Jump to content
BulForum.com

Decoder za HBO+...

Alkaios

Recommended Posts

:punk

Zdraveite otnovo.Naskoro do4uh, 4e syshtestvyval software,koito uspqval da decodira pove4eto ot codiranite translirani programi po Evrocom Cable Bulgaria-tova vklu4valo:HBO,Canal+ i ostanalite sportni programi.Interesno mi e tova dali e samo sluh ili sashtestvuva naistina takuv software,izvun oficialnite ustroistva predlagani ot cabelniqt operator.Vsqko mnenie po vaprosa bi mi bilo mnogo inetersno, a nadqvam se ne samo na mene, no i na ostanalite users tyk.Takache

vseki ,loito se 4uvstva kompetenten po tozi vupros e dobre doshyl da postva tuka.

ThaNKS IN ADVANCE.

P.S Nadqvam se i nekoi ot Developerite na saita da vzemet otnoshenie po vaprosa,ako imat nujnata informaciq po vaprosa estestveno;-).Ili da mi pishat directno na : naskomake@yahoo.com

Ако предположим, че някой от "Dev-овете на сайта" съвсем случайно работи в Евроком, която е и кабелна телевизия как очакваш точно тази тв сама да се прецака? Както и да е :) Можеше евентуално да е проблем ако имаше Решение на твоя проблем.

Тема за HBO вече имаше и дори по сайта някъде има качени декодери, които частично и май незадоволително декодират ХБО...

http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=920&hl=decoder

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...