Jump to content
BulForum.com

Можете ли да ме упътите?

Mr_Vain

Recommended Posts

Здравейте, трябва да стигна до "голяма търговска база" (или нещо подобно) склад 422. Доколкото разбрах е някъде в кв. Тракия. Ако може да ми я посочите на bgmaps ще бъде супер.

Благодаря :)

P.S. Съжалявам за тъпата тема, но трябва да стигна до там, а идея си нямам къде е.

И на мене ми дойде това на ум, но от центъра сигурно ще ми вземат 5-6лв :( или бъркам?

а аз ще питам още по тъпо нещо .......Къде са зала Академин и зала Олимпиада ???

предлагам темата да се пинне и да се пита тук ако не знаете как да стигнете до някое място ;)

opredeleno nqma da ti zemat tolkova pari :D obajda6 se na elmata (6665) i si gotov ( za svedenie az do selo koeto e na ~15km ot tabela do tabela a az tragvam ot smirnenski stava ~20km mi zimat kam 13lv) a i ima i drugo ne6to tozi koito te zeme dori da ne znae kade e to4no se obajda po radiostanciqta i vse nqkoi 6te mu kaje kade e az taka namerix kurierskata firma ekont koqto e na maikasi v p*****a

а аз ще питам още по тъпо нещо .......Къде са зала Академин и зала Олимпиада ???

предлагам темата да се пинне и да се пита тук ако не знаете как да стигнете до някое място  ;)

Академик се намира до мебелна къща,ако ти говори нещо.като тръгнеш от ВСИ-то в посока Асеновград,се пада вдясно на кръстовището на мебелна къща.

А олимпияда мисля,че беше тази до басейн Нептун,в кючюк париж.

opredeleno nqma da ti zemat tolkova pari :D obajda6 se na elmata (6665) i si gotov ( za svedenie az do selo koeto e na ~15km ot tabela do tabela a az tragvam ot smirnenski stava ~20km mi zimat kam 13lv) a i ima i drugo ne6to tozi koito te zeme dori da ne znae kade e to4no se obajda po radiostanciqta i vse nqkoi 6te mu kaje kade e az taka namerix kurierskata firma ekont koqto e na maikasi v p*****a

И аз се убих да го търся Еконт-а вчера и накрая им се обадих да дойдат до вкъщи да вземат пакета (излезе ми левче отгоре). Така, че за куриерски услуги е по-добре да ги викнеш ти (ако е малък пакета де), отколкото да даваш пари по таксита.

Aми то далаверта не е да се охарчим за пътни заради някаква дребна работа, а по най - евтиния начин да стигнем до там. Аз например ползвам градски транспорт ако нещо не ми е толкова важно и съм с уеническа карта, въпреки че от 5 години не уча в средно училище :D . zlobil междуградски рейсове няма ли за вашето село :blink:

П.П. Съгласен съм че темата трябва да се пинне.

Aми то далаверта не е да се охарчим за пътни заради някаква дребна работа, а по най - евтиния начин да стигнем до там. Аз например ползвам градски транспорт ако нещо не ми е толкова важно и съм с уеническа карта, въпреки че от 5 години не уча в средно училище :D . zlobil междуградски рейсове няма ли за вашето село :blink:

П.П. Съгласен съм че темата трябва да се пинне.

ima reisowe ama toi e barovec :P

Свърших си работата, оказа се че търговската база не е в кв. Тракия, а се казва Тракия :woot . Намира се на "Брезовско шосе". От пощата до там - 5.40лв. на апарат :(

:woot :woot :woot

Уау. От центъра до брезовско. Викай си таксита само по телефона, че спреш ли ги от улицата дерат яко. Това е все едно половината път до селото на zlobil. :) То това да не е на 10 км. от центъра. На мен за 5 км и половина ми взимат точно 2,50. Значи тъкмо до табелата на zlobil селото. :D Яко са те метнали. Поне 3 да беше.

Е стара ти е информацията, чавдари почти няма( че на градски транспорт частниците им измъкнаха линиите под носа )

xexe vse 1 mi e stara informaciqta po4ite prez sedmica si xoda i rqdko ima 4avdari ama ima :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...