Jump to content
BulForum.com

ЗА или ПРОТИВ сте дискотеките със смесена музика?

Yorkie

ЗА или ПРОТИВ чалго-денс-рап-дискотеките  

288 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Плазмата... Ако ти говори нещо... Годините нямат значение в това отношение.  :angry1  :angry1  :angry1 Някой хора и на 50 години още са задръстени :angry: А аз не съм :devil

P.S. Ти можеш да смяташ :laughing:  :laughing:  :laughing: !

V koe otnoshenie????

Po princip ne obicham kato otida na diskoteka da slusham samo Hip-hop,ili samo chalga........Drugo si e kato ti pusnat ot vsichko po-malko.......

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
Po princip ne obicham kato otida na diskoteka da slusham samo Hip-hop,ili samo chalga........Drugo si e kato ti pusnat ot vsichko po-malko.......

И аз съм на твоето мнение, но снощи щях да :sick . Тва си е безобразие. Бях в Палмите и уж се води за чалга. Аз до ся не бях ходил там и се бях настроил за чалга, прежалих се заради приятели, макар, че е мразя тая музика. И между тъпия поп-фолк пуснаха техно :punk, също и Араш - Боро Боро, имаше и едно, малко приличаше на Конфюжън :punk ,абе яка музика. И след тези готини парчета, пуснаха някъв кючек, ако не ме лъже паметта Амет - Джамовете :sick Направо човек да :sick . Тоя DJ е бати смотания, ако му бях дал 10 лв и Линкин Парк щеше да ми пусне, да кажем след "култовото" - "изтървахме коня". Въобще тоя пич незнам дали знае как се пуска музика :sick

И аз съм на твоето мнение, но снощи щях да  :sick . Тва си е безобразие. Бях в Палмите и уж се води за чалга. Аз до ся не бях ходил там и се бях настроил за чалга, прежалих се заради приятели, макар, че е мразя тая музика. И между тъпия поп-фолк пуснаха техно  :punk, също и Араш - Боро Боро, имаше и едно, малко приличаше на Конфюжън  :punk ,абе яка музика. И след тези готини парчета, пуснаха някъв кючек, ако не ме лъже паметта Амет - Джамовете  :sick Направо човек да  :sick . Тоя DJ е бати смотания, ако му бях дал 10 лв и Линкин Парк щеше да ми пусне, да кажем след "култовото" - "изтървахме коня". Въобще тоя пич незнам дали знае как се пуска музика  :sick

Еми да ама нали тва е целта на дискотеките - да пускат хитове. Ма на кой му пука за нас - ди-джеят пуска квот му скимне!

Еми да ама нали тва е целта на дискотеките - да пускат хитове. Ма на кой му пука за нас - ди-джеят пуска квот му скимне!

Айде моля ви се, не DJ-ите са виновни. Преди работех като DJ и пусках това, което ми изисква бара - такъв тип музика. За всичко отговаря шефа на даденото заведение - той коли, той беси, той казва каква музика да се пуска. Преди бях в Tequila Bar, там попринцип не се пуска чалга, предполагам, че знаете. Една вечер шефа се напи и се наложи да му пускам чалга да "разпуснел" човека. Така, че DJ-те са само персонал, колкото е виновна чистачката, толкова и DJ-я. Казват му какво да пуска (какъв стил) и той това прави.

Аз съм "за", едно от любимите ми заведения едно време (га бехме млади) беше "Sky bar"- по стълбите над "Калигула", харесвах го именно заради различната музика, DJ-я пускаше и нови хитове и такива, от аборигенската на баба ми, също и бг музика, ама от хубавата ("Тангра, ФСБ, Тоника СВ)- винаги ставаше як купон, чалга също имаше, но по малко, за цвят.

Аз съм "за", едно от любимите ми заведения едно време (га бехме млади) беше "Sky bar"- по стълбите над "Калигула", харесвах го именно заради различната музика, DJ-я пускаше и нови хитове и такива, от аборигенската на баба ми, също и бг музика, ама от хубавата ("Тангра, ФСБ, Тоника СВ)- винаги ставаше як купон, чалга също имаше, но по малко, за цвят.

То предполагам, че и чалгата е била различна, сега е нещо брутално гадно :smile:

Аз съм твърдо за дискотеките със смесена музика щтот кат излезна не ми се обикаля целия град щото след 1-2 квато и музика да е писва...

Ако го направят като във Варна - всичките дискотеки на една улица и можеш да си влизаш от едното в другото, като всяка от тях е с определен вид музка съм съгласен :D

По принцип е хубаво всяко заведение да пуска определен стил музика.Само,че в България и по-специално в Пловдив(да не говорим в градовете с още по-малко население) това е доста трудно,защото е свързано със загуба на клиенти.Я си предтсвете,че в Хасково,примерно,единствената дискотека пуска само техно,защото собственикът държи на тази музика.Еми пичът ще фалира за нула време.Или пък трябва да направи нещо наистина грандиозно,че да привлича и хора от други региони на страната.Ама честно казано малко са заведенията,за които бих бил повече от 30-40 км. път,така че ще си слушаме мешано и това е!Пък и понякога е зарибено!Много се кефя да гледам физиономиите на античалгарите,когато изведнъж врътнат някоя чалга-супер е! :punk

има решение на този проблем ако може така да се каже .. вижте Папараци в Пловдив ... процъфтява .. защо ли ?Защото имат две зали :) Едната за чалга другата за Денс .. всеки ходи в която му е кеф :punk

Ako kvo stana s tretata zala? Mai im mina procyftqvaneto.

Ako kvo stana s tretata zala? Mai im mina procyftqvaneto.

Ами незнам кога за последно си ходил но третата зала момента също е чалга .... и неможеш да си намериш място без резервация там .... :)

Еми тея дето слушат чалга слушат всичко (без метъл ама се кефят на Рамщайн /мои лични наблюдения/), така че на тях им е се тая, кво по-хубаво да забие Амет и Ивана, а ? А след тва някое яко денсче а у ....

За всички останали чалгата в дискотеката не е добре дошла. За мен също, има си чалга барове, който не го кефи - там :)

Аз съм твърдо за дискотеките със смесена музика щтот кат излезна не ми се обикаля целия град щото след 1-2 квато и музика да е писва...

Ако го направят като във Варна - всичките дискотеки на една улица и можеш да си влизаш от едното в другото, като всяка от тях е с определен вид музка съм съгласен :D

Мдаааааа, във Варна е яко, ама само лятото, през останалото време ти се налага да обикаляш точно както в Пловдив :excl: За съжаление Пловдив е сравнително малък град и собствениците на дискотеки не са чак толкова запалени от идеята да правят дискотеки на по 5 етажа, и на всеки етаж да пускат отделен стил музика :excl: ;)

Хммм може би за, но не ЧАЛГА + Dance + електронна (или нещо подобно)

ТВЪРДО ПРОТИВ съм подобни месеници. Отделно да си е всяка музка. Но примрно д аима от вси4ко по малко и съвеменно и ретро и по малко електронн и пове4е съвременна музика. Това е яко :-)) А не само в една насоченост. :P

По принцип е хубаво всяко заведение да пуска определен стил музика.Само,че в България и по-специално в Пловдив(да не говорим в градовете с още по-малко население) това е доста трудно,защото е свързано със загуба на клиенти.

Тъкмо да си сложа новия пост прочетох този и горе долу без да съм чел някои като гледам гласуването стигнах до извода че е по-добре за заведенията наистина да имат повече клиенти за да печелят съответно повече отколкото по-малко. Няма много или супер много привърженици на "Против" в гласуването въпреки че те са на първо място в гласуването като брой гласове.

• 5 months later...

Аз сам ПРОТИВ. Не може докато слушам нео метал (LINKIN PARK FOREVER :punk ) и изведнаж да почне да ми опява няква си там чалгарка! Тапо е!Тряя да си има отделни места за тия работи. Чалгата е тъпа музика и не знам що е толкова популярна. В интерес на истината тя е в кръвта на циганите(дано никои не се обиди) а не в тази на българите. Замислете се как малките циганчета ощте от 2-3 год. почват да си вартят задниците! B) :woot

Аз сам ПРОТИВ. Не може докато слушам нео метал (LINKIN PARK FOREVER :punk ) и изведнаж да почне да ми опява няква си там чалгарка! Тапо е!Тряя да си има отделни места за тия работи. Чалгата е тъпа музика и не знам що е толкова популярна. В интерес на истината тя е в кръвта на циганите(дано никои не се обиди) а не в тази на българите. Замислете се как малките циганчета ощте от 2-3 год. почват да си вартят задниците! B) :woot

А пък аз незнам от къде изкопа тази тема....да не говорим че човек който се кефи на Линкин Парк няма никакво право да критикува чалгата , и двете са бозъ.Просто не знам как е възможно фенове на Линкин ПАрк да критикуват другите групи , особено след като им чух лайф с ония негър...

Ъъъъм... За. Хора като мен, които обичат да слушат всякаква (ама всякаква) музика ще се радват на добре подбрани парчета :)

Искам да кажа, че зависи от DJ-я, а не от вида дискотека, в която се намираш ;)

Ъъъъм... За. Хора като мен, които обичат да слушат всякаква (ама всякаква) музика ще се радват на добре подбрани парчета :)

Искам да кажа, че зависи от DJ-я, а не от вида дискотека, в която се намираш ;)

Aха...и аз съм така. Парчетата като са готини :music Някой търсят разнообразие.

Затова си има клубове със смесена музика. Някак логично стои хаус клуб, ретро клуб, чалга клуб и ...смесен. ;)

Аз обаче много се кефя на мненията на 15 годишни момченца... Ено време и аз мислех по същия начин, но не знаеш живота как ще те очука. :)

Само да няма чалга,другото си е луда работа... B) Тъпата чалгица.... :angry: На кой ли му трябва изобщо :rolleyes: :)

Уважавам много хауса,рапчето,денсчето,ретрото,латиното.....нека ги има тях те са за душата.... :D

Уважавам много хауса,рапчето,денсчето,ретрото,латиното.....нека ги има тях те са за душата.... :D

Надушвам,че сме от една порода! biggrin22gi.gif :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...