Grosmaster Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Телефона е донесен от Ирландия преди 6м. оригинален Финландски пълен комплект. Батерията е оригинална и ме кара по 4 денонощия, но аз говоря по много, като беше нов караше по 6. Състоянието му е като нов,както и вида. Причината поради която го продавам е че си купих 3G телефон. Към телефона има: - зарядно 220V - кутия с всички ктижки - Hands Free, с което можете и радио да си слушате. - връска за ръка "Nokia" - Много цветни вложки за панела, както и книжка от които можете да си изрежете и други, има и бели вложки ако искате да рисувате или изпринтирате нещо по ваше желание. Снимки на комплекта: ТУК Повече инфо за модела: ТУК Цена: 170лв. Моля не скапваите темата с коментари от рода "Тя нова е еди колко си" Знам нова колко е, и знам че телефона ми е истински и това може да се докаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djovanny Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 DAVAM TI 155 LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Възможен е лек коментар в цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Телефона е донесен от Ирландия преди 6м.оригинален Финландски пълен комплект. Батерията е оригинална и ме кара по 4 денонощия, но аз говоря по много, като беше нов караше по 6. Състоянието му е като нов,както и вида. Причината поради която го продавам е че си купих 3G телефон. Към телефона има: - зарядно 220V - кутия с всички ктижки - Hands Free, с което можете и радио да си слушате. - връска за ръка "Nokia" - Много цветни вложки за панела, както и книжка от които можете да си изрежете и други, има и бели вложки ако искате да рисувате или изпринтирате нещо по ваше желание. Снимки на комплекта: ТУК Повече инфо за модела: ТУК Цена: 170лв. Моля не скапваите темата с коментари от рода "Тя нова е еди колко си" Знам нова колко е, и знам че телефона ми е истински и това може да се докаже. <{POST_SNAPBACK}> na telefona pi6e li 4e finlandski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Нова цена: 165лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 Нова цена: 160лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 Нова цена: 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Нова цена: 140лв. (без коментар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Offtopic: Има едно бутонче "Edit" ама то къде ли се е скрило, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 100 Без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 100 Без коментар <{POST_SNAPBACK}> Абе пич ти нормален ли си? Ходи си вземи някоя 8310 за 100лв. и не ме занимавай с глупости. Посочената цена е твърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Продадена на The`ScorpioN Да си е ползва със здраве Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.