jozo Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Чак да обичам да ходя на не ама поне като ида има с кой да пием кафе пък дали ще учим нещо тва друг вапрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Има подобна тема ако не и същата! ВИЖ ТУК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetistiq Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Цццц...леле, какво бъдеще ни очаква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Поредна "умна" тема. Супер безсмислен въпрос! А защо ли на хората им харесва да ходят на училище?!?!?!? А защо ли на някои не има се ходи?!?!?! Колко възможни отговора имат тези два въпроса? Аз мисля - точно ДВА - на всеки въпрос по един Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Само ще ви кажа че това са най-хубавите години от живота ви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Do 11 kl ne mi se hode6e ama 12 kl e edno u4ili6te.Samo smqh,kafeta,madami Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 На училище е гот - имаш много приятели с които се забавляваш, запознаваш се с мадамите от другите класове, научаваш много полезни неща, който ще ти помогнат в живота - какво по хубаво от това? Представете си, ако не трябваше да се ходи на училище?!? Какво щеше да е - тъпотия и малоумници навсякъде, неможе да четеш, незнаеш какво да правиш с живота си, нямаш ориентация, блъскат те отвсякъде, не се запознаваш с нови хора.Това ли искате да е?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Какво щеше да е - тъпотия и малоумници навсякъде, <{POST_SNAPBACK}> мчи то ся кво е само искам да попитам как успявате да измислите толкова мноо и тъпи теми? направо имам чувство, че само тва мислите по цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 аз обичам да хода-там е шоу, а когато има кофти ден, си взимам малко отпуска. Супер яко си е тва даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Мен ме кефи ! Иначе е много скука А и в училище имам много приятели , кеф е всеки Петък в края на деня да се радваш като ненормален , че идва Събота и Неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Мен ме кефи ! Иначе е много скука А и в училище имам много приятели , кеф е всеки Петък в края на деня да се радваш като ненормален , че идва Събота и Неделя <{POST_SNAPBACK}> За петъка и аз съм така.Ина4е е яко.Само кофтито е ,4е става6 много рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ne mi se tragva ot daskalo,a ostavat samo oshte 1 mesec.....Na abiturenskiqt shte placha i shte piq,shte piq i shte placha..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ne mi se tragva ot daskalo,a ostavat samo oshte 1 mesec.....Na abiturenskiqt shte placha i shte piq,shte piq i shte placha..... <{POST_SNAPBACK}> Да ве кофти тръпка. Казвах си, то няма ми пука за даскалото, ама ся като се замисля и е супер кофти. Уж не ми се учи, ама не искам да завършвам, а то дори не остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Деца, ходете повече на училище,така ще ви идват на акъла доста по-малко малоумни теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
jivko Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Много "съдържателна" тема! Машала! Ходете, сега Ви е времето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Еми че аз мога да ходя на кафета и без да ходя на даскало ... Само някви задръстени (добре де, само 90%) псевдо-учители (ако не извъртя думите ще си го кажа направо - психопати) да ми разправят и обясняват как съм нямало да стана нищо щом не съм знаел кво се получавало от натриев хипонезнамсисулфат и блаблабла ... Абе писва ... Особено ако си в "елитно" училище .... Та ... последно май ше се окаже, че не ми харесва даскалото ... Даже хич ... От 4 клас нещата вече не са същи .... Муаааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Да трябва да се ходи на училище макари аз рядко се явясвам се пак някои по горе споменаха ходи пии кафета и се шляи из даскало пак нещо щи влезне в главата ама ако изобщо не ходиш... не знам кво ще излезне тъпо е да пропуснеш година училище защото си останал или нещо такова или пък да обиколиш сички очилища.. Аве кво да кажа добре че сме се изучили бележки да може да си праим че да може да си извиняваме отсъствията че да не ни гонят.. Еми че аз мога да ходя на кафета и без да ходя на даскало ... Само някви задръстени (добре де, само 90%) псевдо-учители (ако не извъртя думите ще си го кажа направо - психопати) да ми разправят и обясняват как съм нямало да стана нищо щом не съм знаел кво се получавало от натриев хипонезнамсисулфат и блаблабла ... Абе писва ... Особено ако си в "елитно" училище .... Та ... последно май ше се окаже, че не ми харесва даскалото ... Даже хич ... От 4 клас нещата вече не са същи .... Муаааааа <{POST_SNAPBACK}> Мда прав си може да се ходи по кафета и без да ходиш на училище и за даскалите пак си прав... Наистина е тъпо да казват че нищо няма да излезе от тебе.. Така те изкарват баси тъпанара и аз го мразя тва..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Наистина е тъпо да казват че нищо няма да излезе от тебе.. Така те изкарват баси тъпанара и аз го мразя тва..!!! <{POST_SNAPBACK}> Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата @ топик - не, не ме кефи да ходя на училище, предпочитам си вкъщи. Но, когато требе да се ходи - ходи се, не се правя на "гъзар" Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Че как нищо бе .. ще станат много добри сервитьори от тия дето само киснат по кафенетата <{POST_SNAPBACK}> Мне съм много съгласен... Не вярвам една химия да те направи човек иска се доста повече тръд и късмет и желание де..! Пък и не само сервитиор може да се стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Много ме кефи да ходя. Само да не даваха толкова домашни даскалите. Иначе ме кефи в голямото като слезем в лавката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ами не мога да определя точно От една страна ми харесва.По цял ден с фр-тата , научавам нещо.Пък и мама и тати няма да ми хранят децата един ден, така че тряя се учи и да се ходи на училище след това на лекции... От друга не понасям селския акцент на класната ми по немски.Проблем със ставането аз няям.Даже предпочитам дасъм само 1-ва смяна и 9-ти клас. Общо взето секи сам си решаа.На тоя свят има нужда от сякви.Няма сички професори да стааме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alu Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 щеше да ми харесва,ако няяше частта с учене.....без даскало е бая скучно,но изпитването,домашните (не че праа такиа работи) и контролните са адски непрятни....иначе само заради лафенето и прятелите си заслужава да се ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Az ve4e ne hodq de ama kato bqh u4enik mi beshe super kef da hodq.Osven v dnite kogato znaeh 4e shte me izpitvat ili pak imah kontrolna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Evala..........4e temata e tupa i ima po4ti sa6tata-taka e......Abe,deca,kato ne vi se hodi na daskalo-ne hodete!!!!Vzemete prekusnete be umnici-taka 6te mojete da rabotite ne ot 19 do 60 godini,ami dori po-rano......6toto ako mislite 4e vi 4aka ne6to qko i lesno kato daskaloto-dalboko se lujete Estestveno ve4e kuco i sakato stava student i produljavat qkite godini,ama ne savsem Ama na vas vi e rano za takiva prikazki-Purvo zavur6ete puk togava razsujdavaite....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 sMARTBomber ти не си ли малко големичък за училище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.