Uvigii Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 //off ...тука вече заприличахме на дата.бг, всеки си хвали боклучавото дъно, което някой го е излъгал да си купи.... Еми да де ... нали и аз това казвам ... Излъгъл ви е някой и вие на свой ред да не сте единствените прее*** се опитвате да набутате други хора с истории за дъно на годината и т.н. Та да си кажа де .. аз имам и Виа и НФ дънца от НФ определено не съм доволен, може да е по-бързо (с части от процента) , но е по-БЪГАВО !!! Спирам да пиша Блаженни са Вярващите ! или както го е казал Shit Те хората са малоумни и затова взимат NF2 То има и още един дето вика Вервайте ми .... Еми вервайте като четирикраки дето блеят ... Uvigii, гледам преди малко си се регнал , успокой малко тона ... ... как ме уплаши с уарн и бан ... хех - Еми не ми пука така да бъде ! btw.:какво значи виа сокет - тва някакав филм ли е какво ли е ? Или СПЕЦ термин НЕКАВ ? Еми спецове дето с 1 дъно са боравили какви спецове сте бе хора ?!!? Имал той едно дъно ... и вече компетентен по въпроса -Смях , смях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Uvigii Би ли споделил с нас какво е по-бъгаво,Данеби драйвера който не можа да го подкараш под 2к.Или може би дъното има по големи възможности за клок с тези отключени шини на Пци/Агп или по хубав звук от MCP-T.А пък на чичо Том ако вярваш може да те накара да си купиш PChips с Сис чипсет,тази страница определено я пропускам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 //off btw.:какво значи виа сокет - тва някакав филм ли е какво ли е ? Или СПЕЦ термин НЕКАВ ? Еми спецове дето с 1 дъно са боравили какви спецове сте бе хора ?!!? Имал той едно дъно ... и вече компетентен по въпроса -Смях , смях ... <{POST_SNAPBACK}> виа сокет А <{POST_SNAPBACK}> Милия, неможе и да чете даже...Пък и аз не те плаша, само се опитвам да ти обясня, че тук сме се събрали възпитани хора, спазваме добрия тон и се дразним като дойдат разни бушмени като теб, които смятат, че ядем доматите с колците и се правят на голяма работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Ок Ок, господин обут папагал ...Може да имате каквото си искате мнение ..., но за разлика от Вас господата от Tom's са доказали своята безпристрастност! Между друго на колко системи се базира така щедро обляното Ви с помии мнение (ама твоята не се брои- защото никога няма да си признаеш, че е бъгава... и тази на съседа също не се брои 1 инстал на Боза не дава реална представа)? то май става като онзи виц със индианците ... "- Абе не знам колко ще е студена тази зима ама като гледам индианците как събират дърва -доста студена ще е ." Лошо е, че набере ли една папагалщина скорост - няма спиране... и колкото повече си папагалстват един на друг - толкова повече си вярват... показваш им факти - били лъжливи ... Ааа и между другото е прието при представяне на Българския език в писмен вид да се ползва буквата Ч а не цифрата 4. <{POST_SNAPBACK}> Ми не знам кой е папагала , ти цитираш 4ужди изказвания тестове и мнения , мойте заклю4ения се базират на наблюдения на над 250 машини за последните 3 години от който над 200 сглобени инсталирани и поддържани само от мен , а ти си вярвай на ТОМ'с аз предпо4итам да вярвам на о4ите си Изказванията ти лъхат на запален 4итател на вестник компютри ,непропуснал нито един брой от 6 месеца насам ...а също и глупостите на 4и4о ТОМ , НО не и на 4овек сглобил и тествал поне един компютър ! А забравих ,за " 4" и "ч" , ами всички си имаме слаби страни , аз понякога по навик пиша 4 вместо ч , но знам че не съм прав, а ти си по- тежкия случай - ти пишеш глупости ,но не знаеш че не си прав ...а най-лошото е че не искаш да го приемеш И както ти написаха по-горе , лошото в цялата работа е не 4е ти си заблуден ...а 4е може да заблудиш някой който не е толкова навътре и вземе да повярва на глупостите ти ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvigii Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Би ли споделил с нас какво е по-бъгаво,Данеби драйвера който не можа да го подкараш под 2к. Не, не е драйвера който не си успял да подкарaш под 2к ... по големи възможности за клок ... Съгласен .. това какво общо има със стабилността ?!!? //OFF ...разни бушмени като теб... това обида ли трябва да е ?!?! Ами господин културен, не се засягам! Най много като почтен бушмен да хапна някой ПАПАГАЛ за закуска. И преди да ми говорите за това колко сте възпитани във този форум бихте ли си направили труда да проследите хронологията на разговора ?! Или Ви е прекалено трудно ... ? Ами да Ви улесня тогава ... почва отгоре и продължава надолу .. има и часове и дати ... ( и като ти се изпраскат - най нормалното дори да си бушмен е да си отговориш нали ?!? Е друг е въпроса, че не крякам в синхрон със всички папугай и това явно ви изнервя ? А ?) А... има и 1 нещенце дето се нарича OFFTOPIC ами вие тва си го знаете ... интересно, че само на теория . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Е друг е въпроса, че не крякам в синхрон със всички папугай и това явно ви изнервя ? А ?) <{POST_SNAPBACK}> Мен ли4но не ме изнервя , озада4ава ме ! Питам се какъв ли комплекс избиваш , като се опитваш да спориш за неща който съвсем не са ти ясни ...с хора много по-запознати от теб с материята ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Абе ти акъл имаш ли бе? Естествено, че от VIA по хубаво няма! Биле платили на Tom's hardware Guide ??!!!! Чуваш ли се какво говориш! Това да не ти е България? Дадеш 10 лв на някой и си готов... ако Tom's hardware Guide бяха подкупни мислиш ли, че някой щеше да е чувал за сайта им?! Точно затова са известни, защото са абсолютно обективни! Това, че ти не искаш да признаеш, че си се набутал като си си взел nForce си е твой проблем! От де разбра че са бъгави? Имал ли си някога VIA? Или си го чул в кварталния Гейм-клуб от лапетата дето мама и тате им купили РС за нова година и се надпреварват да се хвалят кой какво има.И като в заключение ще ви кажа, че съм администратор на мрежа от около 30 компютъра и преинсталирам толкова често Windows-и, че вече ми се повръща като видя "Windows Setup". Има какви ли не компютри, но по безпроблемна инсталация от Intel платформите няма. Не че съм им фен. И аз съм с АМД, но това е истината. А nForce определено правят проблеми сравнени с КТ-тата. Само погледнете от кога нВидиа прави чипсети и от кога ВИА. Традициите са си традиции. <{POST_SNAPBACK}> Приятелю , не с еобиждай ама имам един познат дето на монитора викаше компютър беше администратор в зала с 40 компютъра и за около 1 час преинсталираше windows-a на вси4ки компютри в залата ...... е не беше факир ....бяха го нау4или да връща имиджи с Нортън гост -а играе много добре CS и можеше да отбелязва кой комп колко време е ба4кал , беше най оправния администратор с най - малко оплаквания от него , при най малкия проблем - връщаше имиджа с госта и компа беше готов за минути ...докато другите по4ваха да се майстореят и отиваше поне 30 мин, докато се отстрани проблема Така 4е този ти довод , 4е разбираш от Нфорс и ВИА защото си админ. в зала за сега според мен -издъхва А този довод : "Само погледнете от кога нВидиа прави чипсети и от кога ВИА" няма да го коментирам изобщо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Мен ли4но не ме изнервя , озада4ава ме ! Питам се какъв ли комплекс избиваш , като се опитваш да спориш за неща който съвсем не са ти ясни ...с хора много по-запознати от теб с материята ! <{POST_SNAPBACK}> Май не му е само един комплекса на момчето, аз лично се отказвам да споря с човек, който пише с такъв тъпанарски тон. Предлагам и останалите да направят така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_malkia_87 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 P4 titan-GIGABYTE-nqma gre6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Да П4 титан е супер дъно за АМД. Пич хубаво, че искаш да трупаш постове ама гледай за какво си говорим първо преди да пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Май не му е само един комплекса на момчето, аз лично се отказвам да споря с човек, който пише с такъв тъпанарски тон. Предлагам и останалите да направят така. <{POST_SNAPBACK}> Ами приема се , той @Backbone ве4е го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.