Jump to content
BulForum.com

Колеги водачи ...

b0r3d

Recommended Posts

Хора,искам да ви предпазя от ОГРОМНА грешка като споделя премеждията си в новия сервиз на Ситроен на Карловско шосе, които продължават отдавна, още когато беше на бул.Източен! :angry1

Имал съм честа да карам доста нови коли (Ситроени,всякакви каквито можете да си помислите) такава ми е работата,та да ви кажа не си купувайте Ситроен на лизинг ако ви се наложи!Сервизната подръжка е във въпросния сервиз а

там се отнасят с хората като с боклуци,работят бавно,не са квалифицирани и

още безброй,безброй други недостатъци! :angry1 Няма да крия,че това е любимата ми европейска марка но тези ИЗРОДИ могат да те докарат до там,че да се откажеш да си я купиш дори да имаш желание и средства! Ами това беше,аз си излях гнева(засега) :D  :moon:

Шамане,мога да ти кажа че тия в Ситроен са СРЪХ :angry1 ОТВОРЕНИ :sickТИПОВЕ :excl: на фона на гаранционният сервиз на Форд :sick :sick :tongue :ph34r: :woot Бил съм и в двата за гар.обслужване,мото-пфое са просто извън земни:180 лева смяна на маслото на кънект :wacko: +3 до 4 часа престой на колата при тях :wir Връх на всичко бе,като прочетох във фактурата:смяна на КРУШКА НА ТРЕТИЯТ СТОП 15 лева :woot ....СОБСТВЕНИЦИ НА ФОРД БеГАЙТЕ ДАЛЕЕЕЕЧ ОТ МПФ СЛЕД КАТО ВИ ИЗТЕЧЕ ГАРАНЦИЯТА НА КОЛИТЕ.......

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
Какво ще кажеш за монтаж на преден фар на Джъмпер 120лв.,смяна на масло 230лв. :confused  :punk  :angry1

Ми то тва е високо технологична :angry1 изключително сложна:angry: и пипкава работа,като се замисли човек :sick :angry1 :woot

Ми то тва е високо технологична :angry1 изключително сложна:angry: и пипкава работа,като се замисли човек :sick  :angry1  :woot

E вече съм ги зарязал така че,..Хубавото е,че доста хора сега знаят и ще имат избор!!! :beerchug :beer: :beerchug :moon:

180 лева смяна на маслото на кънект

Какво ще кажеш за монтаж на преден фар на Джъмпер 120лв.,смяна на масло 230лв. :confused  :punk  :angry1

Хора какви са тези извънземини суми за смяна на масло , да няма златно покритие :-) :punk

МИ така правят пачка гадните мошенници, защото ако не ходиш в гаранционния сервиз губиш гаранцията и нямаш избор...Особено ако караш нов форд или ново рено.

Хора какви са тези извънземини суми за смяна на масло , да няма златно покритие :-)  :punk

Най много пари досега са ми взимали за смяна на масло около 6 лева,маслото да струва за Джъмпера не повече от стотина лева с филтъра :angry1 Ха познай кой издържа администрацията на сервизите :sick :angry1

Е най - скъпото което съм виждал е Quartz Racing 10W50 - 19,96 за литър ,определено администрацията на сервиза изисква доста парички за поддръжка :angry:

Поздрави :punk

Е най - скъпото което съм виждал е Quartz Racing 10W50 - 19,96 за литър ,определено администрацията на сервиза изисква доста парички за поддръжка  :angry:

Поздрави  :punk

Тотала в някои случаи стига 24лв.

• 2 weeks later...

Аз ще съм малко в страни от темата, но, за да не отварям нова тема ще пиша тук.

имам няколко въпроса:

1: какво означава двигателят на една кола да бъде "еластичен"?

2: добър сервиз за основен преглед на кола и ако имате информация за каква сума го правят?

3: можете ли да ми препоръчате някой, който внася коли, но да сте сигурни, че малко то малко подбира колите, а не гледа просто да ти вземе парите.Може и да не е от Пловдив.

това е... надявам се да помогнете. :)

Режат глави в анастасов, иначе комплекса е на карловско шосе. Ако ти трябва нещо за хонда има и други места от където можеш да купуваш (и цените са по-човешки)

MyOwnSummer имаш ПМ :)

имам няколко въпроса:

2: добър сервиз за основен преглед на кола и ако имате информация за каква сума го правят?

Първо въобще не си встрани от темата!

Второ мога да ти помогна само по точка

втора!Ако искаш да си прегледаш колата

както трябва, сервиза е на бул.Южен

казва се "Формула",цена немога да ти кажа,

също се приготви за дълго чакане,но щом

има хора значи...Това е от мен!

• 2 weeks later...
CooLMaX да те питам аз като има стандартен километраж , там гориво , вода и така нататък , мога ли да го сменя с километраж който е с оборотомер и дали правилно ще отчита оборотите

Поздрави  :punk

Колега аз е направих тази операция и съм супер доволен. На мойта кола нямаше прекаран кабел за оборотомера. Аз сам си го прекарах. Оня ден гледах една астра имаше прекаран кабел. Купуваш си едно табло със същия индекс w=..... за да ти показва верно скороста, махаш старото и слагаш новото.

Ето една тема по този въпрос:

http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=301

Ако не става като сложиш буксата прати ЛС ще ти обесня от кои кабел на бубината да вземеш сигнал и да го вържиш към таблото.

• 2 months later...

Таакам... :)

Бензиностанциите ги обсъдихте, сервизите ги обсъдихте ... а аз аларма нещо да ме посъветвате (фирма,цени,препоръка за марка алармена система...)

Аз тука малко офтопик ще мина

Колеги, смятам ще споделите моето мнение и притеснение в този случай

Обръщам се към девойките, но не като водачи, а като минувачи

Абе госпожици, че и госпожи - какви са тези облекла!?!?!?

Какви са тези къси поли, тези прашки, тези потници ?!?!?!?

НЕ че не се наслаждавам на женските прелести, но мислете за нас шофьорите!

По 3-4 произшествия на ден ми се налага да избягвам из центъра в топлите дни!

То бива, то може - ама вие още малко и голи ще тръгнете по улиците!

Има и едни неща - сутиени им викат.

Предполагам, че ще се съгласите с мен че си е СЕРИОЗНА предпоставка за ПТП 17 годишна девойка с бял потник без сутиен и късичка бяла прозрачна поличка с дантелени прашки-невидимки !!!

Предлагам да се въведе корекция в ЗДП и това да се признава като оправдание при наличие на свидетели! Забраняват да се окачват неща по огледалото и т.н., разсейващи водача били - ами по улиците има 10-ки такива "разсейващи" неща в женски род!

Защо не ги виждам тези момичета по заведенията :rolleyes:

Макар че всичко по-горе е в кръга на шегата, всеки мъж зад волана ако не си криви душата ще се съгласи с мен

Безаварийно каране на всички и DON'T DRINK & DRIVE

:beerchug

По този повод, мисля в Англия беше искаха да махат билбордовете, на които се рекламира бельо и т.н. Така, че е напълно възможно да направим постъпки по въпроса ;) :P

Таакам... :)

Бензиностанциите ги обсъдихте, сервизите ги обсъдихте ... а аз аларма нещо да ме посъветвате (фирма,цени,препоръка за марка алармена система...)

бих ти препоръчал аларми Valcor или българския им вариант(забравих как се казва). От опита който имам, тази марка е най-безпроблемна. Дават и доживотна гаранция(2 години за българския вариант), което си е далавера :P Цените са малко по-високи, но не много - на мойта кола сложих за 140 лв. Офиса е на Централна гара точно до китайския ресторант "Азия".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...