Mr_Vain Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Здравейте, трябва да стигна до "голяма търговска база" (или нещо подобно) склад 422. Доколкото разбрах е някъде в кв. Тракия. Ако може да ми я посочите на bgmaps ще бъде супер. Благодаря P.S. Съжалявам за тъпата тема, но трябва да стигна до там, а идея си нямам къде е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 fa6ta6 1 taxi i mu kazva6 da te zakara tam prosto nqma na4in da ne go znae 6te trqbva da dade6 nqkoi drug lev pove4e ama pone nqma da se zanimava6 da obikalq6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 И на мене ми дойде това на ум, но от центъра сигурно ще ми вземат 5-6лв или бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 а аз ще питам още по тъпо нещо .......Къде са зала Академин и зала Олимпиада ??? предлагам темата да се пинне и да се пита тук ако не знаете как да стигнете до някое място Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 opredeleno nqma da ti zemat tolkova pari obajda6 se na elmata (6665) i si gotov ( za svedenie az do selo koeto e na ~15km ot tabela do tabela a az tragvam ot smirnenski stava ~20km mi zimat kam 13lv) a i ima i drugo ne6to tozi koito te zeme dori da ne znae kade e to4no se obajda po radiostanciqta i vse nqkoi 6te mu kaje kade e az taka namerix kurierskata firma ekont koqto e na maikasi v p*****a Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 а аз ще питам още по тъпо нещо .......Къде са зала Академин и зала Олимпиада ??? предлагам темата да се пинне и да се пита тук ако не знаете как да стигнете до някое място <{POST_SNAPBACK}> Академик се намира до мебелна къща,ако ти говори нещо.като тръгнеш от ВСИ-то в посока Асеновград,се пада вдясно на кръстовището на мебелна къща. А олимпияда мисля,че беше тази до басейн Нептун,в кючюк париж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 opredeleno nqma da ti zemat tolkova pari obajda6 se na elmata (6665) i si gotov ( za svedenie az do selo koeto e na ~15km ot tabela do tabela a az tragvam ot smirnenski stava ~20km mi zimat kam 13lv) a i ima i drugo ne6to tozi koito te zeme dori da ne znae kade e to4no se obajda po radiostanciqta i vse nqkoi 6te mu kaje kade e az taka namerix kurierskata firma ekont koqto e na maikasi v p*****a <{POST_SNAPBACK}> И аз се убих да го търся Еконт-а вчера и накрая им се обадих да дойдат до вкъщи да вземат пакета (излезе ми левче отгоре). Така, че за куриерски услуги е по-добре да ги викнеш ти (ако е малък пакета де), отколкото да даваш пари по таксита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Aми то далаверта не е да се охарчим за пътни заради някаква дребна работа, а по най - евтиния начин да стигнем до там. Аз например ползвам градски транспорт ако нещо не ми е толкова важно и съм с уеническа карта, въпреки че от 5 години не уча в средно училище . zlobil междуградски рейсове няма ли за вашето село П.П. Съгласен съм че темата трябва да се пинне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Aми то далаверта не е да се охарчим за пътни заради някаква дребна работа, а по най - евтиния начин да стигнем до там. Аз например ползвам градски транспорт ако нещо не ми е толкова важно и съм с уеническа карта, въпреки че от 5 години не уча в средно училище . zlobil междуградски рейсове няма ли за вашето село П.П. Съгласен съм че темата трябва да се пинне. <{POST_SNAPBACK}> ima reisowe ama toi e barovec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 Свърших си работата, оказа се че търговската база не е в кв. Тракия, а се казва Тракия . Намира се на "Брезовско шосе". От пощата до там - 5.40лв. на апарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Уха, на мен ми взима 5-6 от тракия до еконт, внимавай какви таксита ползваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Уау. От центъра до брезовско. Викай си таксита само по телефона, че спреш ли ги от улицата дерат яко. Това е все едно половината път до селото на zlobil. То това да не е на 10 км. от центъра. На мен за 5 км и половина ми взимат точно 2,50. Значи тъкмо до табелата на zlobil селото. Яко са те метнали. Поне 3 да беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 ima reisowe ama toi e barovec <{POST_SNAPBACK}> xexe ima reisove we ama lqtoto nqkoi pat kato pusnat nqkav 4avdar deto vatre 12893019283 gradusa ili zimata - 190283901283 gradusa zemi se ka4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Е стара ти е информацията, чавдари почти няма( че на градски транспорт частниците им измъкнаха линиите под носа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Е стара ти е информацията, чавдари почти няма( че на градски транспорт частниците им измъкнаха линиите под носа ) <{POST_SNAPBACK}> xexe vse 1 mi e stara informaciqta po4ite prez sedmica si xoda i rqdko ima 4avdari ama ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 А, сори, аз за градските говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.