Jump to content
BulForum.com

проблем при стартиране на pc-то

Recommended Posts

Всеки път когато си стартирам компютъра ми показва тази грешка Това вече от може би 2 седмици и не мога разбера каква е тази грешка Дано някой от вас знае каква и как да я оправя Благодаря ви предварително :D

Дано някой от вас знае каква и как да я оправя Благодаря ви предварително :D

Виждал съм подобно, появява се когато се опитваш да стартираш "команда", като няма такава. Т.е Пишеш Глупости - това означава "горе долу" и самото съобщение.

Провери си "Startup" настройките на компютъра или сканирай за вируси. Също така стаАтирай системата Без допълнителен софтуер, Виждам имаш заредено ICQ и бог знае още какво. Съобщението излиза, защото това което се опитва да се зареди не се разпознава вече от Операционната система, ако изобщо го е разпознавала. Ще трябва поне още Малко информация, за да те насоча правилно. Но мисля, че горните няколко идеи може и да ти свършат работа

Виж scheduled програмите и в StartUp-а погледни какво има. Това е Visual Basic Runtime Error (някой с MSDN да погледне runtime 13 какво значи) - често се предизвиква от Microsoft Office Findfast или нещо от сорта, което се пуска в началото. Изтрии startup shortcut-а на Microsoft..... от Start --> Programs --> Startup...(или го cut-ни някъде да си го върнеш, ако не е от него)

@Angel_Jordanow това е run-time грешка => нещо се е стартирало :)

Изтрии startup shortcut-а на Microsoft..... от Start --> Programs --> Startup...(или го cut-ни някъде да си го върнеш, ако не е от него)

Благодаря ти Като го направих спря да се появява но така и не разбрах каква програма се е опитало да стартира която вече я няма :P Благодаря ти още веднъж :D

Благодаря ти Като го направих спря да се появява но така и не разбрах каква програма се е опитало да стартира която вече я няма  :P  Благодаря ти още веднъж :D

Microsoft Findfast индексира файловете, които имаш на компютъра, за да може по-късно да ги намираш по-бързо. Обикновено се лепва в StartUp-а при инсталация на Microsot Office. Повярвай - не ти трябва.

P.S. Програмата си я има, просто се е бъгнала, не питай защо :P

@Angel_Jordanow това е run-time грешка => нещо се е стартирало  :)

:) Съгласи се, че ако всичко се беше стартирало нямаше да дава тази грешка, радвам се че се реши толкова лесно проблема. Обаче това е Глупаво Windows Съобщение, което излиза и при други ситуации, Даже и без Run Time Error-a.

Както и да е Съгласявам се с теб, защото говорим за едно и също. Просто ти го обясни по добре от МЕН. ЕВАЛА...

Относно темата и нейното продължение, отговорът на твоя Въпрос според скромното ми мнение е - Скапан регистър в Office Пакета. Mr_Vain е прав, че не ти трябва тази функция на програмата, Не съм се сблъсквал с това, защото още с инсталирането Просто го изтривам от Startup. Това, което трябва да те притеснява е, факта че не е станало от самосебе си и е желателно да потърсиш софтуера, който го е предизвикал, или поне да провериш за вируси.

И аз имах същия проблем. На края се оказа че е от една игра която съм я деинсталирал, пък тя си е оставила в Startup файла и не го е махнала. Ето тук може да погледнеш за по-подробно.

И аз имах същия проблем. На края се оказа че е от една игра която съм я деинсталирал, пък тя си е оставила в Startup файла и не го е махнала. Ето тук може да погледнеш за по-подробно.

И при мен май е от същото И аз се бях пробвала да я инсталирам тази игра и ми даде същата причина, поради която не ставаше и може би при мен е станало същото Благодаря ви отново :D

Според мен причината е следната: Тази програма е написана на visual basic - за да работи тя си слага нужните файлове със съответната версия в windows. След това се инсталира друга програма, която подменя нужните файлове с друга версия, която явно не е compatible с този scheduler.

Така че или програмата е бъгава или е горния проблем. Просто я преинсталирай (тази програма, от която идва грешката) и би трябвало всичко да се оправи. При въпроси дали да overwrite-не системни файлове при инсталацията давай отговор - yes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...