Jump to content
BulForum.com

Харесва ли Ви да ходтие на училище?

jozo

Приятно ли Ви е да ходите на училище  

153 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Наистина в даскало е голям аиляк. И като игнорираме досадните даскали покрай теб има много приятели

Ходенето на училище е наизбежно :) за това се старая и да ми приятно :) А и наистина като се замисли човек не може само ваканции - рано или късно писват :)

Абе аз нямам нищо против да ходя само да не ни караха да пишем и да не ни отрупват с домашни! :angry1 :sick

Учителите просто са :allien

ох как искам да ходя на училище о какъв невероятен ентусиазъм имам да отида на училище в пребъканите рейсове и подивелите даскалици! О как само искам да го изразя този свой ентусиазъм моля ви съберете пари и ми помогнете да си купя един A-10 Thunderbolt четката на моята картина която ще е подобна на Хирошима

ако има яки даскали и добри приятели не е лошо даскалото.То така или иначе и да ги няма тия работи човек все трябва да ходи за да научи нещо щото в днешно време без образование за никъде не си :)

К'во по-яко от т'ва???

Ходиш в даскало, научаваш разни полезни и безполезни работи, виждаш се с приятели, малко баскетче правите и си ходите.

Щеше да е върха ако не те изпитваха, когато нищо не знаеш(при мен винаги :P ) Иначе от мойте даскали само 1-2 са бъгнати :allien и като цяло не е зле :wir

Наистина това са най-хубавите години :) Преди не вярвах, но сега съм убеден :P До 11-ти клас се чудехме как да избягаме от даскало и да висим по кафета, а в 12-ти клас се получи точно обратното - чудехме се как да прекараме повече време в даскало, защото усещахме, че като завършим вече нищо няма да е същото :cry

Много ми липсва тръпката от училището - как да се покриеш като си се чупил от час, как да излъжеш класния за поредната "забравена" бележка, как целия клас прави бойкот на някой даскал, докато не го сменят (в 9-ти клас сменихме 8 класни :D ), как правихме всевъзможни глупости и постоянно бяхме на мушката на директори и учители...Много яко беше :love А като си спомня абитуриентската... :cry :cry :cry

Аз обичам да ходя на училище, е понякога не ми се ходи, заради контролни или други подобни, но като цяло ми е приятно. Сегашният ми клас е страхотен и всеки ден е изпълнен с весело настроение :P Не ми се ще да се разделяме, но... Някой ден и това ще стане...

Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата :)

Това според мен са пълни глупости.Има хора които са с више образование и са сервитиори или таксиджии,а има доста хора които са с средно образование и това не им пречи да имат много пари.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...