Jump to content
BulForum.com

Кое е най-неприложимото

aigner

Recommended Posts

Хм много интересна тема наистина!!!:)Само 4е можели да се определи кое то4но би е неприложимо,кое е по-малко приложимо и кое те прави терминатор на улицата?Представете си следната ситуация:някав пи4 се пребира от диско и му излизат 3-4 маймуни с цел грабеж.Пи4а си е тренирал приличен период от време"ПРИМЕРНО казвам" някво би от тия по-контактните дето сега са намода и ре6ава да неси даде парите а даимсе налее на бургия,или след като парвия му посегне и центрира един от тях които пада!Втория ре6ава че в близак контакт 6тепатят,вади от джоба пистолет и гарми пича от 3 метра?И кел фаида от тренировки и умения тогава-в дадената ситуаций пи4а е най-малкото в болница :angry: В са6тото време няква строина мадамка се прибира и и изка4а някав навитак и ре6ава даисе натиска,доближава се и в тоя момент мадамата се оказва 4е тренира Тай-Бо :D и му прави топките на пунш!!! И ква е полуката?4е пи4а с силовото би дето наистина е бил добар в тва е загазил а мадамката с умрялото Тай-Бо(дето не е и би) го е помляла другия фен дето й е натискал!!!

Така 4е няма приложимо и неприложимо би!!Вси4ко е до това какав 6те е сценарий и как 6тесе развие ситуацията!ПОМНЕТЕ БЕЗСМАРТНИ НЯМА!!! :punk

• 3 weeks later...
  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply
  conan4o said:
Така 4е няма приложимо и неприложимо би!!Вси4ко е до това какав 6те е сценарий и как 6тесе развие ситуацията!ПОМНЕТЕ БЕЗСМАРТНИ НЯМА!!! :punk

Абе разбери кой е Чък Норис, пък тогава разправяй има ли безсмъртни или няма!

Ахахахахахахахахахахахахах Чък Норис и кфо той се едно не с*ре нали хахахакфо некфа машина на всички времена ли е !

awe nqma boini sikystfa i takiva ska4a6 i sa bie6 kato lud razporvat ti glavata ili ti gi razporva6 edno ot dvete.ako e mangal mi kaji my kato horata 6ta zakola kat pi4 iz4ezvai i pi4a 6te razbere za kfo staa vapros a pak moje da my kaje da kaja lisica i ti my kaji da te ebe lisica....eto malko tapotiq ei tfa e qko na borgiq pee6 karavana 4aika na ork kristal i nema da se pla6ite rii6 li :punk :punk :rolleyes: :rolleyes: :wacko: :wacko: ;) ;) ;) ;)

Naminator_X_ said:
Ае...много ли ще ми се смее народа ако сега почна да тренирам някакъв вид бойно изкуство...16 годишен коч съм това лято ставам на 17.... :O

Не.

Naminator_X_ said:
Ае...много ли ще ми се смее народа ако сега почна да тренирам някакъв вид бойно изкуство...16 годишен коч съм това лято ставам на 17.... :O

Приятел, никога не е късно да започнеш.. Щом ти се иска - давай.. Няма к'во да отлагаш!

mortal_dreams,

само един от фактите за Чък ше ти постна, пък ти сам си прави изводи:

Обичайната жилищна стая съдържа 1242 предмета, с които Чък Норис може да ви убие, включителни и със самата стая.

Иначе най-неприложимото бойно изкуство е това, което тренираш, за да го прилагаш на улицата!

tetr0d0 said:
Иначе най-неприложимото бойно изкуство е това, което тренираш, за да го прилагаш на улицата![/b]

Глупости.Как го реши тва? Или трябваше да прозвучи мъдро ?

EazY-E said:
Глупости.Как го реши тва? Или трябваше да прозвучи мъдро ?

Как го реших ли? Ами реших го изхождайки от факта, че бойните изкуства не са създадени за да се прилагат на улицата.. Идеята им е съвсем друга.. Земи прочети философията на айкидо или на карате до и ще разбереш кое е мъдро и кое не..

В днешно време всичко е комерсиализирано и бойните изкуства са изродени... Единственото което правят е да обучават побойници (е не всички, но огромен процент)..

Един малоумник от старото даскало викаше "Аз тренирам **** щот някой като ми се издърви на улицата да го пречукам"..

..а пък аз държа бръснач в джоба си и без проблем ше накълцам всеки такъв "чок бабаит"

tetr0d0 said:
Обичайната жилищна стая съдържа 1242 предмета, с които Чък Норис може да ви убие, включителни и със самата стая.
- уреждай ми среща с Чък. Искам да видя как ме убива с лист хартия. Леко, младеж, превъзбуден ми се виждаш. Дишай, нали знаеш-дишането е много важно ;)

С моите не става/Yes bronze/ .Но все пак Чък....

velvet_underground said:
Искам да видя как ме убива с лист хартия.

Ела да видиш в печатницата дето бачкам, как с един лист хартия мога да ти пусна кръв. Реже кат бръснач... :bgrin:

tetr0d0 said:
..а пък аз държа бръснач в джоба си и без проблем ше накълцам всеки такъв "чок бабаит"[/b]

Тва си е голям проблем.Пълно е с мършави на вид хлапета които имат нож в джоба и се чудиш що са толква надъхани.

poznai said:
tetr0d0, сподели ако обичаш, как реши да тренираш бойно изкуство, кое те подтикна към тази идея?

Ами не знам кое ме подтикна... То си е в характера.. Или те влече или ставаш коафьор :D .. Още във 2ри клас баща ми ме записа на киокушин, тренирах година и половина/2 и се отказах ...нещо почна да ма фаща мързела. След това имах известна пауза и една позната ми каза, че се откривал нов клуб по айкидо.. Аз й се изсмях щот си мислех че айкидо е нещо като тай чи, ама отидох все пак.. И така вече 10год. ходя.. Харесва ми идеята на айкидо, която съвсем не се състои в това, че ако си някъв шушляк ще можеш да биеш 90 кг. каратисти.. Като потренирах малко започнах да чета и книжки по темата и тогава осъзнах точно за к'во става въпрос и каква е истинската цел на бойните изкуства

EazY-E,

Според теб монасите от шао лин, за к'во тренират? За да прилагат наученото на улицата ли? Смешник!

ПП. 172/70 и съм на 21.. Ако смяташ, че съм мършаво хлапе, може да ми пишеш на ЛС, да се разберем нещо ;)

Здраве желаем! Абе много интересни мнения има тук - кое е най-приложимо и кое не. Обаче в края на краищата всичко зависи от силата, бързината, издръжливостта и др. лични качества, а не толкова какво си тренирал. На тренировки е едно, а срещу озверелия противник решен на всичко - съвсем друго. Хората са различни по сила, различно могат да понасят удари и т.н. Какъвто и "боец" да си съгласете са, че 50 кг на 180 не могат да излезат насреща /все едно трабант да са блъсне в булдозер/.Освен това противника ти може да разполага и с оръжие, което напълно променя нещата. Тия глупости дето ги дават по долнопробните екшъни дет с един удар му избива ножа/или дори онестрелно оръжие/ са простотий. И кво да допуснем, че все пак успее някакси да ме удари и к'во аз ша изтърва ножа и няма да го накълцам ха-ха-ха :D

Пример: ръкопашен бой с голи ръце 50 кг срещу 180. 50кг ритва 180 в топките,180 му хваща крака,чупи го хвърля го на земята и го рита докато не му омръзне.

Ето и един весел клип, който подкрепя думите ми.... :D

Приятно гледане! :D

http://clip4eto.hit.bg/ziegfield_vs_kang_u.wmv :D

velvet_underground said:
- уреждай ми среща с Чък. Искам да видя как ме убива с лист хартия. Леко, младеж, превъзбуден ми се виждаш. Дишай, нали знаеш-дишането е много важно ;)

С моите не става/Yes bronze/ .Но все пак Чък....

Ааа ти си безсмъртен щом говориш така.Никой не може да каже такова нещо за Чък Норис и да не отнесе ритник със завъртане. :D ;) .Глей ся кво може Чък и се моли.

Веднъж Чък Норис изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.

Не съществуват никакви раси - има само хора, които Чък Норис е пребил до различни степени на синьото и черното.

Когато Чък Норис падне във вода, той не става мокър - водата става чъкнорисова.

• 1 month later...
  Krank said:
Ааа ти си безсмъртен щом говориш така.Никой не може да каже такова нещо за Чък Норис и да не отнесе ритник със завъртане. :D ;) .Глей ся кво може Чък и се моли.

Веднъж Чък Норис изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.

Не съществуват никакви раси - има само хора, които Чък Норис е пребил до различни степени на синьото и черното.

Когато Чък Норис падне във вода, той не става мокър - водата става чъкнорисова.

Който е писал горенаписаното трябва да е бил доста пиян! :punk

К`во толкова са кефите на тоя Чък Норис - не знам, ама в тоя пенсионер няма вече никва сила. Освен т`ва бая му преувеличавате качествата. Да не мислите, в живота става като в на тоя филмите ха-ха-ха :P На такива прехвалени каратисти,кунгфу някви си като Стивън Сегал,Жан Клод ван Дам,скалата и ония кретени от RAW,особено пък такива като Джеки Чан и тем подобни ша кажа следното:ако в реалния живот излязат да са бият така както по филмите за 20 сек са мъртви.Познавам такива здравеняци, които могат да смачкат всеки един "кунг-фу боец" все едно 50-60 кг ша надвият на 220кг. Все едно трабант да са блъсне в булдозер, все едно кокошка на разярена мечка стръвница да направи кунгфу,все едно овца да надвие на озверял вълк. Догато Чък Норис замахне срещу мен вече ша бъде накълцан и разфасован. В реалния свят не е като в каратетата,штот ако 50 че дори 80 кг каратист тръгне да ма рита ша му гепа краченцето, ша му го строша с лапата, ша го изритам в зъбите,ако пък е як бабаит и ако е някъде на по-безлюдно ша изде едно ножле в гърлото/да видим как ша ми избие ножа ха-ха-ха :D /...след 2-3 дена ша го дават по телевизията като безследно изчезнал.... :devil

На тренировки е едно, а срещу озверелия противник решен на всичко-съвсем друго. :inqn

Никога не се лигави с противника

Винаги си пази гърба

Винаги проверявай дали мъртвия е наистина мъртъв

Ziegfield Von Trotta,

Съдейки по мнението ти и по начина ти на изказ, ти си не повече от 9ти клас и усилено се занимаваш с фитнес

Първото, което е има една дума наречена ирония, която значи скрита насмешка, подигравка, но явно не си достатъчно умен, за да разбираш кога хората ти говорят с ирония и кога не. Не се обиждай, вината не е в теб, а в интелектуалното ти равнище. Говориш за тоя и оня.. Джеки чан е на 50 и косур години.. На тоя човек трябва да му правиш евала, нали ма разбираш.. Тия неща, които той прави ти не можеш даже и да се сънуваш, че ги правиш... Да не би да си гледал някакво интервю с него, в което да казва че в реална ситуация ше размаже всеки? А колкото до Стивън Сегал.. Не знам дали си запознат, но в Айкидо степените се дават до 5ти дан и от там нататък са по залуги.. Така че Стиви си има реален 5ти дан.. Ако се съмняваш, може на някой семинар да се разяриш и да му скочиш на веждите.. Аз вярвам в теб!

Важен е духа на боеца, а не колко кила тежи. 50-60 кила не знам, но съм гледал 75 кила да надвиват три пъти повече и то на нещо от сорта на К1, но по-свободен стил..

Ето ти още едно доказателство:

Ако смяташ, че тоя големия не е решен да победи и няма такова желание, тогава наистина случая при теб е тежък и невъзвратим.

Ziegfield Von Trotta said:
...

Никога не се лигави с противника

Винаги си пази гърба

Винаги проверявай дали мъртвия е наистина мъртъв

Да добавя -

Винаги да си пиеш лекарствата!!

Винаги да си мериш температурата преди да пускаш постове!

Примера който дава tetr0d0 /http://youtube.com/watch?v=KQqMSZbHgcA/ се отнася за сумо, а не за бой. Тоя сумист има само мас - кво очакваш. +тва темата е кое най-неприложимото бойно изкуство според мен - нито едно. Боя е едно, изкуството -друго, а бойно изкуство е все едно да смешиш манастир със стриптийзбар. Здравеняка може с лекота да понесе ударите ти, а ти ша паднеш още на първия му удар.

Познавам един пич, който тренираше в спортното в Пловдив карате. Въпросния имаше черен колан, имаше много победи в каратето, беше взел златни и сребърни медали на карате-турнири.На всичкото отгоре баща му беше дълги години треньор по карате и обучаваше сина си на всичко,което знае и може. Веднъж младия каратист отиде на събор в с.Кръстевич Пловдивско да си премери силите в бой свободен стил. Излязъл насрещу 240 кг. чудовище - само мускули човек,който цял живот се е бил по кръчмите. След боя младия каратист с черния колан имаше 7 чупени ребра единия му крак-на салата и половината му зъби ги няма в устата-пък на здравеняка - нищо му няма. Та каратиста лежа около месец в една болница.... :pirate

Освен това ако противника ти има оръжие, а ти нямаш - тогава за къф дявол ти е каратето.

Няма приложимо бойно изкуство на улицата, всичко зависи от силата, бързината и издръжливостта.

Къфто и вид "бойно изкуство" да тренираш не можеш да надвиеш на 5 пъти по як от теб, освен ако нямаш оръжие. Все едно трабант да са блъсне в булдозер, все едно овца да надвие на разярен вълк.

Иначе за удоволствие може да си тренираш колкото искаш.

Хвърлете едно око на клипа

http://clip4eto.hit.bg/ziegfield_vs_kang_u.wmv

Всички ми се смеят, че съм различен, аз им се смея че са еднакви.

Бооожееееее, младеж, замълчи и не пиши повече в този форум. Вижте тоя клип, хахаха, кво да видим-откъс от филм :D Ми в тоя филм май швабата го разби един слабичък най-накрая. И къде са тея кръчмарски биячи по 240 кила само мускули? Виж сега, отиди при майка си, за да те нахрани, след това легни, завий се добре и се наспи хубаво. Като се събудиш си удари главата в стената, но много силно. От доста време не съм се смял толкова.

П.С пиши в тийнпроблем.нет...там е мястото за такива като теб

Боя е едно, изкуството -друго, а бойно изкуство е все едно да смешиш манастир със стриптийзбар. Здравеняка може с лекота да понесе ударите ти, а ти ша паднеш още на първия му удар.

Познавам един пич, който тренираше в спортното в Пловдив карате. Въпросния имаше черен колан, имаше много победи в каратето, беше взел златни и сребърни медали на карате-турнири.На всичкото отгоре баща му беше дълги години треньор по карате и обучаваше сина си на всичко,което знае и може. Веднъж младия каратист отиде на събор в с.Кръстевич Пловдивско да си премери силите в бой свободен стил. Излязъл насрещу 240 кг. чудовище - само мускули човек,който цял живот се е бил по кръчмите. След боя младия каратист с черния колан имаше 7 чупени ребра единия му крак-на салата и половината му зъби ги няма в устата-пък на здравеняка - нищо му няма. Та каратиста лежа около месец в една болница.... :pirate

Освен това ако противника ти има оръжие, а ти нямаш - тогава за къф дявол ти е каратето.

Няма приложимо бойно изкуство на улицата, всичко зависи от силата, бързината и издръжливостта.

Къфто и вид "бойно изкуство" да тренираш не можеш да надвиеш на 5 пъти по як от теб, освен ако нямаш оръжие. Все едно трабант да са блъсне в булдозер, все едно овца да надвие на разярен вълк.

Иначе за удоволствие може да си тренираш колкото искаш.

velvet_underground said:
Бооожееееее, младеж, замълчи и не пиши повече в този форум. Вижте тоя клип, хахаха, кво да видим-откъс от филм :D Ми в тоя филм май швабата го разби един слабичък най-накрая. И къде са тея кръчмарски биячи по 240 кила само мускули? Виж сега, отиди при майка си, за да те нахрани, след това легни, завий се добре и се наспи хубаво. Като се събудиш си удари главата в стената, но много силно. От доста време не съм се смял толкова.

harmonika said:
Да добавя -

Винаги да си пиеш лекарствата!!

Винаги да си мериш температурата преди да пускаш постове!

Излязъл насрещу 240 кг. чудовище - само мускули човек,който цял живот се е бил по кръчмите.

Тва явно е бил някакъв мутант. Ако човек тежи 240 кила или трябва коститете му да са от олово или да е висак 2.70.

velvet_underground said:

Пич ти ли ша ми кажеш кво да пиша, къде да го пиша и как да го пиша?! Колкото за бияча - това е съвсем истински случай. "Виж сега, отиди при майка си, за да те нахрани" Ти кво нещо против майка ми ли имаш? Удари си ти главата много силно в стената!

Ти пиши в тийнпроблем.нет...там е мястото за такива като теб! :argue :devil

raptor2721 said:
Тва явно е бил някакъв мутант. Ако човек тежи 240 кила или трябва коститете му да са от олово или да е висак 2.70.

B)

Ми мутант е...

Абе костите не са му от олово висок горе-долу 2м и 40 санта.

Може ли според вас тези http://www.muaythaionline.org/images/ifma2...scup2002_24.jpg

http://www.jackie-chan.nl/nieuws/uploads/j...n_fitnes_02.jpg

да надвият с помощта на "бойни изкуства" на някой от по-долу посочените?

:inqn

http://crookedcross.netfirms.com/big_man.jpg :woot

http://sportsnavi.yahoo.co.jp/fight/pict/2..._montanya_b.jpg

http://galeriekulturistiky.webz.cz/arnold/Arnold%2011.jpg

Ако си мислите, че можете да им надвиете с Кунг-фута сте за лудницата с диагноза шизофрения.

Ано ти искочи нареща такъв по-добре бягай.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...