Jump to content
BulForum.com

Детски игри :)

d-phrag

Recommended Posts

Споделете някакви идеи за игри за 5-6 годишно дете, което се справя добре с мишката...синът ми много харесваше тези на Дисни за Winnie The Pooh (kоито аз качих тук), но предполагам, че вече са му омръзнали....

Еми за 5-6 годишно дете,което добре борави с мишката...дай му Counter-Strike играе...Не....По темата:Еми потърси друг и на Дисни,Shrek,Shrek 2!!!

Бих ти препоръчал в Датата има едно рарче с много стари игри. От типа на Нинтендото и Сегата. Като цяло не са много трудни. Пробвай може да му харесат.

Rayman 3:Hoodlum Havoc :punk

Проблемът е че е на 3 диска :huh:

Sanitarium-от малки трябва да почват с психариите :devil Иначе по темата-ако чатка английски-Grim Fandango или Monkey Island примерно. Ако не-Stupid Invaders е яка. Sheep,Dog & Wolf също.

Споделете някакви идеи за игри за 5-6 годишно дете, което се справя добре с мишката...синът ми много харесваше тези на Дисни за Winnie The Pooh (kоито аз качих тук), но предполагам, че вече са му омръзнали....

moje xerkules da mu xaresa :starwars:a sashto i tarzan :sick

Bugs and Taz:Time Busters

Малко е трудна,ама става колкото дам да върви и да скача върху някакви животинки :D

Още един глас за Sheep, Dog n Wolf, много зарибителна, трябва английски, ама тук-там - може да се обясни. Аз имах едно време една с Тимон и Пумба (може и на Дисни да е била) - Jungle нещо-си беше. Ще повторя и Shrek 2 и ще допълня SpiderMan - The Movie и 2ра част, ама трябва да поназнайва английски, че иначе няма да разбере за какво става дума. :(

От друга страна, ако искаш, му дай да зарибява по Age of Empires или Tzar, че е на български, да се кефи на стратегиите. :bgrin:

И само за сравнение - аз едно време почнах от Mortal Combat, Doom и Duke Nukem :punk

Ami mislq,che v Mame 32 ima nqkoi,koito shte mu dopadnat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...