NickelbacK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Бахти.Първите 2 пъти го оцелих ама от там нататък ....хахахха.Тая какичка много ме разсея Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ааа тва е готино първите 2 пъти го оцелих ама след тва нито веднъж.Тая кака нещо ме разсея Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Много би било хубаво ако бях кривоглед с едното очо следя топчето с другото циците.В тоя случай се вика хем вълка сит хем агнето цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Еее хора съжалявам че на 2 отговора едно и също писах ама нещо ми се бъгна и мислех че не го е пратило хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За к'во топче говорите всички?!? Аз виждам само цици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За к'во топче говорите всички?!?Аз виждам само цици <{POST_SNAPBACK}> Така и трябва!Останалото не се вписва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 ucelih go 15 puti po red,daje i ot purviq,gledaiki samo cicite,ne top4eto!ama tva e sigurno 6ot ne sum muj!! <{POST_SNAPBACK}> Ми кат не си мъж що говориш за себеси в мъжки род .Иначе и аз го познавах от всеки път макар че гледах на оная отдолу циците .Изглежда тук има много хора медиуми седейки по предните постове та имам една идея:ай да си отворим фирма за "магове" хаха.Аз ще взема звучния псевдоним"БОБА" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ми кат не си мъж що говориш за себеси в мъжки род .Иначе и аз го познавах от всеки път макар че гледах на оная отдолу циците .Изглежда тук има много хора медиуми седейки по предните постове та имам една идея:ай да си отворим фирма за "магове" хаха.Аз ще взема звучния псевдоним"БОБА" <{POST_SNAPBACK}> Къде тя говори за себе си в мъжки род? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Да - признавам си че вдиях зор докато позная къде е топчето. Да - признавам си че ми се въртят само цици в главата. Поне съм искрен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 не става ясно къде говоря за себе си в мъжки род,ама щом така е решил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ще бъда искрен уцелих ги почти винаги само без втория и третия път след това даже без да гледам знаех къде е . То отива или ляво или дясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 От първия път оцелих къде е топчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Тва е много зарибено! Обаче го оцелих от третия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.