Jump to content
BulForum.com

Внимание шофьори!

Rex

Recommended Posts

e az si imam gazov i pushka ama sled tezi istorii shte se zamislq i za boen napravo mi se iska da gi prechukam tezi kopelenza

:)

a predstavqte li si katastrofirash i ocelqvash - izlizam i edin jiv nqma da ostane ti kazvam, posle shte se opravdaq v systoqnie na afekt i aide 6 meseca v ludnicata i out

Това и аз го четох в един друг форум.., та решението за мен е по възможност вечер да не пътуваш по пътища, по които малко хора минават.

Кофти тръпка е.., а най-интересното ми беше, как седят със светнати фарове и карат пътуващия да мине от дълги на къси  :devil

мда :devil

макар че за подобни истори съм слушал още преди няколко години, като основната им цел е била да спират разни тирове тъй като от там явно падат повечко парички :pirate

Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка  :angry1 - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя  :angry1  :angry1

Mi kfo moje da stane.Kat edin rabotnik v na ba6ta mi veha.Napil sa i aideee v oreha,i na mqsto :cry :cry :cry :cry :angry1 .Mnoooo to4en 4ovek be6e.Super pi4.

Po tematra:iiiiiiiiiiiiiiiiiii gati naroda det sme chchch.Teq zaslyzavat qko boi i tfa e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...