MyOwnSummer Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 10x mobo Днес бях до магазина им, даже и аларма си избрах. p.s. http://www.lesi-bg.com, на сайта има моделите, които предлагат със спрецификации и цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Абе като заприказвахме за такива неща интересуват ме антирадари. Поръчал съм да ми търсят в САЩ от най-мощните, но ще отнеме време. Някъде тук има ли наистина свестни, не тия боклуци от по 100 лв? В Технополис не останах особено впечатлен. Интересува ме добър честотен обхват и да не ми мяка като звънне GSM наоколо, примерно. Има модели които игнорират всякакви интерференции. Дали ги има на нашия пазар? Или да търся в София може би.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Провери какво продават audiomania.ca Не се хвърляй на най-скъпото обаче, защото ще си дадеш парите на вятъра. Просто полицията е доста изостанала с техинката и не ти трябва най-сложния и модерен радар Вече ако си в щатите е друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Грешиш - има нови радари и повечето стари модели антирадари увисват! А в САЩ антирадарът е безполезен - НИКОГА не надвишава възможностите на радарите на полицията - вервай ми. Макар че се рекламират разни модели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз карам с някаква стара кобра и досега не са ме спирали за превишена скорост Нали ги гледам какви са им допотопни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Аз карам с някаква стара кобра и досега не са ме спирали за превишена скорост Нали ги гледам какви са им допотопни... <{POST_SNAPBACK}> Хехехе аз карам без нищо, но ги знам почти наизуст къде са Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Пич вярвай ми американските полицейски шевролети и буици имат радари, които ловят до 3 (!) км. Да не говоря че имат компютри дето някои нямат вкъщи - виждал съм ги още преди години. Там майна мърдане няма - засичат и в движение. Между другото над магистралата за София има патрулиращ хеликоптер с подобна техника - 2 пъти вече го виждам - кога ли ще ме закичат както карам с 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Щатите са друга работа те там пари имат, аз съм чувал, че и със спътници се следят, ние тука и за бензин нямаме, така че споко Ако искаш се разходи до Тракия, има едни момчета които са доста добри, много хора ходят при тях. Намират се точно срещу Битумата, това е в новата част на квартала, там до лаута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Аз карам peugeot 405 1,9tdi 94година и съм много доволен от SHell v-power и въпреки цената зареждам оттам,защото наистина колата става доста по-пъргава, а и съм сигурен че количеството вода в горивото ще е сведено до минимум.Сега пробвах и тоя новия дизел на ОМВ и мога да кажа,че и той е доста доволен Части пазарувам, когато се наложи от магазина на София Франс ауто в каршиака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Аз пък си карам фордче ..частите ги зимам наи често от морги/авто/ излиза много ефтино ,разбира се по отговорните детаили ги зимам нови,изненадах се когато разбрах че колата ми тежи 2,5 тона ....голяма дарак и като седнат 4 човека +60кг музика и стаа 3 тона ..реших малко да е олекотя ,това значи махане на сички излишни неща ,замяна на някои елементи с по леки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Аз пък си карам фордче ..частите ги зимам наи често от морги/авто/ излиза много ефтино ,разбира се по отговорните детаили ги зимам нови,изненадах се когато разбрах че колата ми тежи 2,5 тона ....голяма дарак и като седнат 4 човека +60кг музика и стаа 3 тона ..реших малко да е олекотя ,това значи махане на сички излишни неща ,замяна на някои елементи с по леки... <{POST_SNAPBACK}> И какво например махна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 И какво например махна? Ами първо маха6 сички излихни неща декорации ,емглеми лаисни на вратите,махаш стоманените педали слага6 алиминиеви ,аз започнах да дупча след това багазника кам 600 дупки имам там..после разглобих седалките махнах 4аст от дунапрена и с едно ъглошлаиф4е оставим мноо малко метал ...,махнах задната 4иста4на и мотор4ето за нея ,и така още хиляди не6та сма махнал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 С тия 600 дупки някой ако те подпре отзад нали се сещаш какво ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.