Jump to content
BulForum.com

проблем с уиндолс

filip

Recommended Posts

значи проблема е следния :когато отворя повече страници или папки ми излиза "проблем с generic host proces to win32 "или нещо такова.става същото когато играя някаква игра .компа ми е доволен ! пак ли реинстайл на windows :wir

Защо не обясниш по-точно, колко ти е доволен компютъра. Съмнява ме да не е от недостиг на ресурси.

Най-доброто решение е формат и реинстал!Съжелявам!Все пак, провери и ресурсите

Компютъра найстина ти е добър. Но за съжаление нямам идеи защо ти се появява това съобщение. Ако можеш напиши точното найменование на грешката.

abe xora na men su6to mi izliza tova suob6tenie ponqkoga, i vupreki 4e sled tova pc-to si vurvi idealno me pritesnqva za6to vse pak se poqvqva. moeto PC su6to e dovolno ( s 200 mgz po maluk procesor ot tozi na filip). windowsa e sravnitelno nov, na okolo 2 meseca i ne e imal nikakvi problemi. tova koeto mi izpisva e su6toto kato na filip. s win XP + Service pack 2 sum . ako ima nqkoi deto moje da pomogne da ne se oslu6va a da pomaga. na kompa di mu nqma ni6to, davam nqkolko puti don`t send i gotovo oba4e vupreki tova se pritesnqvam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...