Jump to content
BulForum.com

ЗА или ПРОТИВ сте дискотеките със смесена музика?

Yorkie

ЗА или ПРОТИВ чалго-денс-рап-дискотеките  

288 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз лично не смятам това за нормално. Когато отивам на определено заведение, аз знам, че отивам на определен тип музика, която ми харесва. В последно време все повече барове започват да пускат една и съща музика, което ги прави почти еднакви. Не може да отидеш на дискотека, в която попринцип пускат Mtv хитове и изведнъж да застрелят с чалга (примерно). Има си чалготеки за тая работа и мисля, че са достатъчно на брой, но това е отделна тема. Вие как мислите, правилно ли е това?

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
Против  :sick ! Чалгата плъзна на всякаде  :angry1 !

Напълно съгласен :sayjin :sayjin

Няма къде да отидеш, без да ти надуват главата, с това жалко подобие на музик. Твърдо съм против. Това е една от основните причини да не ходя по дискотеки вече

Ami na men mi e vse edno-sas ili bez chalga,otivam za da se zabavlqvam....Eto zashto hodq samo v Paparazzi-kef ti disko,kef ti chalga,kef ti vseki chetvartak retro i to bez da te zadaljava da gi slushash....

Imam chystvoto che nemoje da spite dokato ne izmislite tapi temi...tva si e moito mnenie.....Az sam ZA smesenite diskoteki daje moje da se kaje che mi e vse taia

Според мен темата не е лоша. А пък отговора ако гледаме пояснението е доста сложен.

Аз съм Против...

И съм съгласен с това, че "на определено заведение определен тип музика". Първоначално щях да се въздържал се де, но като гледам няма въздържали се за ся.

Аз пък съм за,извинявай те ама не мога цяла вечер да слушам все едно и също или да се кълча все на едно и също :bgrin: Скука :P

А пък нека си има и клубове за определена музика и който иска да си ходи там

По вкус и цвят ,приятел няма ,така че................

Лично на мен ми е все тая,защото не ходя по подобни места,но принципно съм на мнение,че ако дискотеката има 2-3 зали,респективно 2-3 етажа,то тогава е напълно допустимо да се пускат навякъде различни музики и в това няма нищо лошо.Но да отидеш на дискотека и да ти пускат 2 песни на МТВ звезди и 2 на Планета звезди-е това вече ми прилича на селската дискотяека.

protiv sum razbira se! :angry1 vie predstaate li si kvo 6e stane ako v plazma,naprimer,izvednuj zabiqt qko ivana ili amet???? :angry1 koi 6e stupi tam?nikoi,mislq az!ne moje taka da se mesqt ne6tata,horata si znaqt edi kude si puskat tva-taq ve4er mi se lu6a takova i otivam tam!ne da otide6 nqkude i da ti menkat stilovete prez 5 min,ta da poludee6!

v plovdiv ima dostatu4no mesta za da e opredelen stilut,ne e nqkvo malko selo,deto ima edna edinstvena diskoteka i trqaa da se puska si4ko za da hodi cqloto selo i si4ki da sa piqni i dovolni!

Аз пък съм за,извинявай те ама не мога цяла вечер да слушам все едно и също или да се кълча все на едно и също :bgrin: Скука :P

А пък нека си има и клубове за определена музика и който иска да си ходи там

По вкус и цвят ,приятел няма ,така че................

Напълно съгласен неможе да слушаш цяла нощ едно и също а пък и нека да има за секи по нещо някои искает едно други друго така че като се пуска от всичко ще има за всеки.

Против (частично).

То е всичко до пари - като няма ресурс за повече зали ко да се прави.

Но!

Като искам чалга че ходиме на чалгатека.

Не да отида в някой клуб, да ми хареса и на другата седмица да съм яко преебан щото решили, че чалго е по-добре.

Против съм! Не може всяка музика да се комбинира успешно. Примерно чалгата си е само за чалга клубовете, но пък ретро и денс може да се съчетаят- така е и с техното и черното...

Не за абсолютно смесените т.е. на едно рап, чалгия, хаос, но твърдо ЗА в един комплекс да има зала с чалгия, зала с хаос.И цялата тая работа с един вход т.е. да плащаш само един път, но да можеш да влизаш и във двете.

Но все пак сме в Пловдив и не можем да очакваме дискотека на 5 етажа. А определено от диско на 5 етажа няма нищо по-готино ;).

Тази в Прага е на 5 етажа ;)!

Черно, две технозали, ретро и чилаут. Лудница е :allien .

Пловдив е столицата на чалгата :cry против всякакви дискотеки дето пускат чалга :ph34r:

енев:опрай линка че не работи :bgrin:

Опраих го. Тоя бар е страшен. Алкохолът дето го дават там е перфектен и цените са по-евтини от родните клубове - 40 грама Абсент беше ~3.50 лева ;)

Aз съм ЗА. Предпочитам като отида на някоя дискотека отвреме на време да пускат и чалга, хитови. Настроението ми се вдига повече. Предпочитам да има различни стилове. По интересно става. По малко денс, малко чалга, малко черно и съвсем малко техно и купона е на 6.

Po princip mi e vse edno. Nai- vajna e naglasata i kompaniata s koiato se hodi. A ako niakoi ima neponosimost kam opredelen tip musika, moje prosto da poseti niakoi klub, kadeto puskat samo kakvoto mu haresva, ves pove4e se uveli4avat na broi tosi tip zavedenia, a i pove4eto diskoteki imat "temeti4ni ve4eri" - primerno - retrto i t.n.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...