t0tal Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 e az si imam gazov i pushka ama sled tezi istorii shte se zamislq i za boen napravo mi se iska da gi prechukam tezi kopelenza a predstavqte li si katastrofirash i ocelqvash - izlizam i edin jiv nqma da ostane ti kazvam, posle shte se opravdaq v systoqnie na afekt i aide 6 meseca v ludnicata i out Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Това и аз го четох в един друг форум.., та решението за мен е по възможност вечер да не пътуваш по пътища, по които малко хора минават.Кофти тръпка е.., а най-интересното ми беше, как седят със светнати фарове и карат пътуващия да мине от дълги на къси <{POST_SNAPBACK}> мда макар че за подобни истори съм слушал още преди няколко години, като основната им цел е била да спират разни тирове тъй като от там явно падат повечко парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя <{POST_SNAPBACK}> Mi kfo moje da stane.Kat edin rabotnik v na ba6ta mi veha.Napil sa i aideee v oreha,i na mqsto .Mnoooo to4en 4ovek be6e.Super pi4. Po tematra:iiiiiiiiiiiiiiiiiii gati naroda det sme chchch.Teq zaslyzavat qko boi i tfa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.