Abbadon Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Не знам дали темата ми е за тук, но мисля, че проблема е и hardware и software ... и реших да я вместя тук... Ами, първо Здравейте И после ... проблемът ... Искам да прехвърля филм от камерата на компютъра, знам, че за това действие USB-то е с прекалено малка скорост и трябва DV Cable, е купих си и ... ръгам си го отзад (на комютъра де ) ии...пускам камерата там включвам на playback mode, USB function е на DV Studio пускам програмата, която си ми е от диска и тя вика, че не може да се свърже с DV там глупоста ... e ... видео камерата ми е Panasonic NV-GS15 ... кажете ако някаде бъркам, всичко правя както е описано в упътването ... п.с. програмата, която е в диска се казва DV STUDIO 3.1E-SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Neska i as imah sushtiq problem.V kraina smetka problema se okaza ot PCI-E sleota .Taka 4e prosto premesti IEEE cartata na drug PCI slot i moje da se opravi.A po vuprosa za driverite ne mislq 4e ima po dobri ot teq kum Win XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Използвай Pinnacle studio. Много добра програма.И аз имах такъв проблем и с нея стана.Всичко сега е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.