Jump to content
BulForum.com

golqm problem

Recommended Posts

taka zana4i na edno pc trqq da ka4a edni vajni programi oba4e tozi koito e ka4val win e naprail user s ograni4eni vazmojnosti i nemojesh da instalirvash

ta speshno mi trqbva nqkoi koito znae po kav na4in da razbere parolata na administratorskiq user za da moga da vleza i da ka4a kvoto mi trqbva

neka samo horata koito sa naqsno s tova da pishat

А защо не питаш администратора(те тук а на компа)

Няма начин да се разбере точно каква е администраторската парола, тя е доста стабилно криптирана в ЕFS фаилове и трудно се установява. В твоя случай май ще се наложи да я подмениш с нова такава или въобще да премахнеш паролата на админа.Това става по следния начин:

За фаилова система FAT32-зареждаш DOS преди да се е заредил Win, след което изтриваш фаловете sam.log и sam.exe от папката \windir\system32\config\. Като заредиш win админската парола е вече празна.

За NTFS дялове, сваляш си Offline NT Password & Registry Editor, "изпичаш" image файла и boot-ваш системата от диска. Тя програмката сама ще ти предложи да подмениш паролата и ти си админа вече, но имай в предвид че никога вече не можеш да въстановиш старата админска парола. :excl: :excl: :excl:

P.S. Това са кракерски методи :ghost и ако ти станат практика рискуваш много. :devil Използваи ги само при необходимост. :) :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...