Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно магистратура в ТУ София

n_ikito

Recommended Posts

Здравейте, можете ли да ми кажете колко е приблизителния бал с който бих могъл да вляза в специалност :)

„Магистър по компютърни технологии и приложно програмиране“ в ТУ-София?

Относно оформянето на бала имам питане по последната точка:

4. За всяка специалност с решение на Факултетния съвет се дават до 10 точки.

По преценка на Факултета те могат да включват например участие в научна конференция, публикувана статия, изучавана определена дисциплина или група дисциплини, завършен определен Университет и много други.

Максимален брой точки – 10

- та тук една препоръка от предния ВУЗ би ли се взела предвид?

Можете ли да ми кажете и колко места се отпускат за магистратурата?

Също така ако някой от вас е в тази специалност, може ли да ме "светне" по въпроса с кой език за програмиране се работи в предмета "Проектиране и разработка на Windows базирани приложения" ?

Доколкото разбирам си гледал сайта на училището.В него преди време се бях натъкнал на такава информация(може да се лъжа).Но 100% пишеше за 1 място по специалност колко души се борят.

Въпроса ми беше за бала ...

Колкото до това колко хора се борят за място - доста рових из сайта и не успях да видя такова нещо :blink:

• 3 weeks later...
Въпроса ми беше за бала ...

Колкото до това колко хора се борят за място - доста рових из сайта и не успях да видя такова нещо  :blink:

бала се образува след като се преброят подалите заявление кандидати. първите 28 или 30 класирали се (зависи каква бройка е определена за текущата година за държавна поръчка) влизат в държавна поръчка, останалите записват платено докато не му писне на декана на факултета.

за сведение и ориентация тази година в комуникациите балът за влизане дръжавна поръчка беше над 86, защото имаше много голям наплив. за компютрите мисля че беше с една или две точки повече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...