Jump to content
BulForum.com

Харесва ли Ви да ходтие на училище?

jozo

Приятно ли Ви е да ходите на училище  

153 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Чак да обичам да ходя на не ама поне като ида има с кой да пием кафе пък дали ще учим нещо тва друг вапрос :P :D :P

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Поредна "умна" тема.

Супер безсмислен въпрос!

А защо ли на хората им харесва да ходят на училище?!?!?!?

А защо ли на някои не има се ходи?!?!?!

Колко възможни отговора имат тези два въпроса?

Аз мисля - точно ДВА - на всеки въпрос по един

:spam-die: :spam-die: :spam-die:

На училище е гот - имаш много приятели с които се забавляваш, запознаваш се с мадамите от другите класове, научаваш много полезни неща, който ще ти помогнат в живота - какво по хубаво от това? :) Представете си, ако не трябваше да се ходи на училище?!? Какво щеше да е - тъпотия и малоумници навсякъде, неможе да четеш, незнаеш какво да правиш с живота си, нямаш ориентация, блъскат те отвсякъде, не се запознаваш с нови хора.Това ли искате да е?!?

Какво щеше да е - тъпотия и малоумници навсякъде,

мчи то ся кво е :confused

само искам да попитам как успявате да измислите толкова мноо и тъпи теми? направо имам чувство, че само тва мислите по цял ден :bgrin: :spam-die:

Мен ме кефи ! Иначе е много скука :lol: А и в училище имам много приятели , кеф е всеки Петък в края на деня да се радваш като ненормален , че идва Събота и Неделя :lol: :lol:

Мен ме кефи ! Иначе е много скука  :lol: А и в училище имам много приятели , кеф е всеки Петък в края на деня да се радваш като ненормален , че идва Събота и Неделя  :lol:  :lol:

За петъка и аз съм така.Ина4е е яко.Само кофтито е ,4е става6 много рано.

Ne mi se tragva ot daskalo,a ostavat samo oshte 1 mesec.....Na abiturenskiqt shte placha i shte piq,shte piq i shte placha.....

Ne mi se tragva ot daskalo,a ostavat samo oshte 1 mesec.....Na abiturenskiqt shte placha i shte piq,shte piq i shte placha.....

Да ве кофти тръпка. Казвах си, то няма ми пука за даскалото, ама ся като се замисля и е супер кофти. Уж не ми се учи, ама не искам да завършвам, а то дори не остана :(

Еми че аз мога да ходя на кафета и без да ходя на даскало ... Само някви задръстени (добре де, само 90%) псевдо-учители (ако не извъртя думите ще си го кажа направо - психопати) да ми разправят и обясняват как съм нямало да стана нищо щом не съм знаел кво се получавало от натриев хипонезнамсисулфат и блаблабла ... Абе писва ... Особено ако си в "елитно" училище .... Та ... последно май ше се окаже, че не ми харесва даскалото ... Даже хич ... От 4 клас нещата вече не са същи .... Муаааааа :wacko:

Да трябва да се ходи на училище макари аз рядко се явясвам :huh: се пак някои по горе споменаха ходи пии кафета и се шляи из даскало пак нещо щи влезне в главата ;) ама ако изобщо не ходиш... не знам кво ще излезне тъпо е да пропуснеш година училище защото си останал или нещо такова или пък да обиколиш сички очилища.. :unsure: Аве кво да кажа добре че сме се изучили бележки да може да си праим че да може да си извиняваме отсъствията че да не ни гонят.. :rolleyes:

Еми че аз мога да ходя на кафета и без да ходя на даскало ... Само някви задръстени (добре де, само 90%) псевдо-учители (ако не извъртя думите ще си го кажа направо - психопати) да ми разправят и обясняват как съм нямало да стана нищо щом не съм знаел кво се получавало от натриев хипонезнамсисулфат и блаблабла ... Абе писва ... Особено ако си в "елитно" училище .... Та ... последно май ше се окаже, че не ми харесва даскалото ... Даже хич ... От 4 клас нещата вече не са същи .... Муаааааа :wacko:

Мда прав си може да се ходи по кафета и без да ходиш на училище и за даскалите пак си прав... Наистина е тъпо да казват че нищо няма да излезе от тебе.. Така те изкарват баси тъпанара и аз го мразя тва..!!! :angry1 :sayjin :angry1

Наистина е тъпо да казват че нищо няма да излезе от тебе.. Така те изкарват баси тъпанара и аз го мразя тва..!!! :angry1  :sayjin  :angry1

Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата :)

@ топик - не, не ме кефи да ходя на училище, предпочитам си вкъщи. Но, когато требе да се ходи - ходи се, не се правя на "гъзар"

Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата :)

Мне съм много съгласен... Не вярвам една химия да те направи човек иска се доста повече тръд и късмет и желание де..! ;) Пък и не само сервитиор може да се стане... :P

Ами не мога да определя точно

От една страна ми харесва.По цял ден с фр-тата , научавам нещо.Пък и мама и тати няма да ми хранят децата един ден, така че тряя се учи и да се ходи на училище след това на лекции...

От друга не понасям селския акцент на класната ми по немски.Проблем със ставането аз няям.Даже предпочитам дасъм само 1-ва смяна и 9-ти клас.

Общо взето секи сам си решаа.На тоя свят има нужда от сякви.Няма сички професори да стааме.

щеше да ми харесва,ако няяше частта с учене.....без даскало е бая скучно,но изпитването,домашните (не че праа такиа работи) и контролните са адски непрятни....иначе само заради лафенето и прятелите си заслужава да се ходи :D

Evala..........4e temata e tupa i ima po4ti sa6tata-taka e......Abe,deca,kato ne vi se hodi na daskalo-ne hodete!!!!Vzemete prekusnete be umnici-taka 6te mojete da rabotite ne ot 19 do 60 godini,ami dori po-rano......6toto ako mislite 4e vi 4aka ne6to qko i lesno kato daskaloto-dalboko se lujete :bgrin: :bgrin: :bgrin: Estestveno ve4e kuco i sakato stava student i produljavat qkite godini,ama ne savsem :bgrin: Ama na vas vi e rano za takiva prikazki-Purvo zavur6ete puk togava razsujdavaite....... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...