Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

prodavam ancuzi komplekt (gorni6te i dolni6te) 4isto novi s etiketite. ima na izvestni marki avtomobili i na LOTO. cvetovete sa 4erno s 4erveno; 4erno 4erveno i bqlo; na Ferari e bqlo i 4erveno; ima na mercedes;razmerite sa L,M,LS s potplata

CENA 40 lv

prodavam ancuzi komplekt (gorni6te i dolni6te) 4isto novi s etiketite. ima na izvestni marki avtomobili i na LOTO. cvetovete sa 4erno s 4erveno; 4erno 4erveno i bqlo; na Ferari e bqlo i 4erveno; ima na mercedes;razmerite sa L,M,LS s potplata

CENA 40 lv

Интересува ме на Лото модела,а само такива размери ли ще получиш.

znam 4e snimkite bqha dosta golemi napravo frapira6to golemi. ama kakto vika6e BABA "da se vidi we moito mom4e" :))))) i ramerite znam samo l,m,ls do dva pyti xxl

bmw - prodadeni

opel -(bqlo i 4erveno)? - 45lv.

ferari - bqlo 4erveno - 45 lv.

mercedes- - 45 lv.

lotto - 4erno 4erveno i bqlo - 40 lv.

ima modeli za momi4eta

ima samo dolni6ta

skoro o4akvaite katalog (moje bi o6te utre)

znam 4e snimkite bqha dosta golemi napravo frapira6to golemi. ama kakto vika6e BABA "da se vidi we moito mom4e" :))))) i ramerite znam samo l,m,ls do dva pyti xxl

bmw - prodadeni

mercedes-                      - 45 lv.

eiii imam zaqvka za mercedes mislq 4e "M"6te mi e dobre

kak da se svarjem?

bmw - prodadeni

mercedes-                      - 45 lv.

na bmw shte poluchavash lio pak

:beerchug :beerchug

• 1 month later...

vry6tam se otnovo v igrata no za syjalenie imam samo edin edinstven Ancung i toi e na ferari razmer XXL po princip sa go kupuvali za men no mi e golqm i go prodavam. cena 40 lv.

P.S. mnogo e qk

vry6tam se otnovo v igrata no za syjalenie imam samo edin edinstven Ancung i toi e na ferari razmer XXL po princip sa go kupuvali za men no mi e golqm i go prodavam. cena 40 lv.

P.S. mnogo e qk

kolko e goliam gore dolo i kade moje da se meri i vidi

dai kolko santimetra stava v krasta kato go razpane6 dokrai i dali 6te stane za viso4ina 194

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...