Jump to content
BulForum.com

Продавам 256 MB DDR 266

Recommended Posts

Продавам 256 MB DDR 266 на 1 година е прозиводителя е V-DATA никакви проблеми не е правила не е и клоквана цена - 35 лв.

Продавам 256 MB DDR 266 на 1 година е прозиводителя е V-DATA  никакви проблеми не е правила не е и клоквана цена - 45 лв.

Извинявай ама

RAM 256MB DDR400 V-DATA 12 м.г ,22.90

Така че от мен имаш 15 лева

Извинявай ама

RAM 256MB DDR400 V-DATA 12 м.г ,22.90

Така че от мен имаш 15 лева

Ти ще ме извиняваш ама V-DATA DDR400 12 м.г 42 лв!!Така че като не ти харесва цената иди се е купи от магазина!!Тази памет е перфектна просто сега нямам пари да е взема :(

Ти ще ме извиняваш ама V-DATA DDR400 12 м.г 42 лв!!Така че като не ти харесва цената иди се е купи от магазина!!Тази памет е перфектна просто сега нямам пари да е взема :(

42 лв . за теб за други може и да е друга цената ...а и все пак това е ДДР400 а не 266 ,нали... има огромна разлика !

.....а и не рзбирам ти кандидат купува4 ли си или продава4 4е се изказваш така ...или си поредния повдига4 на теми тук ?

и така ,ако се откажат другите и аз давам 15 лв !

42 лв . за теб  за други може и да е друга цената ...а и все пак това е ДДР400 а не 266 ,нали... има огромна разлика !

.....а и не рзбирам ти кандидат купува4 ли си или продава4 4е се изказваш така ...или си поредния повдига4 на теми тук ?

и така ,ако се откажат другите и аз давам 15 лв !

Ми просто се знаем с @Lord_Gudo и той ми е беше предложил аз да я купя ама в последствие парите ми трябваха за друго!!Тествах е паметта и за това казах че е перфектна! :sayjin

Паметта е продадена за 27 лв!!! Обаче изникна 1 Elixir DDR333 CAS 2.5 ако има желаещи да пишат цената е 30 лв с възможност за малък коментар !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...