nerazur Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 poveche ot 40lv ne davam v magazina sa 60 i to porodisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 poveche ot 40lv ne davam v magazina sa 60 i to porodisti <{POST_SNAPBACK}> абе иди на гребната и си хвани една катерица Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Офертата си я бива . По дърветата срещу нашия блок има доста породисти катерици, но за 40 кинта не ми се ходи да ловя. По-добре иди си купи от магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Не знам дали ще се адаптира към живот в плен възрастно животно ... Вземи питай Aqiula , той ги разбира нещата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 4i4o mi ima6e katerica predi ama si q gleda6e ot malka i tq si svikna s nego i si mu stoe6e v joba.ako si vzima6 katerica si vzemi malka ot magazina,za6toto golqmata nqma da se adaptira kam tozi na4in na jivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Извинявайте, че не помагам, извинявайте, че спамя, но искам да споделя, че като прочетох заглавието на темата 45 секунди не можех да спра да се хиля... А не съм пил нищо... Пак се извинявам, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Legop4o, защо пък ти е толкова смешно? Аз си имам една малка катеричка,дето прилича на препарирана,ама е изкуствена(подарак от приятеля ми ) и мнооого си я харесвам,представям си ,ако си имах една такава,дет да си живурка в нас По темата... По-добре си вземи породиста, щото наистина тия диви катерици едва ли ще свикнат на домашни условия,друг е въпроса ,че малко трудно ще ги хванеш А как всъщност се гледа такава животинка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.