basten Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Znachi, kartata ne q prodavam az. Vursha usluga na kolega kato puskam ofertata tuk. Stava vapros za Asus 5700 256 mb 128 bita. Pone do kolkoto razbrah. Za poveche informaciq na ICQ: 308300108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 pitai go pone cena da kaje de... da znam da si kachvam li ICQ i da se zanimavam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 Ami pitah go...oba4e taka mi kaza cena ot do...v smisal v takav diapazon, 4e mi se stori neseriozno da go pisha. O4evidno shte q dade na nqkoj kojto mu e simpati4en. No da te orentiram i iska nqkade okolo 150-160 leva. Bih vi posuvetval ako imate interes da go pogur4ite malko. Predpolagam shte svali. Pove4e informaciq naistina ne moga da dam...sega mu kazah da vrutni markove i da e podgotven za podobni vaprosi, poneje toj zavaliqta e hal haber s tiq neshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ami pitah go...oba4e taka mi kaza cena ot do...v smisal v takav diapazon, 4e mi se stori neseriozno da go pisha. O4evidno shte q dade na nqkoj kojto mu e simpati4en. No da te orentiram i iska nqkade okolo 150-160 leva. Bih vi posuvetval ako imate interes da go pogur4ite malko. Predpolagam shte svali. Pove4e informaciq naistina ne moga da dam...sega mu kazah da vrutni markove i da e podgotven za podobni vaprosi, poneje toj zavaliqta e hal haber s tiq neshta. <{POST_SNAPBACK}> Ще свали естествено , къде ще иде , на мен ми каза 180 лв и пове4е не говорих с него , на теб щом е казал 150-160 ,зна4и е по4нал да се вразумява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.