Nax Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 хмм таз игра я търсех от много време хех тука я има но станно явно човека дет я ъплоадва е зациклил на третия диск и няма никво намерение да я качи цялата а може просто да се е отказал от интернета но както и да е мисълта ми е че ако тоз индивид е все още между нас и види тоя пост... дано се сети да довърши започнатото ... а ако не ако някой друг има туй трето CD да го качи моля щото съм голям фен на куестовете и искам да изиграя и тая игра е мерси предварително на всички които обърнат внимание на тоя пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
qnx Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 I az sam na sa6toto mnenie. MOLIA, PLEASE, BITTE, S'il vous plais, etc. toz koito ka4va SANITARIUM da prodalji s upload-vaneto. Ako e kato 1 igrata she e luda blagodarsko predv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokal Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 Ei pi4ove ako vi trqbva toia sanitarium prosto kajete imam gi i trite diska.a tozi deto uploadva ne znam za kvo ne go e ka4il.az moga naprao da vi gi dam ama moje i da gi uploadna.moje da se razberem dopalnitelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 24, 2003 Author Share Posted August 24, 2003 хехе абе Кокал направо качвай третия диск на Санитариума щото аз така или иначе вече съм си свалил първите два няма смисал да се разкарваме за един диск само е аре чакам и мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.