sMARTBomber Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 sMARTBomber ти не си ли малко големичък за училище. Големичък съм ама "малко", а нали и темата "рулира"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 da we ..men me kefi u4ili6teto 6tot ako nqma ko da prai6 ( kakto 4esto stava prez vakanciite) umira6 ot tupotiq ...pak v daskalo e ailqk ....osobenno v THVPto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Наистина в даскало е голям аиляк. И като игнорираме досадните даскали покрай теб има много приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Bez y4ili6te e kofti se pak po 4ql den da visi6 pred PC-to e tapnq Ina4e sled sqka vakan4iq mislq za sledva6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Mejdu4asiqta v u4ili6te sa nai ludi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Драйфа ми се вече от тва даскало! Четири глупави седмици ми остават до завършване и не се трае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Оф кви са тия зубърски въпроси в тоя форум...само депресирате с текива въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ходенето на училище е наизбежно за това се старая и да ми приятно А и наистина като се замисли човек не може само ваканции - рано или късно писват Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Абе аз нямам нищо против да ходя само да не ни караха да пишем и да не ни отрупват с домашни! Учителите просто са :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 ох как искам да ходя на училище о какъв невероятен ентусиазъм имам да отида на училище в пребъканите рейсове и подивелите даскалици! О как само искам да го изразя този свой ентусиазъм моля ви съберете пари и ми помогнете да си купя един A-10 Thunderbolt четката на моята картина която ще е подобна на Хирошима Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 ако има яки даскали и добри приятели не е лошо даскалото.То така или иначе и да ги няма тия работи човек все трябва да ходи за да научи нещо щото в днешно време без образование за никъде не си Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Пак хубаво, че има и хора,на които им харесва, че са и болшинство..значи не сме чак толкова зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 К'во по-яко от т'ва??? Ходиш в даскало, научаваш разни полезни и безполезни работи, виждаш се с приятели, малко баскетче правите и си ходите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Щеше да е върха ако не те изпитваха, когато нищо не знаеш(при мен винаги ) Иначе от мойте даскали само 1-2 са бъгнати :allien и като цяло не е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Не обичам, защото няма момичета. Ако имаше с кеф стях да ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 az glasuvah za " ДА " za6toto kato ida na u4ili6te i po cql den piq bira i pliu6ta cigari i si pravim muhabet s priqteli. BTW ot MGto sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Наистина това са най-хубавите години Преди не вярвах, но сега съм убеден До 11-ти клас се чудехме как да избягаме от даскало и да висим по кафета, а в 12-ти клас се получи точно обратното - чудехме се как да прекараме повече време в даскало, защото усещахме, че като завършим вече нищо няма да е същото Много ми липсва тръпката от училището - как да се покриеш като си се чупил от час, как да излъжеш класния за поредната "забравена" бележка, как целия клас прави бойкот на някой даскал, докато не го сменят (в 9-ти клас сменихме 8 класни ), как правихме всевъзможни глупости и постоянно бяхме на мушката на директори и учители...Много яко беше А като си спомня абитуриентската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 kato niama kvo da se pravi gotino ei taka da hodish za raznoobrazie malko shou i tn...no opredeleno ne i za y4ene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Mogo qsno,4e ne mi se hodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Душата си продавам, отново да съм ученик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Аз обичам да ходя на училище, е понякога не ми се ходи, заради контролни или други подобни, но като цяло ми е приятно. Сегашният ми клас е страхотен и всеки ден е изпълнен с весело настроение Не ми се ще да се разделяме, но... Някой ден и това ще стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 по принцип -да утре - не Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата <{POST_SNAPBACK}> Това според мен са пълни глупости.Има хора които са с више образование и са сервитиори или таксиджии,а има доста хора които са с средно образование и това не им пречи да имат много пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Do 11 kl ne mi se hode6e ama 12 kl e edno u4ili6te.Samo smqh,kafeta,madami <{POST_SNAPBACK}> Da...i az sym na syshtoto mnenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Как ми се ще да се върне!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.