Pharel Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ето ви най-любимите ми парчета.Изслушайте ги и кажете кво мислите.Това наистина е музика: МПРз Дано ви харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ето ви най-любимите ми парчета.Изслушайте ги и кажете кво мислите.Това наистина е музика:МПРз Дано ви харесат <{POST_SNAPBACK}> Не ги чух, но представи си ако всеки пусни тема за тва каква музика обича да слуша, пък и вече има една подобна тема http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=16893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ще кажа, че това е "наистина е музика", само че според теб. Според мен не е. Айде...Боб Марли бива, ама другито За да е музика трябва да се прави професионално, а не група теен-ове да се съберат пред нечий компютър на Фурти лупс-а или на Риизън-а, да хванат един микрофон и да крещат неритмично в него разни не много смислени текстове писани от тяхни съученички. Спирам до тук, понеже ме мързи да пиша повече. Не се засягай, всеки си има право на мнение, това е моето за тази музика. Радвам се, че ти харесва, наслаждавай и се. едит: А да...и забравих да спомена, че темата е крайно неподходяща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.