Rex Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица" тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди Възможно ли е спокойно да можеш да убиеш някой /най-страшното което си представям е едно семейство, което пътува нанякъде/ само за да го ограбиш?На мен скоро също ми предстои доста дълго пътуване из страната и прочетеното определено ме плаши. Не мога да повярвам докъде могат да паднат някои хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица" тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди <{POST_SNAPBACK}> Внимавайте много на пътя ! Супер идиоти има , които обират коли по всякъкви начини . Аз съм чувал за следното : Караш си ти по магистрала и настига те кола и "без да иска" леко те жулва . Естествено повечето шофьори слизат да изяснят какво е станало , при което от колата , която те е жулнала слизат 3-4 , показват ти пистолет и ти казват да се махаш от колата и да дадеш пари , телефони и т.н Внимавайте много , особено вечер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Има сякви идиоти по пътищата така че много трябва да се внимава Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица" тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди Възможно ли е спокойно да можеш да убиеш някой /най-страшното което си представям е едно семейство, което пътува нанякъде/ само за да го ограбиш?На мен скоро също ми предстои доста дълго пътуване из страната и прочетеното определено ме плаши. Не мога да повярвам докъде могат да паднат някои хора <{POST_SNAPBACK}> За много дуги начини да те оберат бях чувал ама точно този ме учуди!!Мале колко сме били изобретателни българите само немога да повярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Mi to nie belgarite v kakvo ne sme dobri. pravim nai dobrite fal6ivi banknoti i o6te tei podobni raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Има ги какви ли не идиоти. Чувал съм много разкази за такива опити за обир, но това много ме изнерви. Човека е можел да се пребие. P.S. Решението е някаде тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Значи нашия цех е в Брани Поле,макар че е близо до Пловдив има типични селяци,които също го правиха този номер,в 3-4 през ноща слагат дръвчето,в участака м/у Брани Поле и Белащица,колата спира,ония отиват отрепват от бой пътниците и шофьора и ги ограбват,ама мисля че ги хванаха не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Значи нашия цех е в Брани Поле,макар че е близо до Пловдив има типични селяци,които също го правиха този номер,в 3-4 през ноща слагат дръвчето,в участака м/у Брани Поле и Белащица,колата спира,ония отиват отрепват от бой пътниците и шофьора и ги ограбват,ама мисля че ги хванаха не съм сигурен. <{POST_SNAPBACK}> Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
jivko Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ... И ще ни приемат в Европейския съюз! Егати ...! Бедна им е фантазията какво ги чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя <{POST_SNAPBACK}> Да естествено,но там участака м/у Брани Поле и Белащица е целия в дупки, е едвали ше посмееш да караш с повече от 40-50 км,но естествено винаги може да стане белята с колкото и да караш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Затова си купуваш един антимангалин (9 милиметров) и нямаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jivko Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Затова си купуваш един антимангалин (9 милиметров) и нямаш проблеми. <{POST_SNAPBACK}> Да бе. Тук има доста такива уреди - родно производство Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 takmo po4nax da si mislia 4e niama smisal ot pistolet no qvno sled 1 godina kato navarsha 18 shte si vzema ei takiva s kef da gi streliash Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunio Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Az sam obikolil Balgaria patuvam denem i nostem kogato imam rabota nikoga ne sam imal problemi no sega ste imam edno na um. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 аrsenal-bg.com ще да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 аrsenal-bg.com ще да е... <{POST_SNAPBACK}> До сега него гледах. Найстина има какво да се види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 аrsenal-bg.com ще да е... <{POST_SNAPBACK}> що бе? купуваш си едно ей такова и наливаш яко престъпниците всъщност ще трябва да си купите няколко Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ето какво разказва един познат на баща ми : "Карам по магистралата (вечерта към 2-3 ) настига ме черен Мерцедес , отвътре 3ма и единия показва пистолет . При което и аз му показах , че имам пистолет " Тогава Мерцедеса намаля и го оставят на мира . Можеби това е единственото решение м/у другото един път по новините май бяха казали за няк'ви хиликоптери , които щяли да патролират по магистралата между Пловдив и София Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankisaa Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 a be mamata si e**** po pati6tata.Na takiva kopeleta trepaneto im e malko. Zatova vinagi trqq da si podgotven za vsqkakvi situacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Така е винаги тр да е подготвен човек. Ама то като се случи начина на мислене се променя. Мен не 1 и 2 пъти са ме спирали разни мангалчета да ми искат пари . Ама тва за пътищата направо ме ядоса до крайност. То при тва положение с дървото ни да спреш, ни да продължиш, щото ще се нахакаш в трупата. Направо нямам думи. Едва ли някога ще разбера защо ли има такива хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Кви ли не идиоти има вече ! Човек винаги трябва да си има едно на ум ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ..Което всъщност е доста тъп начин да обереш някой, защото първото нещо ще е да запомня номера и после- в полицията. А чак пък да те убият за да те оберат не ми се вярва...въпреки, че е възможно. Затова избягвайте да пътувате по тъмно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 tva s darvoto e gadno.ama ako gi barna teq kat sme pove4e hora sha si zabravat za kvo sa go slojili tva darvo na patq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 NA men mi se slu4i podobna rabota no na magistrala Trakia.Ve4erta se pribiram pt Burgas i ot Chirpan se ka4vam na magistralata i nqkade na 20 kilometar po sredata na platnoto imashe tirova guma ama sas djantata.Vidqh e v poslednia moment i edva q izbegnah.Vnimavaite i karaite bavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Това и аз го четох в един друг форум.., та решението за мен е по възможност вечер да не пътуваш по пътища, по които малко хора минават. Кофти тръпка е.., а най-интересното ми беше, как седят със светнати фарове и карат пътуващия да мине от дълги на къси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.