Jump to content
BulForum.com

ЗА или ПРОТИВ сте дискотеките със смесена музика?

Yorkie

ЗА или ПРОТИВ чалго-денс-рап-дискотеките  

288 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Твърдо съм ЗА! Понеже слушам от Чалга до Death Metal. Единствените стилове които не понасям са опера и и джаз... Слушам това което ми харесва не се ограничавам в един стил при положение, че ми хареса някоя песен от друг стил си я слушам с кеф! :punk

Всичко е въпрос на настроение....

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
Тъпата чалгица.... :angry: На кой ли му трябва изобщо
На мен. :P

Музика ли е? Музика е. Известна ли е? Известна е. Е, тогава щом повечето я харесват и й се кефят, що да не се кефя и аз. Единственото което не понасят ушите ми са тъпото техно :sick: и хеви метъла. :crazy: А такава музика определено не пускат по дискотеките или поне там където аз ходя, така че аз проблеми нямам. :)

Да,това е то...свободата на личността.Всеки да избира какво харесва и какво не все пак ;)

Ама там е работата,че аз например на чалга нито мога да се ....хм,разкърша :D :lol: нито да ми е готино и весело като например докато слушам див рап :punk B) или хаус :D или готино ретро :) Чалгата....въртиш си там дупето и какво :wacko: Никакво удоволствие :lol: B)

Чалгата....въртиш си там дупето и какво Никакво удоволствие

Защо пък всички са приели, че само при чалгата се върти задника. Айде сега да не ви дам малко клипчета да погледате малко черно и хип хоп как си въртят бясно задника. Даже там е още по-хард. Малина ряпа да яде. :D Имам чувството че ще си счупят кръста. Даже снощи гледах някакъв клип на Еминем където едно малко момиче чупеше кръста и въртеше бясно задник, но му забравих името. :lol: Дори в тези стилове има и разни сексуални движения, които в поп фолка до сега не съм виждал, но явно тези които не обичат чалгата, точно тях одобряват и явно им липсва.

Защо пък всички са приели, че само при чалгата се върти задника. Айде сега да не ви дам малко клипчета да погледате малко черно и хип хоп как си въртят бясно задника. Даже там е още по-хард. Малина ряпа да яде. :D Имам чувството че ще си счупят кръста. Даже снощи гледах някакъв клип на Еминем където едно малко момиче чупеше кръста и въртеше бясно задник, но му забравих името. :lol: Дори в тези стилове има и разни сексуални движения, които в поп фолка до сега не съм виждал, но явно тези които не обичат чалгата, точно тях одобряват и явно им липсва.

добре де,квото и да си говорим,не стаа чалга и някъв друг стил да са на едно,нали? :confused

Става, защо да не става. Не върви само чалга и хеви метъл на едно. :) Ако DJ-я е добър може да си подбере песните така че да се получи добро преливане от стил в стил и вечерта става по-приятна. ;)

Става, защо да не става. Не върви само чалга и хеви метъл на едно. :) Ако DJ-я е добър може да си подбере песните така че да се получи добро преливане от стил в стил и вечерта става по-приятна. ;)

не ,не съм съгласна!не може да ти пускат преслава и в следващият момент deep dish-така правят в 69,мисля че е просто ужасссссссссссссссссссссс!

не ,не съм съгласна!не може да ти пускат преслава и в следващият момент deep dish-така правят в 69,мисля че е просто ужасссссссссссссссссссссс!
Значи просто нямаш вкус. :P

Или може би по-скоро на мен не ми прави впечатление каква музика пускат, защото на дискотека обичам да ходя единствено когато съм на не по-малко от 3 големи водки. Най-добрата комбинация идва след 4-та. :D

Аз отивам там да се забавлявам, а не да чакам DJ-я да ми пусне любимата песен.

Абсолютно против. Ама на кой ли ще му дреме. Първо се започва така:

"НА............... дата отваря врти най-супер модерния и готин примерноооооо денс-парти клуб."

"Месец по-късно се превръща в Латино клуб (като от време на време се пускат чалгиийки за да може хората да се сещат сами на къде отива работатааааа)"

"След още 1 седмица отпред на вратата лепят афиши: Тази седмица и само тукаааа гостува Фолк дивата на България примерно Кати. Абе не бе идвайте тя ще пее денс не от онези другите. После дори специална изненада сме подготвили за публиката ще пеят Шамара и неговите авери."

"Няма и 2 месеца и вътре е майко мила. Сичкото музика на света се пуска братле (и Хасан е хора все пак)"

"След 1 изкаран сезон малки лигли и прпаднали широки гащи кършат снаги на най-екстравагантни гюбеци и аааа ъъъъъ рап песни"

"От латино спомен няма. За денса (ами той въобще имало ли го е). Рок - какво е това. Ааааа поп-фолка. Я го знам това дживотно(цитирам 1 фен)"

Тя чалгата е малко като грозните жени, след третата водка започват да ти харесват....Ама това не значи, че не са грозни
Ако не си забелязал, аз не говорех само за чалга дискотеките, а за дискотеките изобщо. Не съм казал че съм ходил само в Палми. ;)

Хубаво ама ако има чалга задължително трябва да си пил поне 3 големи, да затъпееш малко, иначе няма да ти е весело. Лично аз в такива заведения, в които пускат чалга не ходя, а ако започнат да смесват музиката с чалга по останалите - и там няма да ходя...

На теб като ти е кеф - жив и здрав :)

Абсолютно против. Ама на кой ли ще му дреме. Първо се започва така:

"НА............... дата отваря врти най-супер модерния и готин примерноооооо денс-парти клуб."

"Месец по-късно се превръща в Латино клуб (като от време на време се пускат чалгиийки за да може хората да се сещат сами на къде отива работатааааа)"

"След още 1 седмица отпред на вратата лепят афиши: Тази седмица и само тукаааа гостува Фолк дивата на България примерно Кати. Абе не бе идвайте тя ще пее денс не от онези другите. После дори специална изненада сме подготвили за публиката ще пеят Шамара и неговите авери."

"Няма и 2 месеца и вътре е майко мила. Сичкото музика на света се пуска братле (и Хасан е хора все пак)"

"След 1 изкаран сезон малки лигли и прпаднали широки гащи кършат снаги на най-екстравагантни гюбеци и аааа ъъъъъ рап песни"

"От латино спомен няма. За денса (ами той въобще имало ли го е). Рок - какво е това. Ааааа поп-фолка. Я го знам това дживотно(цитирам 1 фен)"

Ъъъъъ само не разбрах къв е проблема с рапа, тва че ти не го слушаш, въобще не значи, че не е хубава музика... (не говоря за бълграските лайнарчета)

breakneck ще е първия ;)

Позна. :D Само че за да кажа че не съм и че такива няма. :P

Но баш античалгари има. И май трябва да се направи тема на това. stefan, действай. ;)

Твърдо ЗА . Трябва да се почва от някаква музика за маса,да се продължи с музика на маса и да се завърши с нещо за под масата.

дали има някакъв стил това?? най-добре е да се смяня това малко онова малко и голям купон:)

Прави ли ви впечатление, че чалгарите са най-толерантни към всички?

Да, прави! И също така прави впечатление, че хората които ми пишат тук, че мразят чалгата, мразят и много други неща. И живота си минава в умраза... Но на хората им харесва да мразят. Както казва мутрата: "Най-обичам да мразим." На тях няма угодия. Ако не е чалгата, ще е нещо друго.

"Аз не слушам чалга, ама и вие няма да слушате", тва май е принципа, а не "Живей и остави другите да живеят." Има много дискотеки, в които не пускат "смесена музика", но те гледат в паничката на другия.

Като враг на чалгата, мисля че заслужавам да има няколко заведенийца, където да не тормозят слуха ми с тази гадост...

Като стана въпрос за преливане на музика. В Палмите почти всяка вечер има по 2-3 техно песни. Уникално е. До преди това разни други неща правиш и като пуснат техното .... За преливане няма да говорим.

Аз лично съм ЗА смесената музика в дискотеките, защото все пак цяла вечер да слушаш една и съща музика бляяя баси еднообразието, ми то омръзва бе :sick тряаа да има и нещо по-различно ;)

Твърдо Против всякакви опити да се промиват мозъци и да се зарибява нищо не подозиращата младеж с Гнусна чалгЪ!!! :sayjin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...