Jump to content
BulForum.com

Autocad и Windows 98

petst

Recommended Posts

Значи дръпнах последната версия на Autocad 2006 и там пише, че програмата не поддържа Windows 98. Някой можели да ми помогне и да каже дали я е подкарвал на 98 и ако да какво версия точно да дръпна. В нета обаче намерих само 2005, освен 2006 :(

Значи дръпнах последната версия на Autocad 2006 и там пише, че програмата не поддържа Windows 98. Някой можели да ми помогне и да каже дали я е подкарвал на 98 и ако да какво версия точно да дръпна. В нета обаче намерих само 2005, освен 2006 :(

Sajalqvam, 4e ne moga da ti pomogna! Dano ti da moje6! Spe6no mi trqbva AutoCad 2005 dai mi link, molq te!!! :blink:

Под Windows 98 най-добре се справя AutoCAD 2000. Разликата му с 2005 е минимална по отношение на иснструментите, а за 2006 не ми е останало време да я разгледам. Аз ползвам ArchiCAD 9 и понеже чух, че е излязла ArchiCAD 9.1 ще помоля някой от модераторите ако я намери да я качи, щото аз от две седмици я търся. B)

Щом пише, че не подържа значи няма да ти трагне.. Можеш да си смениш Windows-а, но ако не можеш защото ти е слабо PC-то не се и мъчи да го подкарваш изобщо защото ACAD 2006 е доста тежичка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...