Jump to content
BulForum.com

Мод-нати кутии???

Recommended Posts

Я вижте това и ми кажете има ли бъдеще! :bgrin: Снимките са правени от един мой приятел и са на компютъра на някакъв негов познат!

ЦЪК1, ЦЪК2,

ЦЪК3,

ЦЪК4.

mortal_dreams said:
ne6to mai linkovete ne ti ba4kat ni6to ne mi otvarq

Пробвай пак на ХИТ.БГ са качени и е много претоварен по това време. От 2-3 път става :)

На мен ги отвори и добре се е получило :P може още да се доизкусури за по-добър външен вид ,но и така става .

emi qko e da.

ama teq tonkolonki v 2-ta kraq ne samo 4e sa 'mizerni` ami i kato bram4i ventilatora do tqh i 6te e o6te po-kofti & spored men i 6te e mnogo po-dobre da se zamenqt s 2 golemi zeleni neon4eta, a zvuka normalno na razstoqni s golemite kolkoni i usilvatela

EDIT:

tva CD star4i grozno ... da mu se izreji lamarinata otgore i da se zapylni dupkata s 1 staklo ili ne6to drugo prozra4ni i 6te stane mnoo qko da se gleda kak se varti CD-to

Ми на Лан Парти 2 имаше един комп направен по същия начин !!Става вапрос за този комп !!Данеби @Rafaello да си взел идеята от там?? :confused

jozo said:
Ми на Лан Парти 2 имаше един комп направен по същия начин !!Става вапрос за този комп !!Данеби @Rafaello да си взел идеята от там?? :confused

Ideiata ne sam ia vzel ot tam stoto tova ne moia PC! Chetete kvo pishe :) I viarno che e ednakva ideiata. Choveka koito go e napravil naistina moje ot tam da e vidial :)

:laughing: Пича който го е сглобявал тва е пълен изрод! :lol: Само не ми стана ясно що колонките тряа да са вградени :confused

@kicko сигурен ли си,че тая снимка е от 2001? Май бая по-отдавна съм я виждал.

RottenBrain said:
:laughing: Пича който го е сглобявал тва е пълен изрод! :lol:  Само не ми стана ясно що колонките тряа да са вградени :confused

Сигурно за компактност ! :D

аз тфа компютърче го видях на лан парти 2 :)

беше много яко :) ама там имаше вда кадето му правят конкоренция ! единия беше в ЩАЙГА а другия в картонена купия :)

Ghetto_Freak said:
аз тфа компютърче го видях на лан парти 2 :)

беше много яко :) ама там имаше вда кадето му правят конкоренция ! единия беше в ЩАЙГА а другия в картонена купия :)

хаха голям майтап наистина и на мен и се стори познат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...