danio Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Трябва ми такъв примерен проект за да видя как е оформен, колко е голям такива работи.Може да ми пишете и на ПМ.Спешно е ако знаете в кой сайт има такава тема давайте линкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Хайде бе никой ли няма такъв проект, съчинение или есе на тази тема или подобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Стига бе пич, не се излагай Тва би трябвало да е най-лесната тема за есе (дано под проект имаш предвид есе). Виж от някой познат едно мотивационно писмо (пишат се за кандидатстване в чужбина), пиша познат, щото иначе надали някой ще си даде ей така есето. То и аз имам да пиша нещо подобно, ама още не съм го измислил Пък и не виждам да е толкова сложно - къде?, какво? и защо? - то си е напълно индивидуално и ако си мислил по проблема и си взел решение, просто трябва да го опишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 Аве ти знаеш ли какво е проект а .Нямам предвид есе на мен ми трябва проект.Средната му големина знаеш ли колко е а, незнаеш от 5-10 листа като има и към 15листа.Ти ми говориш за есе което е някъде колкото 1лист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 (дано под проект имаш предвид есе) <{POST_SNAPBACK}> Що ма бийш бе, бате, ний не сме ли 'ора ? Хех, аз си написах уговорката в началото на поуста. Та по темата - по принцип всеки проект си има цел, средства, фази на изпълнение, оценка и коментар на желания резултат. Ако успееш нещо да натъкмиш към тези точки, може и да "мине", така да се каже. Ако все пак ти трябва нещо за отлична оценка, най-добре потърси подобно нещо от по-горен клас от същото даскало (съдейки от темата, това ще да са първа година студенти вече), така със сигурност ще знаеш какво иска даскалът/ката от теб. За друго не се сещам в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.