Jump to content
BulForum.com

Проект на тема"Какво и къде искам да следвам"

Recommended Posts

Трябва ми такъв примерен проект за да видя как е оформен, колко е голям такива работи.Може да ми пишете и на ПМ.Спешно е ако знаете в кой сайт има такава тема давайте линкове

Стига бе пич, не се излагай :laughing: Тва би трябвало да е най-лесната тема за есе (дано под проект имаш предвид есе). Виж от някой познат едно мотивационно писмо (пишат се за кандидатстване в чужбина), пиша познат, щото иначе надали някой ще си даде ей така есето. То и аз имам да пиша нещо подобно, ама още не съм го измислил :( Пък и не виждам да е толкова сложно - къде?, какво? и защо? - то си е напълно индивидуално и ако си мислил по проблема и си взел решение, просто трябва да го опишеш. :D

Аве ти знаеш ли какво е проект а .Нямам предвид есе на мен ми трябва проект.Средната му големина знаеш ли колко е а, незнаеш от 5-10 листа като има и към 15листа.Ти ми говориш за есе което е някъде колкото 1лист.

(дано под проект имаш предвид есе)

Що ма бийш бе, бате, ний не сме ли 'ора ? :P :)

Хех, аз си написах уговорката в началото на поуста. Та по темата - по принцип всеки проект си има цел, средства, фази на изпълнение, оценка и коментар на желания резултат. Ако успееш нещо да натъкмиш към тези точки, може и да "мине", така да се каже. Ако все пак ти трябва нещо за отлична оценка, най-добре потърси подобно нещо от по-горен клас от същото даскало (съдейки от темата, това ще да са първа година студенти вече), така със сигурност ще знаеш какво иска даскалът/ката от теб. За друго не се сещам в момента :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...