Jump to content
BulForum.com

Май продавам ПС

Recommended Posts

Значи още не съм сигурен дали ще го продам затва искам да се консултирам с вас и да ми кажете колко мога да му взема?

1.Тонколони-SPR super power добро състояние нормално силен звук

2.Монитор-17 DELL само тва знам за него ама няма никакви проблеми.

3.Клавиетура-SPR съвсем нормална клавиетура

4.Мишка-тя едно най-добрите части на компа ми лазерна мишка с 2 странични копчета за Back и Forward с две плъзгащи копчето едно от което се натиска и две нормални копчета незнам ся колко е ама тогава я взех за някъде около 40 лева или отгоре не съм сигурер.

5.Компа-AMD Athlon Xp 2200+ в момента ми върви на 2400,768 Mb of Ram DDR,Geforce FX 5200 128/128.

Майче е тва ама майче.....пак повтарям още не съм сигурен дали ще го продавам...искам само да ми кажете колко мога да му взема и ще реша.

ами за да получиш по точна цена трябва да дадеш още доста информация например има ли хард диск и колко гигабайта е има ли периферни устройства cd-та dvd-та писачки -абе разбра ме мисля

п.с-и утре да не забравиш че си на мач :inqn

Значи за да се консултираш за цената , всяка по - голяма фирма за компютри си има сайт. И там има и генератор. Ако си знаеш точно частите (ако не има програми една от които е 'Everest" тя ти дава цялата информация за компа)може да си го конфигурираш и после да му определиш реална цена.

Успех с продаването. ;)

Значи отностно харда имам C и D като първото е с 10гигабайта а второтo с 30,също имам записвачка(кат влезна в май компютър ми пише DVD Drive значи е двд нали?Имам също и отделен CD-ROM

П.П.Bakara сори незнаех че хардуеар е за оценки

2.П.П.AcciDent ай да ми дадеш някви линкове плз.......

Също ми е 40 гигабайта харда имам записвачка която поддържа ДВД и обикновен СиДи-РОМ.

П.П.проверих я тая програма Everest якичка е ама ся ако някой може да даде линк към тея сайтове дет ти казват колко можеш да му вземеш ще сте супер

Смятам че е супер-безсмислено да праиш топик без да си сигурен дали ще си продадеш нещото дет искаш и да питаш другите за цената а не да я определиш сам. Все пак тва е buy/sell!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...