filip Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 значи проблема е следния :когато отворя повече страници или папки ми излиза "проблем с generic host proces to win32 "или нещо такова.става същото когато играя някаква игра .компа ми е доволен ! пак ли реинстайл на windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Защо не обясниш по-точно, колко ти е доволен компютъра. Съмнява ме да не е от недостиг на ресурси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Защо не обясниш по-точно, колко ти е доволен компютъра. Съмнява ме да не е от недостиг на ресурси. <{POST_SNAPBACK}> Най-доброто решение е формат и реинстал!Съжелявам!Все пак, провери и ресурсите Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 compa mi e 2.6ghz celeron ram256 ddr333 harda mui e 80 gb ati 9200 128 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Компютъра найстина ти е добър. Но за съжаление нямам идеи защо ти се появява това съобщение. Ако можеш напиши точното найменование на грешката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 abe xora na men su6to mi izliza tova suob6tenie ponqkoga, i vupreki 4e sled tova pc-to si vurvi idealno me pritesnqva za6to vse pak se poqvqva. moeto PC su6to e dovolno ( s 200 mgz po maluk procesor ot tozi na filip). windowsa e sravnitelno nov, na okolo 2 meseca i ne e imal nikakvi problemi. tova koeto mi izpisva e su6toto kato na filip. s win XP + Service pack 2 sum . ako ima nqkoi deto moje da pomogne da ne se oslu6va a da pomaga. na kompa di mu nqma ni6to, davam nqkolko puti don`t send i gotovo oba4e vupreki tova se pritesnqvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.