SnoopDogg Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Против!Само да попадна на чалга и излизам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ТВЪРДО НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!Aз като влезна някъде и съм се настроил само за House нещо от сорта,те кат' ми пуснат някви 4алги и тегля 4арта до нас да поблажа душа на Prodigy или на Faithless....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ми аз нямам претенции в музаката.Да пускат квото щът само да е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Хора т'ва за смесването на стиловете е до ено време бе. пример: може хип-хоп & денс, но неможе чалгия & рок Бил съм в Инфинити и след "Diskoteka Boom" DJ-a пусна "In the end" на Linkin Park.Направо ми призля макар, че слушам всякаква музика.Има много места където и DJ-ите са кенеф и немогат да си оправят музиката, но колкото и да е добър един DJ неможе успешно да комбинира всички стилове. Майката му е диско с повече от една зала и един вход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аз гласувах "Все ми е тая". Понякога искам да бъде разнообразявана музиката, а като съм пийнала, това вече е без значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Против!!!Това е една от причините,поради които избягвам да ходя на такива места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Има една причина поради която не ходя по дискотеки - ЧАЛГАТА. Направо ми призлява от тая селска простотия (даже и музика не знам дали е). И като отига да "черно парти" и някъде посредата ми пуснат, чалга... Това е причината да гласувам против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 ПРОТИВ.Но все пак дискотеките трябва да събират хора(всякакви)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Немога да разбера,защо толкова гледате да мразите ???Аман от дечица хейтъри !!! 2/3 от постовете които са пуснати са МРАЗЯ.Ами помислете,или вие сте малцинство или всички мразим музиката и ходим на дискотека,за да може после да бълваме простотии.Лошото идва от това,че повечето "ДЖ"-и си нямат хал хабер от миксове.От там идва и гадното звучене.А що се отнася до Инфинити,честно казано като се заслушате в парчетата,че доловите музиката на "чалмите".Предпочитам някое парче на Анелия или нещо ретро или каквото и да е,само да е подбрано и изпипано,а не NEXT TRACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 moeto li4no mnenie e 4e triabva da ima vsiaakvi clubove za6toto ima vsiakakvi hora. triabva i smeseni, triabva i samo mtv, triabva i samo ellektronna muzika, triabva i samo 4algii. a vseki da hodi kudeto mu e kef. li4no mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankisaa Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Ами какво да ви кажа....Ще говоря от гледна точка на DJ(все пак с това се занимавам) За мен лично е най-хубаво ако мястото в което ще работя изисква всякакъв тип музика е най-добре да има разнообразие всяка вечер.Един ден примерно да е HOUSE,друг DANCE,други пък Funk,pop, MTV hits,rock .Така всеки път ще има различни хора с различен музикален вкус,а и няма да има недоволни и всеки ще се кефи.Но за съжаление повечето дискотеки в Пловдив са пълна селения.Незнам как може да има хора дето примерно са ми били на House party и на сутринта да завършат излизането си в някой чалга бар .А бе незнам всичко е въпрос на вкус и мнение.Ама това да ми пуска диджея примерно няква яка тупалка и след малко да ми пусне някъф R'n'B или чалга (дето ама въобще не си подхожда) направо те удря в земята ,но както казах въпрос на вкус, музика всякаква хора също.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 bg selqniq етсетвено рап 4алга лайна и ракия и бой в пловдив има и без това само две до три айде да са 4етири места където бих отишъл аз и за тва не ходя в клубове миксиращи всякви глупоста наедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Emi taka si e , ne sa mnogo mestata v Plovdiv v koito mojesh da se razbiesh a po princip za ideqta za "smesena diskoteka" ... az mrazq chalgata i vsichkite i formi ot Azis do Slavi Trifonov ... obache pak mnogo priqteli slushat chalga i poneje te vinagi iskat da se zabiem v nqkvo brutalno chalga svartalishte ot kategoriqta na "Tarikati " i az smqtam che shte e dobre da se napravi i nqkvo mqsto sys smesena muzika , zashtoto tam moje i da otida s priqtelite ... no inache NIKOGA. No pak ot druga gledna tochka naistina shte e mnogo brutalno ako pusnat nqkoe parche da te nadyha i vednaga sled tova chuq "Napipai go ..." shte mi omre jelanieto za jivot ...prosto ako se pravi takova mqsto trqbva i DJ-a da e svqsten i da pravi pone nqkakyv postepennen prehod ot stil kym stil ... ili neshto takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Против ! Чалгата плъзна на всякаде ! <{POST_SNAPBACK}> Е зависи кво се има предвид под чалга. Мноо хора не праат разлика между поп-фолк и чалга. А иначе съм против. Според мен трябва да си има дискотеки за определен стил музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Po princip naistina ima razlika m/u chalga i pop-folk , Chalga poprincip oznachava - instromentalna muzika Obahce kato ponqtie v Bylgaria e razprostraneno i se izpolzva za po-kratko za "pop-folk" i vsichkite mu raznovidnosti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Против. Много мразя да ида на дискотека и да ми пуснат РАП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Според мен трябва да има дискотека за всеки стил. Примерно дискотека "Hip-hop" и да пускат само рап. Или няква друга пък да пускат само поп-фолк. И всеки да ходи в дискотеката в която пускат музика каквато той харесва. Аз за тва не хода на дискотеки шото през половината време пускат няква музика дето не ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Emi naistina taka shte e nai-dobre ... no za sajelenie neusashtestvimo , pone na toazi etap ... mojebi sled 10-20 godini .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Защо забравяте,че сме малък град ?!?!Пловдив си е едно голямо село.Всички се знаем.Колко яки бара има ?!10-тина или по-малко.Ако нон-стоп кибичиш само в тоя дето ти пускат "твята" музика,ще ти писне и или ще прослушаш друго или ще спреш да излизаш вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Защо забравяте,че сме малък град ?!?!Пловдив си е едно голямо село.Всички се знаем.Колко яки бара има ?!10-тина или по-малко.Ако нон-стоп кибичиш само в тоя дето ти пускат "твята" музика,ще ти писне и или ще прослушаш друго или ще спреш да излизаш вечер <{POST_SNAPBACK}> Ами да в сравнение с градовете в ствета сме малък град!Да ама за България сме доколкото си спомням втория по големина!!По твоята логика тези дето са от Русе,Плевен,Варна,Бъргас са направо чисти селяни!!!Или пък трябва всички да се преместим в София! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Е зависи кво се има предвид под чалга. Мноо хора не праат разлика между поп-фолк и чалга.А иначе съм против. Според мен трябва да си има дискотеки за определен стил музика. <{POST_SNAPBACK}> чалга, поп-фолк нема значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Защо забравяте,че сме малък град ?!?!Пловдив си е едно голямо село.Всички се знаем.Колко яки бара има ?!10-тина или по-малко.Ако нон-стоп кибичиш само в тоя дето ти пускат "твята" музика,ще ти писне и или ще прослушаш друго или ще спреш да излизаш вечер <{POST_SNAPBACK}> Тва че сме малък град не означава че не трябва да се пуска музика каквато харесват клинтите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 чалга, поп-фолк нема значение <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно,едно и също е отврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Тва че сме малък град не означава че не трябва да се пуска музика каквато харесват клинтите! <{POST_SNAPBACK}> 2005 - 1991 --------- 14 Та в кой Бар ходиш ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Та в кой Бар ходиш ?!?!?! <{POST_SNAPBACK}> Плазмата... Ако ти говори нещо... Годините нямат значение в това отношение. Някой хора и на 50 години още са задръстени А аз не съм P.S. Ти можеш да смяташ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.