Alkaios Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Zdraveite otnovo.Naskoro do4uh, 4e syshtestvyval software,koito uspqval da decodira pove4eto ot codiranite translirani programi po Evrocom Cable Bulgaria-tova vklu4valo:HBO,Canal+ i ostanalite sportni programi.Interesno mi e tova dali e samo sluh ili sashtestvuva naistina takuv software,izvun oficialnite ustroistva predlagani ot cabelniqt operator.Vsqko mnenie po vaprosa bi mi bilo mnogo inetersno, a nadqvam se ne samo na mene, no i na ostanalite users tyk.Takache vseki ,loito se 4uvstva kompetenten po tozi vupros e dobre doshyl da postva tuka. ThaNKS IN ADVANCE. P.S Nadqvam se i nekoi ot Developerite na saita da vzemet otnoshenie po vaprosa,ako imat nujnata informaciq po vaprosa estestveno;-).Ili da mi pishat directno na : naskomake@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Ако предположим, че някой от "Dev-овете на сайта" съвсем случайно работи в Евроком, която е и кабелна телевизия как очакваш точно тази тв сама да се прецака? Както и да е Можеше евентуално да е проблем ако имаше Решение на твоя проблем. Тема за HBO вече имаше и дори по сайта някъде има качени декодери, които частично и май незадоволително декодират ХБО... http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=920&hl=decoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkaios Posted August 22, 2003 Author Share Posted August 22, 2003 10x za infoto bro vse pak smqtam znaesh az sum si Newbie:-) Shte se porovq,kolkoto pozvolqva;-)p See you soon;-) best regards- The politics is The Politic Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 Ako nqkoi e lubopiten kak se zakodira signala moje da pogledne tuk. Tova e oficialniq sait na proizvoditelq na cokira6tite/decodira6tite sistemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.