n_ikito Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Здравейте, можете ли да ми кажете колко е приблизителния бал с който бих могъл да вляза в специалност „Магистър по компютърни технологии и приложно програмиране“ в ТУ-София? Относно оформянето на бала имам питане по последната точка: 4. За всяка специалност с решение на Факултетния съвет се дават до 10 точки. По преценка на Факултета те могат да включват например участие в научна конференция, публикувана статия, изучавана определена дисциплина или група дисциплини, завършен определен Университет и много други. Максимален брой точки – 10 - та тук една препоръка от предния ВУЗ би ли се взела предвид? Можете ли да ми кажете и колко места се отпускат за магистратурата? Също така ако някой от вас е в тази специалност, може ли да ме "светне" по въпроса с кой език за програмиране се работи в предмета "Проектиране и разработка на Windows базирани приложения" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Доколкото разбирам си гледал сайта на училището.В него преди време се бях натъкнал на такава информация(може да се лъжа).Но 100% пишеше за 1 място по специалност колко души се борят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Въпроса ми беше за бала ... Колкото до това колко хора се борят за място - доста рових из сайта и не успях да видя такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Въпроса ми беше за бала ...Колкото до това колко хора се борят за място - доста рових из сайта и не успях да видя такова нещо <{POST_SNAPBACK}> бала се образува след като се преброят подалите заявление кандидати. първите 28 или 30 класирали се (зависи каква бройка е определена за текущата година за държавна поръчка) влизат в държавна поръчка, останалите записват платено докато не му писне на декана на факултета. за сведение и ориентация тази година в комуникациите балът за влизане дръжавна поръчка беше над 86, защото имаше много голям наплив. за компютрите мисля че беше с една или две точки повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.