HEMO Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Хора,искам да ви предпазя от ОГРОМНА грешка като споделя премеждията си в новия сервиз на Ситроен на Карловско шосе, които продължават отдавна, още когато беше на бул.Източен! Имал съм честа да карам доста нови коли (Ситроени,всякакви каквито можете да си помислите) такава ми е работата,та да ви кажа не си купувайте Ситроен на лизинг ако ви се наложи!Сервизната подръжка е във въпросния сервиз а там се отнасят с хората като с боклуци,работят бавно,не са квалифицирани и още безброй,безброй други недостатъци! Няма да крия,че това е любимата ми европейска марка но тези ИЗРОДИ могат да те докарат до там,че да се откажеш да си я купиш дори да имаш желание и средства! Ами това беше,аз си излях гнева(засега) <{POST_SNAPBACK}> Шамане,мога да ти кажа че тия в Ситроен са СРЪХ ОТВОРЕНИ ТИПОВЕ на фона на гаранционният сервиз на Форд :ph34r: Бил съм и в двата за гар.обслужване,мото-пфое са просто извън земни:180 лева смяна на маслото на кънект +3 до 4 часа престой на колата при тях Връх на всичко бе,като прочетох във фактурата:смяна на КРУШКА НА ТРЕТИЯТ СТОП 15 лева ....СОБСТВЕНИЦИ НА ФОРД БеГАЙТЕ ДАЛЕЕЕЕЧ ОТ МПФ СЛЕД КАТО ВИ ИЗТЕЧЕ ГАРАНЦИЯТА НА КОЛИТЕ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 смяна на КРУШКА НА ТРЕТИЯТ СТОП 15 лева <{POST_SNAPBACK}> Какво ще кажеш за монтаж на преден фар на Джъмпер 120лв.,смяна на масло 230лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 някои да е ползвал услигите на S&K на улица Ивна Гарванов 19 (т'ва е сервиз за монтаж на АГу,има и метан) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Какво ще кажеш за монтаж на преден фар на Джъмпер 120лв.,смяна на масло 230лв. <{POST_SNAPBACK}> Ми то тва е високо технологична изключително сложна и пипкава работа,като се замисли човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ми то тва е високо технологична изключително сложна и пипкава работа,като се замисли човек <{POST_SNAPBACK}> E вече съм ги зарязал така че,..Хубавото е,че доста хора сега знаят и ще имат избор!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 180 лева смяна на маслото на кънект <{POST_SNAPBACK}> Какво ще кажеш за монтаж на преден фар на Джъмпер 120лв.,смяна на масло 230лв. <{POST_SNAPBACK}> Хора какви са тези извънземини суми за смяна на масло , да няма златно покритие :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Хора какви са тези извънземини суми за смяна на масло , да няма златно покритие :-) <{POST_SNAPBACK}> TOTAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 МИ така правят пачка гадните мошенници, защото ако не ходиш в гаранционния сервиз губиш гаранцията и нямаш избор...Особено ако караш нов форд или ново рено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Хора какви са тези извънземини суми за смяна на масло , да няма златно покритие :-) <{POST_SNAPBACK}> Най много пари досега са ми взимали за смяна на масло около 6 лева,маслото да струва за Джъмпера не повече от стотина лева с филтъра Ха познай кой издържа администрацията на сервизите Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 TOTAL <{POST_SNAPBACK}> Е най - скъпото което съм виждал е Quartz Racing 10W50 - 19,96 за литър ,определено администрацията на сервиза изисква доста парички за поддръжка Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Е най - скъпото което съм виждал е Quartz Racing 10W50 - 19,96 за литър ,определено администрацията на сервиза изисква доста парички за поддръжка Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Тотала в някои случаи стига 24лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Аз ще съм малко в страни от темата, но, за да не отварям нова тема ще пиша тук. имам няколко въпроса: 1: какво означава двигателят на една кола да бъде "еластичен"? 2: добър сервиз за основен преглед на кола и ако имате информация за каква сума го правят? 3: можете ли да ми препоръчате някой, който внася коли, но да сте сигурни, че малко то малко подбира колите, а не гледа просто да ти вземе парите.Може и да не е от Пловдив. това е... надявам се да помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Някой знае ли телефона на сервиз "Анастасов" или къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Режат глави в анастасов, иначе комплекса е на карловско шосе. Ако ти трябва нещо за хонда има и други места от където можеш да купуваш (и цените са по-човешки) MyOwnSummer имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Благодря ти @stefan, от сержиза се интересува един приятел, аз карам форд Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 имам няколко въпроса:2: добър сервиз за основен преглед на кола и ако имате информация за каква сума го правят? <{POST_SNAPBACK}> Първо въобще не си встрани от темата! Второ мога да ти помогна само по точка втора!Ако искаш да си прегледаш колата както трябва, сервиза е на бул.Южен казва се "Формула",цена немога да ти кажа, също се приготви за дълго чакане,но щом има хора значи...Това е от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Някой има ли впечетления от РиМет (реметализатора) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmm Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Avtochasti - PROFIS Serviz - Fulda Benzin - OMV ili LukOil Drugoto - self made:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 CooLMaX да те питам аз като има стандартен километраж , там гориво , вода и така нататък , мога ли да го сменя с километраж който е с оборотомер и дали правилно ще отчита оборотите Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Колега аз е направих тази операция и съм супер доволен. На мойта кола нямаше прекаран кабел за оборотомера. Аз сам си го прекарах. Оня ден гледах една астра имаше прекаран кабел. Купуваш си едно табло със същия индекс w=..... за да ти показва верно скороста, махаш старото и слагаш новото. Ето една тема по този въпрос: http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=301 Ако не става като сложиш буксата прати ЛС ще ти обесня от кои кабел на бубината да вземеш сигнал и да го вържиш към таблото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Таакам... Бензиностанциите ги обсъдихте, сервизите ги обсъдихте ... а аз аларма нещо да ме посъветвате (фирма,цени,препоръка за марка алармена система...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Аз тука малко офтопик ще мина Колеги, смятам ще споделите моето мнение и притеснение в този случай Обръщам се към девойките, но не като водачи, а като минувачи Абе госпожици, че и госпожи - какви са тези облекла!?!?!? Какви са тези къси поли, тези прашки, тези потници ?!?!?!? НЕ че не се наслаждавам на женските прелести, но мислете за нас шофьорите! По 3-4 произшествия на ден ми се налага да избягвам из центъра в топлите дни! То бива, то може - ама вие още малко и голи ще тръгнете по улиците! Има и едни неща - сутиени им викат. Предполагам, че ще се съгласите с мен че си е СЕРИОЗНА предпоставка за ПТП 17 годишна девойка с бял потник без сутиен и късичка бяла прозрачна поличка с дантелени прашки-невидимки !!! Предлагам да се въведе корекция в ЗДП и това да се признава като оправдание при наличие на свидетели! Забраняват да се окачват неща по огледалото и т.н., разсейващи водача били - ами по улиците има 10-ки такива "разсейващи" неща в женски род! Защо не ги виждам тези момичета по заведенията Макар че всичко по-горе е в кръга на шегата, всеки мъж зад волана ако не си криви душата ще се съгласи с мен Безаварийно каране на всички и DON'T DRINK & DRIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 По този повод, мисля в Англия беше искаха да махат билбордовете, на които се рекламира бельо и т.н. Така, че е напълно възможно да направим постъпки по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Някой нисанаджия има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ще има скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Таакам... Бензиностанциите ги обсъдихте, сервизите ги обсъдихте ... а аз аларма нещо да ме посъветвате (фирма,цени,препоръка за марка алармена система...) <{POST_SNAPBACK}> бих ти препоръчал аларми Valcor или българския им вариант(забравих как се казва). От опита който имам, тази марка е най-безпроблемна. Дават и доживотна гаранция(2 години за българския вариант), което си е далавера Цените са малко по-високи, но не много - на мойта кола сложих за 140 лв. Офиса е на Централна гара точно до китайския ресторант "Азия". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.