Jump to content
BulForum.com

купувам CD

Recommended Posts

offtopic: не че нещо ама.. за малко парички отгоре има евтини модели във technopolis.. ако не друго поне са с гаранция.

еdit: някои ми говори нещо за panasonic за 145 лв.. ама .. айде да не пиша повече глупости че не съм сигурен :unsure:

по принцип приемам да е всякаква марка и да е до 120лв. и да работи и чете всякакви дискове

В момента продавам едно Филипс 4х40 или 4х45 вата не съм сигорен ще погледна не знам на колко време е но скоро беше на почистване и т.н. престегнаха го но дисплея му е на половина в смисал хоризонтално има една линия по средата и само долната част под тая линия свети няма проблеми с четенето в момента захранва 4 паинерки 2х80 вата и предни не знам си колко доста успешно при тва продава се защото ще се зима паинер с мп3 скоро за цената ще се разберем само да имаш интерес... :huh:

оставяйте телефони за връзка за да може да се разбираме да ги видя

и ако има още предложения нека и те да са с телефони

За 191.20 лв мога да ти продам чисто нов DEH-1700R или DEH-1730R марка PIONEER. Цената е почти диларска. Ако искаш провери в Деком или Технополис. В случай, че те заинтригува това: 0889367082, прати един sms аз ще се сваржа с теб!

За 191.20 лв мога да ти продам чисто нов DEH-1700R или DEH-1730R марка PIONEER. Цената е почти диларска. Ако искаш провери в Деком или Технополис. В случай, че те заинтригува това: 0889367082, прати един sms аз ще се сваржа с теб!

пич такива обяви не ме интересуват ако искам ново ще ида да си купя ново

thx peace

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...