Jump to content
BulForum.com

VGA FX5200,128MB/128Bit/8x

Recommended Posts

prodavam tazi video karta Axle FX5200/128Mb/128bit/8x

o6te snimki FX5200

i tazi - FX5200

kartite rabotqt perfektno,ostanaha sled upgrade,garanziq nqma

tzena 60 lv.

v momenta imam nali4ni dva broq ,ednata e sas pameti -Elexir

a drugara sas - hуnix - PRODADENA

6te izpolzvam temata i za slednoto :

tarsq ram 128 ili 256 MB PC100 ili 133 da varvi na stara baraka

vazmojno nai tanko i HDD do 10 GB rabote6to bez problemi

aa 6tqh da zabravq i nqkva VGA okolo min. 4 mb zadaljitelno na AGP

еее. пак сте се оляли с цени ми тя нова в моста малко над 40$

вие сте им смъкнали кожицата в някоя комп. зала и сега  ги  продавате кат нови , големи тарикати сте ве .....или може би предлагате някоя друга устна услуга с картата 4е я давате на такава цена :)

за това  предлагам 45 лв . и допълнителна услуга не искам :) .

[offtopic] sorry за офф топик-а ма немога да не се сдържа да кажа, че ФОРУМА си има ПРАВИЛА, които трябва да се спазват :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl:

[/offtopic]

[offtopic] sorry за офф топик-а ма немога да не се сдържа да кажа, че ФОРУМА си има ПРАВИЛА, които трябва да се спазват  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:  :excl:

[/offtopic]

Спазвам ги ве пи4 , давам оферта ...като преди това се обосновавам за нея , а ти какво си се загрижил , нали си купува4 ...или може би не си купува4 ами повдига4 на теми само ...да не би да са твой и да симулираш интерес тук !

Star_net, то всичкото хубаво батка, ама все пак това е без никаква гаранция. Парите не са никакви, а гаранция, че няма да ми изпуши на втория ден - също никаква. Все пак 60 лева за два дена работа.... Дай поне някаква гаранция. Един месец да е - то стига....

Star_net, то всичкото хубаво батка, ама все пак това е без никаква гаранция. Парите не са никакви, а гаранция, че няма да ми изпуши на втория ден - също никаква. Все пак 60 лева за два дена работа.... Дай поне някаква гаранция. Един месец да е - то стига....

kartite sam gi kupuval septemvri-oktomvri 2004 g.po pritzip imat garanziq no izob6to neznam kade e ,vzimani sa s drugi 4arkove i zatova sam q otpisal.

ako ti stiga moqta garanziq davam im 3 mesetza garanziq.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...