DON_CHEFO Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Мен пък хич не ми пука за изборите и в тоя ред на мисли хич няма да излезна от нас за да си дам гласа за поредните "ХИЕНИ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Мен пък хич не ми пука за изборите и в тоя ред на мисли хич няма да излезна от нас за да си дам гласа за поредните "ХИЕНИ" <{POST_SNAPBACK}> Колкото и да обеснявам пак ще има неразбрали и непрочели Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ами че всички са една мафия е горе долу така!!След като гледах днешния сутрешен блок съм твърдо решен да ида да гласувам по една причина!!Неискам тъпото БСП да ме управлява Немога да разбера как хората им вярват на предизборните обещания!!Днес чух че щяли да повишат заплатите с 20% да увеличат и пенсиите да премахнели матурите за завършващите и още сумати такива неща!!То бива да искат пак да заръфат кокъла ама тяхното на нищо не прилича!!!От въздуха ли ще им паднат тея пари или ще ги напечатът!! Ето точно заради такива лъжи призовавам всички да отидем на избори ако неискате никой ЗАЧЕРТАЙТЕ 2 ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ ако пък някой ви допада гласувайте за него!!Но аз твърдо се обевявам против червените защото са пълен въз и супер много лъжат и един съвет НЕГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!! <{POST_SNAPBACK}> Машалла, доволно количество глупости на толкова малко място... 1. НЯМА партия, която да не обещава увеличение на заплатите - това ще се случи напълно и автоматично по инерция след влизането ни в ЕС(Дай боже!... макар да не съм сигурен какво да даде - дали да влизаме или не, но това е друга тема) 2.Матурите са изродения плод на група олигофрени, които си мислят че могат да бъдат законодателен орган.По-лошото е,че според закона наистина МОГАТ... 3.Тея, които досега "ръфаха кокала" така го оглозгаха, че докараха народа до ръба. Аз предлагам да дойдат по-добре БСП, отколкото турците или бивши крадливи министри(ДСБ), или корумпиран кмет с 4-5 дела(ССД) и т.н. САМО МОЛЯ ВИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЯКОГО - КОГОТО ИСКАТЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Машалла, доволно количество глупости на толкова малко място...1. НЯМА партия, която да не обещава увеличение на заплатите - това ще се случи напълно и автоматично по инерция след влизането ни в ЕС(Дай боже!... макар да не съм сигурен какво да даде - дали да влизаме или не, но това е друга тема) 2.Матурите са изродения плод на група олигофрени, които си мислят че могат да бъдат законодателен орган.По-лошото е,че според закона наистина МОГАТ... 3.Тея, които досега "ръфаха кокала" така го оглозгаха, че докараха народа до ръба. Аз предлагам да дойдат по-добре БСП, отколкото турците или бивши крадливи министри(ДСБ), или корумпиран кмет с 4-5 дела(ССД) и т.н. САМО МОЛЯ ВИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЯКОГО - КОГОТО ИСКАТЕ!!! <{POST_SNAPBACK}> В момента ти приказваш много глупости!! Примерно ако си гледал внимателно а ти май не си ОДС не предлага увеличение на заплатите а намаляване на данъците и така се увеличава свободния капитал на даден човек.Ако имаше достатъчно опит щеше да разбереш че нищо не става ей така по енерция както ми го говориш!!Ако оставиш примерно един бизнес да си върви по енерция без да се съобразяваш с новостите ще настъпи фалит а не подем!!По-същия начин ще стане и с европейския съюз!!Ти кво си мислиш че онея са будали и ще на хрантутят за оня де духа ли?? Те ша се спуквват от работа а ние ще получаваме някви си девиденти от Европейския съюз!!Ти явно си нямаш и малка пресдтсава каква е тая органиация!!Нещата които ще се променят е че за всяко едно нещо ще ни наложат квота!!Примерно произвеждате по 200 тона ябълки на година повече неможете и тва е!!Хубавото на това нещо е че европейския съюз няма да допуска мутри които топределят цената на дадени стоки и така малкия производител ще може сам да си определя цените и съответно да получава печалба За матурите много ми е интересно ти на колко години си защото не си го написал на инфото си и тогава ще ти отговоря за тях??? Не тези които сега оправляваха оръфаха колкала а самите червени го направиха!!Не сегашното правителство докара мутрите а червените го направиха!!Не сегашното правителство направиха зърнената криза не при сегашного правителство настъпи хипер инфлацията и още сумати такива факти!!Същтите хора сега искат да вземат власта отново!!БСП са отворили отново големите гърла че 8 години без лапане им стана ташкън и сега искат отново да позамажат гушката!!Няма от къде да дойде това увеличение на заплатите това си е пълен фарс!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.