Jump to content
BulForum.com

Внимание шофьори!

Rex

Recommended Posts

Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица" :angry1 тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди :angry1

Възможно ли е спокойно да можеш да убиеш някой /най-страшното което си представям е едно семейство, което пътува нанякъде/ само за да го ограбиш?На мен скоро също ми предстои доста дълго пътуване из страната и прочетеното определено ме плаши. Не мога да повярвам докъде могат да паднат някои хора :confused

Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица"  :angry1 тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди  :angry1

Внимавайте много на пътя ! Супер идиоти има :angry: , които обират коли по всякъкви начини . Аз съм чувал за следното : Караш си ти по магистрала и настига те кола и "без да иска" леко те жулва . Естествено повечето шофьори слизат да изяснят какво е станало , при което от колата , която те е жулнала слизат 3-4 , показват ти пистолет и ти казват да се махаш от колата и да дадеш пари , телефони и т.н :angry: Внимавайте много , особено вечер !

Прочетете трика, който са измислили тия "добри хорица"  :angry1 тук - а си мислех, че вече нищо не може да ме учуди  :angry1

Възможно ли е спокойно да можеш да убиеш някой /най-страшното което си представям е едно семейство, което пътува нанякъде/ само за да го ограбиш?На мен скоро също ми предстои доста дълго пътуване из страната и прочетеното определено ме плаши.  Не мога да повярвам докъде могат да паднат някои хора  :confused

За много дуги начини да те оберат бях чувал ама точно този ме учуди!!Мале колко сме били изобретателни българите само немога да повярвам :angry1

Има ги какви ли не идиоти. Чувал съм много разкази за такива опити за обир, но това много ме изнерви. Човека е можел да се пребие. :angry1

P.S. Решението е някаде тук. ;)

Значи нашия цех е в Брани Поле,макар че е близо до Пловдив има типични селяци,които също го правиха този номер,в 3-4 през ноща слагат дръвчето,в участака м/у Брани Поле и Белащица,колата спира,ония отиват отрепват от бой пътниците и шофьора и ги ограбват,ама мисля че ги хванаха не съм сигурен.

Значи нашия цех е в Брани Поле,макар че е близо до Пловдив има типични селяци,които също го правиха този номер,в 3-4 през ноща слагат дръвчето,в участака м/у Брани Поле и Белащица,колата спира,ония отиват отрепват от бой пътниците и шофьора и ги ограбват,ама мисля че ги хванаха не съм сигурен.

Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка :angry1 - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя :angry1 :angry1

Хубаво пишеш спира, ама аз си мисля какво ли ще стане ако не можеш да спреш навреме/то и да успееш да спреш пак не е добър вариант ама все пак вероятността да не пострадаш е по-малка  :angry1 - все пак крадците може да се задоволят само с парите/. Не ми се мисли какво ще стане ако се нацепя по тъмно в някое такова дърво на пътя  :angry1  :angry1

Да естествено,но там участака м/у Брани Поле и Белащица е целия в дупки, е едвали ше посмееш да караш с повече от 40-50 км,но естествено винаги може да стане белята с колкото и да караш....

Ето какво разказва един познат на баща ми : "Карам по магистралата (вечерта към 2-3 ) настига ме черен Мерцедес , отвътре 3ма и единия показва пистолет . При което и аз му показах , че имам пистолет " Тогава Мерцедеса намаля и го оставят на мира . Можеби това е единственото решение :(

м/у другото един път по новините май бяха казали за няк'ви хиликоптери , които щяли да патролират по магистралата между Пловдив и София :confused

Така е винаги тр да е подготвен човек. Ама то като се случи начина на мислене се променя. Мен не 1 и 2 пъти са ме спирали разни мангалчета да ми искат пари :angry1 . Ама тва за пътищата направо ме ядоса до крайност. То при тва положение с дървото ни да спреш, ни да продължиш, щото ще се нахакаш в трупата.

Направо нямам думи. Едва ли някога ще разбера защо ли има такива хора.

..Което всъщност е доста тъп начин да обереш някой, защото първото нещо ще е да запомня номера и после- в полицията. А чак пък да те убият за да те оберат не ми се вярва...въпреки, че е възможно. Затова избягвайте да пътувате по тъмно.

NA men mi se slu4i podobna rabota no na magistrala Trakia.Ve4erta se pribiram pt Burgas i ot Chirpan se ka4vam na magistralata i nqkade na 20 kilometar po sredata na platnoto imashe tirova guma ama sas djantata.Vidqh e v poslednia moment i edva q izbegnah.Vnimavaite i karaite bavno.

Това и аз го четох в един друг форум.., та решението за мен е по възможност вечер да не пътуваш по пътища, по които малко хора минават.

Кофти тръпка е.., а най-интересното ми беше, как седят със светнати фарове и карат пътуващия да мине от дълги на къси :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...