capone Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Напълно съгласен неможе да слушаш цяла нощ едно и също а пък и нека да има за секи по нещо някои искает едно други друго така че като се пуска от всичко ще има за всеки. <{POST_SNAPBACK}> Ми дай тогава да има само един бар, закво са ни 15? Пример: Ти слушаш диско, не обичаш чалга. Отиваш в......Inkognito да кажем. Кефиш си се на диското, което пускат и изведнъж някой заковава няква чалга. На теб ти става тъпо, настроението ти се скапва и си сядаш, излизаш или дори тръгваш. Защо е нужно всичко това? Ако DJ-я беше продължил да си пуска диското нямаше да изгуби няколко клиента. Извод: В стилът на всяко едно заведение трябва да звучи подобаваща за него музика, в противен случай то не става нищо повече от клуб, защото по клубовете хората седят и си слушат някаква музика, докато други се кефят и танцуват на нея. Просто сега 90% от дискотеките в Пловдив са изгубили стила си, няма с какво да те грабнат, за да идеш и да си дадеш парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ПРОТИВ!!! Не че толкова ходя, но определено това е една то причините Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Против.... Все пак тъпо ми е след транс да звучи няк'ъв бай Мангал примерно... Тъпо е, наистина. Просто сега 90% от дискотеките в Пловдив са изгубили стила си, няма с какво да те грабнат, за да идеш и да си дадеш парите. <{POST_SNAPBACK}> Найстина така е.Направо мисля, че само ПЛАЗМАта не се е издънила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 По-весело е когато пускат всичко и правят яка "манджа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ПРОТИВ!!! Не че толкова ходя, но определено това е една то причините <{POST_SNAPBACK}> А-а Така значи, не ходиш по барове щот не пускат само твоя стил Сигурно ти е доста тъжно Според мен е напълно нормално в дискотеката да пускат малко разнообразна музика! Както го е казал поетът, разни хора - разни идеали И аз слушам предимно черно, ама тва не ми пречи особено да ходя и по другите барове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Mi ne che az tolkova i hodq de(po prostata pri4ina 4e sam malak i hodq sam kot ma zemi brat4eda s nego ).Ama i na men i na drygite okolo men im staa SUPER tapo i v pove4eto pati si tragvame.6tot naprimer otivash na diskoteka,taq ve4er ti sa tancyva disko da re4em.Otiva6 na diskoteka,po4va6 da zapiva6 na disko i taka do 1-2 4asa,ama po edno vreme DJ-q pyska nqkkaf RAZMAZVA6T KIY4EK v stil torbalan ij4akva6 2-3 peni ama DJ prodalzava da pyska 4alga.Nakraq cqlata ti ve4er sa skapva i sa prebira6. ETO ZA TOVA SAM PROTIV DISKOTEKITE SAS SMESENA MYZIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 За!Няма да слушам само чалга,или само рап,или само техно...малко разнообразие да има! ...сега като си помисля-"все ми е тая"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аз съм твърд противник на чалгата и не мога да я понасям. Много се дразня като след някое яко парче на Cyan или Dr.Dre така наречения Ди Джей да пусне няква чалгия... За к'во говорим... Иначе е хубаво да има разнообразие в дискотеките. Има си клубове, в които пускат еднотипна музика. Така че,на който не му харесва, да ходи там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Според мен е напълно нормално в дискотеката да пускат малко разнообразна музика! Както го е казал поетът, разни хора - разни идеали И аз слушам предимно черно, ама тва не ми пречи особено да ходя и по другите барове! <{POST_SNAPBACK}> според мен НЕ е напълно нормално да си dance-аш на mr. vain примерно и да се разбиваш тотално и по някое време да ти пуснат радка пиратка. евала на такива заведения трябва в дискотеките да се пуска само определен стил музика. примерно един ден чалга, друг ден черно... така всеки ще си ходи когато е неговия стил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 нищо против нямам смесените дискотеки....се пак като слушам само еднотипна музика...и ще полудея....все пак тря и малко разнообразие и както се каза по-нагоре...има си места кадето пускат само еднотипна музика, който иска да ходи .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 awe vseki si ima stil.Slushaite si kakvoto iskate.Az li4no se kefq na absoliutno vsi4ko a i kogato si piqn nqma golqmo zna4enie samo da imash pi4ka v skuta i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 razbira se, che sum za Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 На мен ми е все едно и до някаде по добре, защото има за всеки по нещо, и всеки си се кефи на каквото му пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Разбира се че съм ЗА!!Нали все пак трябва да има някакво разнообразие!!На мен не ми пука дали е чалга,метъл,етхно или нещо друго!!Важното е купон да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Против! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 по принцип някои хора слушат различни видове музика така че не виждам нищо лошо в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Моля ви, обосновявайте отговорите си. В противен случай няма смисъл да пишете, а само си гласувайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickosss Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Aman ot muzikalni prostitutki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 За!Харесвам всякаква музика и за мен няма значение дали ще е смесена или не.А и наистина сега всяка вечер пускат определен тип музика.Поне там където аз ходя не пускат чалга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 tvardo sam protiv. smqtam, 4e treqbva da ima diskoteki sas mtv-hitove, 4algoteki, s rap muzika,s rock , haus, buddah barove i t.n, no te da sa otdelno.taka vseki 6te si hodi tam, kadeto mu haresva. ina4e ako diskotekata e smesena se prevra6ta v selska kra4ma. ina4e v BG pod ''smesenata''musika se iz4erpva s 4alga, rap i mtv-hitove. aman ot takiva barove. tova na ni6to ne prili4a. v Plovdiv nqma kade da se ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 glasuval sam s protiv,vapreki 4e az ne hodq po diskoteki ..... ISKAM DISKOTEKA,KADETO DA PUSKAT LIMP BIZKIT,GODSMACK,STATIC-X,KORN,SYSTEM OF A DOWN,TAPROOT.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal` Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal` Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 за нямам никакви претенции за музика харесвам всякаква за това казах по горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 по принцип някои хора слушат различни видове музика така че не виждам нищо лошо в това. <{POST_SNAPBACK}> Така е, а и ако вашите приятели не слушат това, което вие слушате, значи те да ходят в едната дискотека, а вие в другата? Тва не е ли малко тъпо. Ето пример - сега за бала, ще си резервираме места в дискотека и кво се получава, че неможе в "Infinity", щото от нашия клас половината слушат чалга, а там такова не пускат. Значи трябва да се разделим, и накрая никой няма да намери места, щото всичко ще е пълно. Или обратното, че аз като не слушам чалга, не искам да ходя да кажем в "Палмите". Но поне мога да се примеря за няколко чалга парчета, докато почне музиката която аз харесвам. Така и другите ще са доволни. "И вълка сит и агнето цяло" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.