добре! Имах щаститието да работя около месец на един 21 инчов TFT и мога да кажа, че все едно бях на огромно поле...беше изключително удобно. В момента съм със 17" TFT. Мога да кажа, че напоследък пристрастията ми клонят вече към TFT, докато едно време бях твърдо за CRT-тата...освен това забелязвам голямо подобрение в образа когато монитора ми е вързан към цифровия изход, в сравнение с аналоговия. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен,съгласен! Обаче с къвто и да е монитор човек си свиква с него!Аз с 17" съм свикнал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 v momenta sam sas 17'' -ka i mi e normalno (moje bi 6toto sam sviknal). No nqma da otkaja i edin 21'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 S 22" sam i mi e kef! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 19" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 17" за вкъщи ми е предостатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 17" за вкъщи ми е предостатъчно. <{POST_SNAPBACK}> държа да отбележа, че 17" тръба е с видима площ, горе-долу колкото 15" LCD Цените не са ЧАК толкова различни - на старо 17" е около 150лв а нов е около $150 което прави 225лв, а 15" LCD вече може да се намери за около $200 което е към 300лв (299лв proview от прософт гледах реклама наскоро). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Бих искал да съм с 19" ама нямам място на бярото та за тва съм със 17". Понеже майка ми е конструктор и за тва и трябва по-голям монитор та да вижда какво чертае. Пък и по-голям от 19 инча не виждам смисъл. Повече се уморява човек докато седи пред него. @djadomraz само да те питам като си вземеш 15" ЛЦД за 300 лв кажи ми колко време ще изтраеш на него да чертаеш? Надали ще има качество като един Sony примерно. А видимата част на 17" монитор с електронно-лъчева тръба е 15,8" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Az sum s 15'' Hansol i sum si mnogo dovolen. Za kvo mi e po-golqm. Trqq da go gledam ot 5 metra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Не знам как ги мерите тея тръби, но моя 17" Филипс видимата част като я измеря с рулетка е точно 17" без да има никакви изкривявания по краищата. А това че някой си бил свикнал с 15-ка и не му трябвал по-голям е направо смешно. По-голям разбира се е по-добре, но всичко си има приоритети. При мен лично е поносимо засега да съм с 17-ка, в един по-късен етап ще се минава и на повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 imam 17'' Sony, mnogo sam dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebO...1.6.1.3.0.0.1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 17" Филипс екстрае Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Въпреки, че имам , не бих отказал повече информация за LG-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 За домашно ползване в момента стандарта за CRT e 17, т.е. от фирмите гледат да пробутат такъв, но и според мен ако не е за работа 17 е добър избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Минимум 17' според мен. Повечето сайтове ти еб*ват майката от скролване ако си с по малък Ама иначе е почти без значение дали е 21' или 17'. Зависи просто на какво си свикнал. Според мен е по-важна марката, а не инчовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аз съм с LG Flatron L1530S. Страшна картина вади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Минимум 17' според мен. Повечето сайтове ти еб*ват майката от скролване ако си с по малък Ама иначе е почти без значение дали е 21' или 17'. Зависи просто на какво си свикнал. Според мен е по-важна марката, а не инчовете. <{POST_SNAPBACK}> Да бе. Изобщо без значение е. Особено ако е хубав 21"-вия и спокойно си гледаш 1600х1200 или по-висока разделителна способност. На 17-ката ще видиш точно едно голямо нищо - така ще се размажат нещата че нямам думи. Но за в къщи 17" тръба е максимума - все пак за 19 и нагоре си трябва място. Но правилният избор вече коментирах кой е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 За домашно ползване в момента стандарта за CRT e 17, т.е. от фирмите гледат да пробутат такъв, но и според мен ако не е за работа 17 е добър избор. <{POST_SNAPBACK}> Няма такова понятие като стандарт в момента. Просто 17 инча тръба са най-евтини и като дойде някой, за който компютърът е монитор и иска да си го вземе по-евтино, му слагат 17-ка в конфигурацията. Това е най-ниският възможен клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 В подписа ми съм написал какъв монитор изплозвам...за цената си е перфектен, но не бих отказал и на 19' монитор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аз съм на 17" и не се оплаквам, въпреки че не бих отказал 19" , но нямам къде да го побера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamerch3 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 abe 17 si e dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.