Jump to content
BulForum.com

Колеги водачи ...

b0r3d

Recommended Posts

баща ми зарежда от тази бензионстанция Срещу академик, до това за МПС-та (Тракия)- як и нормално скъп бензин.

За сервизи не знам ама е бъкано с такива дет само гледат да те прекарат...

//офтопик къде се купуват най-евтино коли 2-ра употреба че си събирам пари и си търся...

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Аз имам Октавия 1.9 TDI, 131HP, 6 скорости

За автомобила мога да кажа само едно - перфектен

Тъй като е на лизинг и е с пълно каско не се тревожа много, макар че за всяка драскотина човек губи поне 5 дни в разправии.

Като съвети мога да дам следното от личен опит:

Ако ви се налага боядисване - сервиз Тракия е най-доброто което знам, боядисвал съмси голфа навремето там, а и фирмения ня Шкода е там. Чудесно се справят, почти никакви забележки

Бягайте от сервиз СТАРТ до ХЕИ и сервиз АНГЕЛОВ - режат глави, ама до кръста

Качествен стенд - сервиза Кастрол в Каршака, но пригответе пари здраво за всяка услуга и там. Иначе си струва - стенда е много важно нещо.

Карам корса.Казват ,че била корсата убиец,защото имам книжка от 3 мес и съм блондинка :bgrin: Иначе зареждам бензин където ми падне.На сервиз-само в SACHS на рогошко.Само оригинални части,гаранция а и безплатно тестване на амортисьори.

Качествен стенд - сервиза Кастрол в Каршака, но пригответе пари здраво за всяка услуга и там. Иначе си струва - стенда е много важно нещо.

Преместиха го май кастрола, и аз там ходех за стенд преди.

teddy, sachs са главорези, там само да си тествам амортисьорите

Аз си карам "Пасат"-че и то на гази моето скромно мнение е следното:

1.За гориво : Shell,OMV,Eko пертолиум и Петрол,нот те са доста нариадко с газ колонки

2.Части: конкретно за WV,Audi,Seat и т.н. магазина SNT на бул."България" до магазин "Нева",най-евтино за качествени части,ina`e serвиза ин не струва

3.Сервизи: за ЕЛКОН - сервиз "Формула" в Кючука,просто нямам думи за тези хора ,много добре работят,преди имах Nissan и за него ми правиха перфектна регулировка

Иначе за окачване ходя в един ,за съединител в друг ,за ел в трети и т.н.

WARNING: :angry1 не ходете в оторизираниа сервиз на WV,Audi,Seat освен ако не ви се налага :angry1 ,това са хора които за много пари ти слагат боклуци и ти скапват колата :angry1 :angry1 .Изпитвал съм го на собствен гръб ,не веднъж :angry1

4.Иначе за всякакви консумативи с много обикаляне и питане.Сега има един сервиз( до детски свяВ в Тракия) имат хубаво масло Shell, внос от Австрия и на хубави цени,проверено е

По въпроса за маслото опарих се от фалшификати в лъскави опаковки затова сега си карам с Приста Super Benzin ... Не че е гаранция но е българско и явно нямат мерак да го фалшифицират :punk

Аз карам Пежо и ходя в сервиза зад МакДрайв на Марица - бившата газстанция Милениум.Най-хубавото в този сервиз е, че не се занимавам с обикаляне по магазините за части - тази работа си я вършат майсторите.Много съм доволен от тях - не са скъпари и за всяко нещо, което правят дават гаранция.Само за накладките ходя в един сервиз в началото на Пещерско, от който също съм много доволен.

Az karam na ba6tata peugeot tdi 1,9 i dosq si4ko ba6tata si vzima ot magazina na Peugeot na bul Bulgariq mislq 4e se kazva do magazina na Denyl.Parite si zaslujavat za ka4estvoto i sigurnostta...No da 4ukam na durvo dosq ne se e nalagalo ne6to po seriozno ot 4 nagrevni sve6ti.A ina4e diesel samo shell v-power vupreki 4e e po skup zaslujava si.

Дали си заслужава ? Аз тук някъде имах една статия от ауто билд, специално за v-power горивата на шел, чието заключение беше, че не си струва на фона на минималното подобрение.

VW Polo,бензин от Shell,смяна на разни консумативи в SNT/на бившата Йорданка Николова,сега май е бул.Източен/.На бензина не мога да му хвана спатиите,понякога е чудесен и просто се усеща,понякога имам чувството,че съм сложил домашна ракия.

Присъединявам се към Warning на kolioeng за фирмените на VW/само над тях имам наблюдение/-съдират ти кожата и се мотат като за световно/за да си купя един мизерен капак за задната броня,който крие скобата,на която се закача въже ме издрусаха 30 кинта,а е едно мъничко парче пластмаса/

ami za avto4asti moga da vi kaja edin novo otvoren magazin v TRAkIA

kazva se DAROS - i se namira zad mebelna kashta v edin blok s magazina AVTOKARAMANOV

zna4i predlagat se samo originalni i izpitani marki 4asti

ako nqma neshto vsi4ko se dostavq v ramkite na minuti, a za redovni klienti pravqt i dobri otstapki - specialno za elektronika, benzinovi pompi, bobini i drugi takiva nai-evtinoto v grada

a za serviz bih vi prepora4al AUVTOPERFEKT - namira se to4no sreshtu BRIKOLAGA - elkon, 4etene greshki, pochistvane diuzi,smqna remaci i filtri

abe vsi4ko po elektronicata i dvigatelq

Хора,искам да ви предпазя от ОГРОМНА грешка като споделя премеждията си в новия сервиз на Ситроен на Карловско шосе, които продължават отдавна, още когато беше на бул.Източен! :angry1

Имал съм честа да карам доста нови коли (Ситроени,всякакви каквито можете да си помислите) такава ми е работата,та да ви кажа не си купувайте Ситроен на лизинг ако ви се наложи!Сервизната подръжка е във въпросния сервиз а

там се отнасят с хората като с боклуци,работят бавно,не са квалифицирани и

още безброй,безброй други недостатъци! :angry1 Няма да крия,че това е любимата ми европейска марка но тези ИЗРОДИ могат да те докарат до там,че да се откажеш да си я купиш дори да имаш желание и средства! Ами това беше,аз си излях гнева(засега) :D :moon:

Btw в Пловдив има ли нещо като клуб на Опел , защото знам че в София има , дори мисля , всяка седмица се събират ...

Има клуб и е доста развит. Даже и срещи си правим. Всяка неделя в 19.00 ОМВ до МОТО ПФОЕ.

Ето линк към клуба, само че до понеделник няма да работи щото сменят домеина или нещо такова. Надявам се да почнете да идвате на срещите :):):)

http://www.opelclub-bg.com/forum

Ето линк към клуба, само че до понеделник няма да работи щото сменят домеина или нещо такова. Надявам се да почнете да идвате на срещите :):):)

http://www.opelclub-bg.com/forum

Този форум го знам не съм заблелязал , че и в Пловдив има ... Е с удоволстие ще посетя събирането и без това ми трябва help да си оправя оветлението на парното :punk

Поздрави :P

аз от скоро съм водач :) за ся не съм зареждал !(само тати го прави:) ) ама има форум на Нисан ако има превържаници на марката :)

форума е тука :)

Хора,искам да ви предпазя от ОГРОМНА грешка като споделя премеждията си в новия сервиз на Ситроен на Карловско шосе, които продължават отдавна, още когато беше на бул.Източен! :angry1

Имал съм честа да карам доста нови коли (Ситроени,всякакви каквито можете да си помислите) такава ми е работата,та да ви кажа не си купувайте Ситроен на лизинг ако ви се наложи!Сервизната подръжка е във въпросния сервиз а

там се отнасят с хората като с боклуци,работят бавно,не са квалифицирани и

още безброй,безброй други недостатъци! :angry1 Няма да крия,че това е любимата ми европейска марка но тези ИЗРОДИ могат да те докарат до там,че да се откажеш да си я купиш дори да имаш желание и средства! Ами това беше,аз си излях гнева(засега) :D  :moon:

Карам Ситроен Ксантия 1,9ТД, 1995 година. И за краткото време откакто я имам вече пообиколих няколко сервиза та се поосвестих малко по темата.

и мен ме предупредиха да стоя надалеч от ситроенския сервиз на Карловско. оттам единствено си поръчвам джаджички които не съм намерил никъде по морги или други магазини. ама веднъж за майтап ги питах да ми дадат ориентировъчна цена за смяна на хидравлично масло и не можаха да ми кажат! а аз пък ги отрязах че без предварително заявена крайна цена колата ми няма да влезе никога при тях и си тръгнах.

сега ходя в сервиза на бул. "Марица" зад Макдрайва. много съм доволен. единствения сервиз, в който ми оценяват наложителността на ремонтите реално, защото след като оправихме най-фрапантните неща спокойно ми казаха, че с другите мога да си карам без притеснения, докато не реша да бъда перфекционист и да ги доизкусуря и тях. Препоръчвам сервиза на всеки, който кара ситроен или пежо, защото работят много качествено и не се стряскат от типично "френските" инженерни решения, т.е. не точат зъби да ти отрежат главата за минимални ремонти "защото нинамсикоя част много трудно се достигала", което чух в сервиза при Петко, срещу новата сграда на ПУ.

Дали си заслужава ? Аз тук някъде имах една статия от ауто билд, специално за v-power горивата на шел, чието заключение беше, че не си струва на фона на минималното подобрение.

Ami vsu6tnost specialno za diesel V-power dokolkoto imam info tva e diesel+podobritel i kato smetnah s ba6tata tuka ako naliv aobiknoven diesel i sloji dobavka i samo ako naliva V-power izliza edno i su6to samod eto hamalogiqta pri purviq avriant e po-golqma ai naistina se use6ta podobrenieto specialno na na6to 1,9tdi dosta poe4e durpa...

Препоръчвам сервиза на всеки, който кара ситроен или пежо, защото работят много качествено и не се стряскат от типично "френските" инженерни решения, т.е. не точат зъби да ти отрежат главата за минимални ремонти "защото нинамсикоя част много трудно се достигала", което чух в сервиза при Петко, срещу новата сграда на ПУ.

Петко Танев ме е спасявал не един път!(но като цяло си прав)

Ami vsu6tnost specialno za diesel V-power dokolkoto imam info tva e diesel+podobritel i kato smetnah s ba6tata tuka ako naliv aobiknoven diesel i sloji dobavka i samo ako naliva V-power izliza edno i su6to samod eto hamalogiqta pri purviq avriant e po-golqma ai naistina se use6ta podobrenieto specialno na na6to 1,9tdi dosta poe4e durpa...

Разликата е, че ти като си я сипваш знаеш какво и колко сипваш.

Защото "почиства дюзите" (при бензина ) мен не ме устройва, за 20 лева ще отида да ми ги почистят идеално.

Този форум го знам не съм заблелязал , че и в Пловдив има ... Е с удоволстие ще посетя събирането и без това ми трябва help да си оправя оветлението на парното  :punk

Поздрави  :P

Ще те чакаме и ще ти помогнем с удоволствие. Какво караш ти?

CooLMaX да те питам аз като има стандартен километраж , там гориво , вода и така нататък , мога ли да го сменя с километраж който е с оборотомер и дали правилно ще отчита оборотите

Поздрави :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...