Jump to content
BulForum.com

Момчета и момичета...

b0r3d

Recommended Posts

Момчета и момичета и при вас ли нета долу горе по това време в меко казано в дивия :angry: ... Защото при мен от 2 дена между 18.00 и 20.00 е просто нетърпимо ... Пускам темата да знам да търся проблема в себе си или просто е от доставчика :punk

Поздрави :P

ми аз вчера страшно много се ядосвах с тъпия нет.Спираше ми през 5 мин.За сега днес само 1 път ми спря :P

Момчета и момичета и при вас ли нета долу горе по това време в меко казано в дивия  :angry: ... Защото при мен от 2 дена между 18.00 и 20.00 е просто нетърпимо ... Пускам темата да знам да търся проблема в себе си или просто е от доставчика  :punk

Поздрави  :P

То да беше от два три дена!!!Направо полудявам вече!!! :angry1

А дори преди малко ми изписа,че прекаленно много хора имало в warez и не можело да ме свърже!!! Бати и таша...ка! :angry1

То да беше от два три дена!!!Направо полудявам вече!!! :angry1

А дори преди малко ми изписа,че прекаленно много хора имало в warez и не можело да ме свърже!!! Бати и таша...ка! :angry1

Това на мен ми го изписа следобед някъде .... Иначе от 2 дена pinga ми примерно към mail.evrocom.net е около 600ms

Аз съм на Гигабит. И на мен ми прекъсваше вчера. Днес преди малко също беше спрял. Ама...незнам дали е все по това време, или и сутрин става, защото обикновенно към 7:30 сядам пред компа.

Аз съм на Гигабит. И на мен ми прекъсваше вчера. Днес преди малко също беше спрял. Ама...незнам дали е все по това време, или и сутрин става, защото обикновенно към 7:30 сядам пред компа.

Е аз също съм на гигабит и при мене спря преди малко.Тия хора почват да ме дразнят много.С тоя керлив нет нищо не мога да свърша :angry1

:angry: :angry1 :angry: :angry1

Е аз също съм на гигабит и при мене спря преди малко.Тия хора почват да ме дразнят много.С тоя керлив нет нищо не мога да свърша  :angry1

На мен пък скороста ми падна от около 400 до около 300kb/s! :angry1

ами не знам кво е,ама днеска час и половина не можех да ползвам warez-а!! :angry1 :confused.A предималко ми изчезна за половин час Skype-а! :angry: Не знам кво става ама не е добре! :wacko:

На мен пък си ми е идеален. Вчера само стана много бавен за около 1/2 час и нямах достъп до дата.бг и варез и това беше.

Hora kato si pusnete warez.ru ima edna tabli4ka(skala) s 4asovete kogata pose6taemosta e nai golqma-poglednete q sega pak i kvo vizdate...Mnoo narod po tova vreme za tva i lagva-normalno e!

Ама то проблема е като цяло в нет-а. Не само уарез или мбокс... И при мен направо изключва... :( Одеве за пет минути пак спря- от 19:46 до 19:51

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...