b0r3d Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Момчета и момичета и при вас ли нета долу горе по това време в меко казано в дивия ... Защото при мен от 2 дена между 18.00 и 20.00 е просто нетърпимо ... Пускам темата да знам да търся проблема в себе си или просто е от доставчика Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 И на мен вчера ми беше бъгав нет-а,но само вчера.Днес е идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 При мен-не Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 ми аз вчера страшно много се ядосвах с тъпия нет.Спираше ми през 5 мин.За сега днес само 1 път ми спря Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Момчета и момичета и при вас ли нета долу горе по това време в меко казано в дивия ... Защото при мен от 2 дена между 18.00 и 20.00 е просто нетърпимо ... Пускам темата да знам да търся проблема в себе си или просто е от доставчика Поздрави <{POST_SNAPBACK}> То да беше от два три дена!!!Направо полудявам вече!!! А дори преди малко ми изписа,че прекаленно много хора имало в warez и не можело да ме свърже!!! Бати и таша...ка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 То да беше от два три дена!!!Направо полудявам вече!!! А дори преди малко ми изписа,че прекаленно много хора имало в warez и не можело да ме свърже!!! Бати и таша...ка! <{POST_SNAPBACK}> Това на мен ми го изписа следобед някъде .... Иначе от 2 дена pinga ми примерно към mail.evrocom.net е около 600ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 В M-BOX влизам без проблем,в warez НЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Аз съм на Гигабит. И на мен ми прекъсваше вчера. Днес преди малко също беше спрял. Ама...незнам дали е все по това време, или и сутрин става, защото обикновенно към 7:30 сядам пред компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Аз съм на Гигабит. И на мен ми прекъсваше вчера. Днес преди малко също беше спрял. Ама...незнам дали е все по това време, или и сутрин става, защото обикновенно към 7:30 сядам пред компа. <{POST_SNAPBACK}> Е аз също съм на гигабит и при мене спря преди малко.Тия хора почват да ме дразнят много.С тоя керлив нет нищо не мога да свърша Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 Значи ясно както си и мислех от доставчика е :-) Благодаря на всички за помощта :-) Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Е аз също съм на гигабит и при мене спря преди малко.Тия хора почват да ме дразнят много.С тоя керлив нет нищо не мога да свърша <{POST_SNAPBACK}> На мен пък скороста ми падна от около 400 до около 300kb/s! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Мда гигабитец съм и преди малко са беше прецакал.Определено кат ти тряа и го няма.Чупена работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Hora kato si pusnete warez.ru ima edna tabli4ka(skala) s 4asovete kogata pose6taemosta e nai golqma-poglednete q sega pak i kvo vizdate...Mnoo narod po tova vreme za tva i lagva-normalno e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 ами не знам кво е,ама днеска час и половина не можех да ползвам warez-а!! .A предималко ми изчезна за половин час Skype-а! Не знам кво става ама не е добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 На мен пък си ми е идеален. Вчера само стана много бавен за около 1/2 час и нямах достъп до дата.бг и варез и това беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Hora kato si pusnete warez.ru ima edna tabli4ka(skala) s 4asovete kogata pose6taemosta e nai golqma-poglednete q sega pak i kvo vizdate...Mnoo narod po tova vreme za tva i lagva-normalno e! <{POST_SNAPBACK}> Ама то проблема е като цяло в нет-а. Не само уарез или мбокс... И при мен направо изключва... Одеве за пет минути пак спря- от 19:46 до 19:51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 1. Forumut ne e svurzan s evrocom poddruzhkata 2. Pravila za zaglavie na temi 3. Procheti tova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.